Gas Prices feature is now live in Czech Republic

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 5:04 pm

MagicOfLA wrote:Vždyť tady o tom už dobrý týden mluvíme, Mlho. :)

Otázka je, či to Ori číta...

M.

Já jsem to tu četl ale pochopil jsem že to nejde jen někde. Jenže já jsem i po nějakém hledání našel pumpu kde jsou ceny zadané, ale já nejsem schopen je ani aktualizovat stejnou cenou a tím pádem nevím jestli to není nějaký problem jen u mě. :(

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
hnupik
 
Posts: 58
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Mon Jan 07, 2013 6:40 pm

tex232 wrote:
fotrik wrote:
tex232 wrote:[quote="jakudo"]jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic

A ted cekat na dalsi aktualizaci...

Třeba to tím není...[/quote]
Kontroloval jsem, ze jsou nefunkční pumpy, kde to bylo v pořádku i opačně. Spis to vypadá na území na kterém je tento problém.
Když nepomohlo ani smazat a opět benzinku vytvorit, tak mi to přijde na nějaký problém v databázi nebo nastavení.
Také je možné, ze někdo testoval před spustenim benzinek a část území se nastavila dle jeho domácí země.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4012
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1171 times
Been thanked: 941 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Fri Jan 04, 2013 2:28 pm

jakudo wrote:jj, všiml jsem si, že používá Android.
Fakt jen jednou za rok? Tak to je na prd. No, počkám na další oficiální verzi :)

Jo a pocet testerov je obmedzený. Lebo jablon.
Inak na androide ceny fungujú aj v play store verzii. To nebude naviazané na betu.

if it looks strange, it's my phone's fault
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5839
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 712 times
Been thanked: 1638 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Fri Jan 04, 2013 10:57 am

vitj wrote:Updatoval jsem 2x OMV v Pardubicích na Hradecké ulici a šlo mi to bez problémů včetně dieselu.

Edit: Zadal jsem jich vic a sli vsechny bez problemu. I ty se starsim datem zalozeni. Zda se, ze problem s dieselem se tyka hlavne Prahy. Nebo jste nekdo narazil na tento problem i jinde?


Tak mozna to preci jen chtelo nejake potvrzeni od jineho wazera protoze jsem v PCE zkousel zadat postupne vsechny CS a pokazde to zacalo fungovat az potom, co to updatoval nekdo dalsi :)
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 6:01 pm

pleswi wrote:Ja dnes opet zkousel zadavat ceny v PCE, dnes teda zpetne pres FakeGPS, a vse se opakovalo. Ceny byli stejne jako vcera takze by se teoreticky melo potvrdit me vcerejsi zahlaseni cen. Ovsem nic cenu mi to vzalo podekovalo, pridelilo 8 bodu, ale ceny se na benzinkach neobjevili ani za hodinu ani za dve. A kdyz jsem ted po 4h zkousel pres FakeGPS znovu zadat ty same ceny tak opet vse potvrdilo vzalo to bez problemu, ale ceny se nikde nezobrazuji :(

Updatoval jsem 2x OMV v Pardubicích na Hradecké ulici a šlo mi to bez problémů včetně dieselu.

Edit: Zadal jsem jich vic a sli vsechny bez problemu. I ty se starsim datem zalozeni. Zda se, ze problem s dieselem se tyka hlavne Prahy. Nebo jste nekdo narazil na tento problem i jinde?
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4012
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1171 times
Been thanked: 941 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Sat Dec 29, 2012 1:11 pm

porubcan wrote:
MiPol wrote:Jsem slepý, nebo kvůli cenám benzínu zmizelo z nabídky vpravo dole "Válcovat"? (Android)


Valcovanie sa presunulo pod map issue
if it looks strange, it's my phone's fault


Taky jsem ho hledal... fakt to to dobře chovali..
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Sat Dec 29, 2012 7:21 am

MiPol wrote:Jsem slepý, nebo kvůli cenám benzínu zmizelo z nabídky vpravo dole "Válcovat"? (Android)


Valcovanie sa presunulo pod map issue
if it looks strange, it's my phone's fault
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5839
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 712 times
Been thanked: 1638 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Mon Feb 18, 2013 4:24 pm

Ja uz jsem ji preulozil driv. Je dohledatelna a cena lze zadat. Nemohl jsem to napsat hned, protoze jsem se neprihlasil do fora.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4012
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1171 times
Been thanked: 941 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby wazz » Mon Feb 18, 2013 1:44 pm

Nj, sorry, bylo to tím :roll: Přeuložil jsem jí, protože tam nejde zadat cena, tak uvidíme.
wazz
 
Posts: 157
Joined: Sat Oct 29, 2011 6:55 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 39 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Mon Feb 18, 2013 11:56 am

Mas zapnute zobrazování landmarku v editoru? Ja tam benzinku AC Petrol vidím a vytvořená byla už v srpnu vitj-em
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron