[Script] WME Add-Ons V0.45 ==> Features moved in WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: krankyd, Unholy

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Add-Ons V0.43

Postby jasonh300 » Tue May 07, 2013 3:14 am

At one time, I found that I could edit all the way up the QEW to right before Thorold Stone Rd. Waze seemed to think all that was part of New York State.


Via my iPhone 4S.
Image
New Orleans, Louisiana
Regional Coordinator, South-Central Region
Waze FAQ ... Best Map Editing Practice ... Waze chat on IRC.
jasonh300
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6870
Joined: Fri Oct 28, 2011 4:26 pm
Location: New Orleans, LA USA
Has thanked: 239 times
Been thanked: 629 times

Re: [Script] WME Add-Ons V0.43

Postby jasonh300 » Thu Jul 11, 2013 4:19 am

gohamstergo wrote:Edit: UR Icons still not changing properly based on 'Open/Solved/Not Identified' on .44


This needs to be made a priority, especially with the new UR communication features that are present in the beta. When that goes live, it's going to be very important to be able to see different icons for URs.


Via my iPhone 4S
Image
New Orleans, Louisiana
Regional Coordinator, South-Central Region
Waze FAQ ... Best Map Editing Practice ... Waze chat on IRC.
jasonh300
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6870
Joined: Fri Oct 28, 2011 4:26 pm
Location: New Orleans, LA USA
Has thanked: 239 times
Been thanked: 629 times

Re: [Script] WME Add-Ons V0.43

Postby jasonh300 » Tue Jul 16, 2013 7:43 pm

gohamstergo wrote:
beffl wrote:Would you please add in the header of the scipt the new editor url:
Code: Select all
// @include             <new url>


THX, Stefan

Talking to me? Already did that, still doesn't load.


How do you edit a .crx file? I thought the whole point of those is that you can't edit them.
Image
New Orleans, Louisiana
Regional Coordinator, South-Central Region
Waze FAQ ... Best Map Editing Practice ... Waze chat on IRC.
jasonh300
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6870
Joined: Fri Oct 28, 2011 4:26 pm
Location: New Orleans, LA USA
Has thanked: 239 times
Been thanked: 629 times

Re: [Script] WME Add-Ons

Postby jondrush » Sat Feb 23, 2013 5:48 am

Are the columns in the segment list supposed to be sortable? Mine won't sort when I click on them. This is in FF 10.
Keeping the Waze maps tidy since 2009
Northeast Region Assistant Coordinator
jondrush User Page
ImageImage
jondrush
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2299
Joined: Tue Sep 22, 2009 10:20 pm
Location: South Eastern Pennsylvania, USA
Has thanked: 112 times
Been thanked: 362 times

Re: [Script] WME Add-Ons

Postby jondrush » Fri Mar 22, 2013 3:13 am

kentsmith9 wrote:
jondrush wrote:This is in FF 10.

Buddy! TIme to upgrade. We are on FF 19 now. FF 10 was about 15 days ago. :mrgreen:

I'm now on FF 17 and columns still don't sort. No one else sees this?
Keeping the Waze maps tidy since 2009
Northeast Region Assistant Coordinator
jondrush User Page
ImageImage
jondrush
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2299
Joined: Tue Sep 22, 2009 10:20 pm
Location: South Eastern Pennsylvania, USA
Has thanked: 112 times
Been thanked: 362 times

Re: [Script] WME Add-Ons

Postby jwkilgore » Thu Jan 10, 2013 5:43 pm

Would it be possible to modify the script such that the STATE is editable from the "Properties" menu? I thought this would be an easy way to quickly track down and eliminate THIS PROBLEM (incorrect state names on minor unnamed private roads), but I have to zoom in so far to pick the private roads it's taking forever and I'm pretty sure I'm missing some. If I could create a temporary large landmark, select all in it, and change all states to the correct state, this would greatly speed up the task.

For what it's worth, I'm not just trying for quick points here. There are lots of these mis-categorized roads, but they are miles and miles apart. I've yet to change more than a dozen or so at a time.
Image
Jason Kilgore
Motorola Droid Bionic | Android 4.1.2 | Waze 3.7.3
Area Manager: Mississippi and Tennessee
jwkilgore
 
Posts: 98
Joined: Wed Jun 08, 2011 9:06 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Re: [Script] WME Add-Ons

Postby jwkilgore » Fri Jan 11, 2013 12:42 am

If it can't be done, it can't be done.

I took a drive to south Mississippi back in October, which is where I first came across the (apparently well known) wrong-state issue. I've been working on trying to squash all the wrong state roads in the area where I drove before I lose the ability to edit there in a few weeks. It's horrendously slow going. I just started using this script so it's sped up, but still I'm quite sure I'm missing lots of roads as I pan around at zoom level 4. *All* the roads I'm interested in are outside city limits, so that doesn't apply (anything that has a City name attached to it also has the correct state).

My current process is: Grab a Segment List at Zoom 4. The only visible column is the State. Highlight everything that shows up "Louisiana", change to "Mississippi" (city is always "Null" for these roads), Apply, and Save. Pan to next spot and repeat.

Incidentally, I already realized that even if you do add the ability to edit states (without changing city or street names), I can't do what I originally proposed. Because it really doesn't "select all inside landmark". It seems to grab random streets in and outside the view area, but definitely not "all".
Image
Jason Kilgore
Motorola Droid Bionic | Android 4.1.2 | Waze 3.7.3
Area Manager: Mississippi and Tennessee
jwkilgore
 
Posts: 98
Joined: Wed Jun 08, 2011 9:06 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Re: [Script] WME Add-Ons

Postby kentsmith9 » Tue Jan 15, 2013 7:35 pm

bgodette wrote:The Wiki page here about locked roads is currently inaccurate. Locking segments hasn't had any influence on connectivity ever since turn locks were separated out more than a year ago, and has been controlled by fwdTurnsLocked and revTurnsLocked since.

I started a Wiki thread here to discuss the change since I am not 100% certain I know what should be changed.

(Edit: We have completed that thread discussion.)
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3165
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 537 times
Been thanked: 599 times

Re: [Script] WME Add-Ons

Postby kentsmith9 » Sat Jan 26, 2013 10:04 pm

I don't know about the prior versions, but 0.42 appears to have a problem with the "Suppress Unnecessary Junctions". When I select it the roads that have junctions that I can remove manually are not selected nor removed.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3165
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 537 times
Been thanked: 599 times

Re: [Script] WME Add-Ons

Postby kentsmith9 » Sat Jan 26, 2013 10:26 pm

kentsmith9 wrote:I don't know about the prior versions, but 0.42 appears to have a problem with the "Suppress Unnecessary Junctions". When I select it the roads that have junctions that I can remove manually are not selected nor removed.

I might have had a browser tab out of sync because I am no longer having trouble that I can isolate on this feature. It appears to be working fine.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3165
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 537 times
Been thanked: 599 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: dimples282