Forum Problems

Moderator: Unholy

Re: Forum Problems

Postby berestovskyy » Thu Jul 18, 2013 9:20 am

Notifications seem to work fine now.

Now let's fix the attachments! ;) The attachments come and go with the message "The selected attachment does not exist anymore." Here is the example post where even after few page reloads I can see just one of the attachments, but not both of them at the same time: forum link

Do you guys have the same issue?
berestovskyy
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 919
Joined: Fri Jul 15, 2011 1:50 pm
Has thanked: 235 times
Been thanked: 639 times

Re: Forum Problems

Postby bernardes13 » Sat Jul 12, 2014 12:10 pm

Ok, thanks!
bernardes13
BH e Regiao Sul MG - iOS 8.3 - Waze 3.9.6.1 - Audi MMI
ImageImage Image
bernardes13
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 54
Joined: Tue Feb 26, 2013 2:33 am
Location: Belo Horizonte, MG
Has thanked: 29 times
Been thanked: 20 times

Forum Problems

Postby Bigbear3764 » Tue Feb 26, 2013 3:30 pm

Got my email for PM message back. Thank you.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Image Image
AM Chicagoland Area ILL Functional Class Map
CM North America
ILL Wiki
ILL To-Do
Bigbear3764
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 2375
Joined: Fri Feb 10, 2012 8:02 pm
Location: Island Lake, IL USA
Has thanked: 144 times
Been thanked: 829 times

Re: Forum Problems

Postby bigcreek » Sun Jan 04, 2015 7:32 pm

The forums will not let me change my timezone, which is stuck on Eastern European / East African. Every time I try to change it to Central Standard Time, I get the error message, "The language you specified is not valid."

Here's a screenshot:

Capture.PNG
Screenshot
Capture.PNG (54.61 KiB) Viewed 325 times
Image
bigcreek
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 23
Joined: Tue Jun 17, 2014 9:05 pm
Location: Houston, TX
Has thanked: 13 times
Been thanked: 3 times

Re: Forum Problems

Postby bimmer4WDrift » Mon Sep 15, 2014 7:50 pm

PM outbox stuck

The few msgs so far seem to stick in the Outbox and don't send; have tried resending, etc. Ideas? Thanks.
Gary
Editor R2 metro Virginia / Maryland / Washington, DC
LG Nexus 5 / Android 5.1.1 / Waze current
bimmer4WDrift
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 5
Joined: Thu Jul 24, 2014 11:13 pm
Location: Arlington, VA
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Forum Problems

Postby Brshk1 » Tue Aug 27, 2013 10:09 am

CoooolRaoul wrote:
Timbones wrote:Waze says it's a bug in Tapatalk app.


Where have you read that?

I'm using mixed case usernames on other forums accessed using tapatalk 4 without any problems so I guess the problem is on Waze forum side.


But it may be that Waze forum strictly follows the capitalisation, while other forums not. Specifically, in xda-developers I can login either with upper or lower case nickname. In fact, in Tapatalk 4 my username appears all in lower case. In Waze, I cannot just use brshk1. :cry:
Si quieres editar mapas en España, no dejes de visitar esto
CM España || Nexus 5 / Android 5.0.1 || BB Z10 / OS 10.2.1 || Waze: lo último que haya Image
Movember, por una buena causa..
Brshk1
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 1803
Joined: Wed Mar 24, 2010 8:38 pm
Location: Durango (ES)
Has thanked: 223 times
Been thanked: 234 times

Re: Forum Problems

Postby Brshk1 » Fri Sep 13, 2013 5:45 pm

It's true! Finally.

Enviado desde mi GT-I9100 usando Tapatalk
Si quieres editar mapas en España, no dejes de visitar esto
CM España || Nexus 5 / Android 5.0.1 || BB Z10 / OS 10.2.1 || Waze: lo último que haya Image
Movember, por una buena causa..
Brshk1
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 1803
Joined: Wed Mar 24, 2010 8:38 pm
Location: Durango (ES)
Has thanked: 223 times
Been thanked: 234 times

Re: Forum Problems

Postby Brshk1 » Fri Sep 13, 2013 7:17 pm

?

Enviado desde mi GT-I9100 usando Tapatalk
Si quieres editar mapas en España, no dejes de visitar esto
CM España || Nexus 5 / Android 5.0.1 || BB Z10 / OS 10.2.1 || Waze: lo último que haya Image
Movember, por una buena causa..
Brshk1
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 1803
Joined: Wed Mar 24, 2010 8:38 pm
Location: Durango (ES)
Has thanked: 223 times
Been thanked: 234 times

Re: Forum Problems

Postby Brshk1 » Sat Sep 14, 2013 7:07 am

Ah, no. I had the idea that version 2 was for those Android versions.

Enviado desde mi GT-I9100 usando Tapatalk
Si quieres editar mapas en España, no dejes de visitar esto
CM España || Nexus 5 / Android 5.0.1 || BB Z10 / OS 10.2.1 || Waze: lo último que haya Image
Movember, por una buena causa..
Brshk1
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 1803
Joined: Wed Mar 24, 2010 8:38 pm
Location: Durango (ES)
Has thanked: 223 times
Been thanked: 234 times

Re: Forum Problems

Postby bz2012 » Tue Feb 19, 2013 7:45 pm

Slight panic here when ALL I could see was 'Board index' and 'Thanks Toplist'.

PM access was missing.

Logged out and back in. No change.

By chance, I noticed 'the team' at the bottom of the page and clicked on it and logged in.

Bingo!

Posting here just in case someone else has the same problem.
State Manager, Louisiana
bz2012
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 1267
Joined: Wed Nov 23, 2011 4:32 pm
Location: Baton Rouge, La
Has thanked: 561 times
Been thanked: 207 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]