Forum Problems

Moderator: Unholy

Re: Forum Problems

Postby npv1459 » Tue Feb 19, 2013 6:35 pm

I have tapatalk problems in the last post tab when you tap on last menu.. I can't see subscribed threads even if there's some new messages
I just tried to uninstall and reinstall app without any results
Using iphone 4 ios 6.1
npv1459
 
Posts: 198
Joined: Tue Sep 14, 2010 8:13 am
Location: Casoria (NA)
Has thanked: 10 times
Been thanked: 14 times

Re: Forum Problems

Postby maantje76 » Tue Feb 19, 2013 4:56 pm

ccdmas wrote:
No, the swedish champs now have a topic in their forum that originally belongs into the austria/german forum.

It's on the list...
maantje76
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4323
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:16 pm
Location: BeNeLux
Has thanked: 111 times
Been thanked: 319 times

Re: Forum Problems

Postby ccdmas » Tue Feb 19, 2013 4:31 pm

petervdveen wrote:
ccdmas wrote:Juat a link to the problem description.

http://www.waze.com/forum/viewtopic.php ... 70#p368591

We've lost a popular thread to the swedish champs forum. ;)

Which swedish topic is lost now?


No, the swedish champs now have a topic in their forum that originally belongs into the austria/german forum. Has been posted half a dozen times into every related thread here, and Waze has been alerted by PM, to no effect so far.

CU,
Massimo
ccdmas
 
Posts: 1438
Joined: Tue Dec 11, 2012 10:13 pm
Location: Cologne, Germany
Has thanked: 170 times
Been thanked: 254 times

Re: Forum Problems

Postby maantje76 » Tue Feb 19, 2013 4:05 pm

Waze is aware of the captcha problem. So you won't have to report that anymore...
maantje76
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4323
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:16 pm
Location: BeNeLux
Has thanked: 111 times
Been thanked: 319 times

Re: Forum Problems

Postby maantje76 » Tue Feb 19, 2013 3:57 pm

argus-cronos wrote:actually it is a german topic.


And it's found in the swedish champs forum?
maantje76
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4323
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:16 pm
Location: BeNeLux
Has thanked: 111 times
Been thanked: 319 times

Re: Forum Problems

Postby argus-cronos » Tue Feb 19, 2013 3:52 pm

petervdveen wrote:
ccdmas wrote:Juat a link to the problem description.

http://www.waze.com/forum/viewtopic.php ... 70#p368591

We've lost a popular thread to the swedish champs forum. ;)

Which swedish topic is lost now?

actually it is a german topic.
argus-cronos
 
Posts: 6483
Joined: Sat Apr 03, 2010 3:00 pm
Location: Basel, Switzerland
Has thanked: 884 times
Been thanked: 1104 times

Re: Forum Problems

Postby maantje76 » Tue Feb 19, 2013 3:51 pm

jasonh300 wrote:Tapatalk is working fine for me, except that the Participated link shows no posts. The New Posts link is fine.

Also, I got a PM yesterday and got no notification of it...no pop-up window and no e-mail like I normally get. I don't think it even showed (1 new messages) like it should've. I just happened to go into my inbox and notice the new message there (I just checked the Global Settings and those options are still checked).


I had the same. As soon you go to 'messages' it shows the new messages. But indeed no notification. Email I don't know, as I disabled this because of the amount of PM's ;)
maantje76
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4323
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:16 pm
Location: BeNeLux
Has thanked: 111 times
Been thanked: 319 times

Re: Forum Problems

Postby maantje76 » Tue Feb 19, 2013 3:42 pm

Does someone else also have the problem tapatalk shows more new threads then there actualy are?
maantje76
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4323
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:16 pm
Location: BeNeLux
Has thanked: 111 times
Been thanked: 319 times

Re: Forum Problems

Postby Kuhlkatz » Tue Feb 19, 2013 3:41 pm

Tapatalk access varies from just perfect one moment to failing with the captcha prompt the next.
Without resetting it via the web interface, I would be able to access the forums just fine again a few moments later.
It almost seems as if there are some account sync issues between cluster nodes if set up this way.

Irrespective, Tapatalk forum access remains a PITA after the upgrade.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Kuhlkatz
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 917
Joined: Fri Jul 20, 2012 6:11 pm
Location: Centurion, Pretoria, South Africa
Has thanked: 39 times
Been thanked: 160 times

Re: Forum Problems

Postby jasonh300 » Tue Feb 19, 2013 3:31 pm

OH...one more thing. I have a folder in my PM inbox that shows it has 126 messages in it, but there's no list of messages and I can't delete the folder. I think I moved all of the messages out (it's an overflow folder) but it still thinks the messages are there.
jasonh300
 
Posts: 7568
Joined: Fri Oct 28, 2011 4:26 pm
Location: New Orleans, LA, USA
Has thanked: 408 times
Been thanked: 986 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users