Post by porubcan
caute, funguje vam dnes WME? resp. mne po nacitani stranky editora hodi taku "ruzovu" vrstvu nad vrstvou aerials a nezobrazi vrstvy roads ani landmarks. je to chyba prijimaca alebo je bug niekde v pravach mojho uctu?
uz som taketo nieco zazil, no nebolo to plosne - proste postihnute chybou boli iba vybrane casti mapy. tentoraz je vsak problem s celou mapou...
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6423
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times

Post by porubcan
shalafi wrote:nefunguje, este stale ..

EDIT: by porubcan on Sat May 12, 2012 3:46 pm - asi im nefunguje letny cas .. myslel som, ze si pisal pred hodinou, no bolo to len par minut dozadu -aktualne je 16:58
asi budes mat blbo nastavene nieco v profile: porubcan on Sat May 12, 2012 4:46 pm
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6423
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times

Post by porubcan
bohuzial Piestany su momentalne mimo mojej EA... nejake cervene sipky tam este su (je ich menej oproti tomu co si spominam, ze tam bolo) no nedokazem otestovat, ci sa daju zmenit a ulozit...
mozes vyskusat nieco z tohto: https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... =141732070
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6423
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times

Post by porubcan
foxitrot wrote:Skontroloval som tam niekolko krizovatiek, pri dvoch z nich sa pri prvej zmene cervena->zelena a ulozeni uzol najprv "resetoval" (a aj ostatne cervene sipky v nom zozelelenali), ale nikde som nenasiel povodny problem, ze po ulozeni zmien a reloade stranky by povolene sipky boli znova cervene.
(Kedze tu lokalitu nepoznam, vsetky cervene sipky som nechal v povodnom stave.)

Niekto iny niekde inde?
vyzera, ze ten bug, ktory som hlasil v piestanoch je odstraneny
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6423
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times

Post by porubcan
dnes sa mi WME sprava nejako divne. pri zmene zoom levelu, neprekresli ostatne vrstvy okrem ortofoto podkladu...
tu je screenshot
pri editacii segmentu alebo vytvarani noveho sa zmena casto neprejavi, pripadne po refreshi sa niekedy prejavi a niekedy nie... snad nie je problem v mojom prijimaci po update javy...
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6423
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times

Post by porubcan
Ako ta cedula suvisi s dopravou? Aku pridanu hodnotu ma jej zobrazenie na mape? Zaujimavr su iba ostre radary. Tak ako to ma napr. Sygic. V rakusku som to ocenil.

Osobne vidim ovela prospesnejsie vidiet v mape zeleznice a vodne toky kvoli orientacii

posted using tapatalk
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6423
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times

Post by porubcan
fotrik wrote:Proc chcete mazat z mapy infocedule, ktere jsou spravne oznaceny jako fake? Myslim, ze svuj prinos maji. Komu vadi, tak u fake prece nevyskakuje varovna hlaska a:
1) Nikdo nebude opakovane hlasit radar vcetne spatneho typu, ktery budete porad dokola mazat, a ruku na srdce, opravdu u kazdeho hlaseni ve spravovane oblasti vite, zda tam neco je a co? Kdyz tam nebudete mit ulozeny fake, nebudete u hlasene speed camery vedet, zda je to blbost nebo ne.
2) Sice s takovymi ridici nesouhlasim, ale ti, co si nehlidaji moc nohu na plynu, budou vedet, na cem jsou.

Souhlasim s petk0m, ze na jednu stranu si hrajeme s lesy, parky a zeleznici a na druhou stranu chcete mazat objekty s daleko vyssi informacni hodnotou.
no neviem ako ostatni, no ja mam mobil v stojane pred ocami a pocas jazdy vidim/vnimam, co ma caka.
hoci bez hlasky, vidim, ze je na mape radar a ono je to vo finale iba "cedule"... alebo dokonca NIC. lebo kopec uzivatelov vyreportuje hliadku s radarom nie ako "police" ale ako "radar". potom to nejaky aktivny zacinajuci editor approvne (hoci s dobrym umyslom, lebo na danom mieste casto meravaju) a mozem klikat "not there" 5x tyzdenne.
takuto matucu informaciu naozaj od waze, ani ineho SW neocakavam.

na SK mame stacionarnych radarov zatial velmi malo, takze drtiva vacsina nahlasenych radarov su hovadiny... ano moze sa stat, ze clovek zmaze novonahlaseny stacionarny radar.... ale to je dnes sanca tak 1:100.

ja by som moznost nahlasit radar uzivatelom ukryl niekam do menu "map issue" aby na to neklikali zbytocne. v tom momente prestanem mazat nahlasene radary, nakolko mi bude jasne, ze to nahlasoval niekto, kto vie co robi a pravdepodobne by si to mohol po sebe dokoncit v editore...

nechcem dopadnut ako pisal tuto milo:
foxitrot wrote:
rad2222 wrote:
:lol: :lol: :lol: pekne
"Radarove peklo" :-)
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6423
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times

Post by porubcan
fotrik wrote:Papyrus na me prave vybafnul s moznosti oznacovat segmenty novym atributem "toll road"! :)
a dokonca tam take aj existuje a da sa zaskrtnut...
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6423
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times

Post by porubcan
skusmo som oznacil par segmentov D1 a R1 pri trnave, no vidim ze uz je tu aj vlado, takze aby sme sa nepobili, tak ja si davam na teraz od tollroadovania pauzu.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6423
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times

Post by porubcan
okrem Toll roads, sa nam vyraznym sposobom zmenili landmarky typu GAS STATION. maju kopec novych atributov

Type: [gas station]
name: [tu sa zobrazil stary nazov landmarku. co tam bude po novom ked napr. Shell uz je v atribute Brand?]
address: [moznost zadat adresu, asi ulicu???]*
Brand: [OMV, Shell, Agip, Slovnaft... vyber z dropdown menu 13 moznosti]**
phone: [moznost uviest kontaktny telefon, podla mna zbytocnost, skor tam mohli byt otvaracie hodiny]
Details: [textovy komentar, tu sa zobrazi to co bolo predtym v description]

* nechapem preco tam nie je zvlast city a zvlast street ako pri uliciach, co sa ocakava ze tam budeme davat (aby waze potom vedelo spravne vyhladavat a navigovat)?

** pri nahodne skontrolovanych existujucich landmarkoch bolo korektne vyplnene Brand, asi na zaklade vyskytu retazca v predoslom pomenovani... napr. pumpa znacky Oktan (toto bolo v starom name) ma toto pole prazdne, lebo sa taka nenachadza v moznostiach dropdown. namiesto hodnoty [blank] by som skor uvital "other"
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6423
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times