Post Reply

Stockholm

Post by robgus
Det petas runt med vägtyper och namn på Stockholms motorvägar, avfarter och påfarter, så att röstanvisningarna uteblir. Vem är det som "lagar" sånt som inte var trasigt?
robgus
Posts: 181
Been thanked: 1 time

POSTER_ID:456728

1

Send a message
HTC Touch HD | Volvo 940

Post by pnylin
Tyvärr är det sånt här som händer när det är ett "öppet" system som vem som helst kan ändra. Det är också sånt här som gör att vi är tvungna att låsa allt fler segment till nivå 5 så att de får vara i fred.

Vad var det för fel vid Nyboda Tpl? Kan inte se att något där är ändrat på länge. Dt mesta där är också låst till nivå 5.

/Patrik
pnylin
Waze Local Champs
Waze Local Champs
Posts: 1581
Answers: 2
Has thanked: 12 times
Been thanked: 220 times
Send a message

Post by robgus
Vi kan ju börja med sveriges mest trafikerade trafikplats (Nyboda). Där funkade inte anvisningarna en vecka sedan. Har dock felanmält redan och kanske är det fixat. Antagligen har något bytt namn eller vägtyp för att det skulle se vackert ut på kartan, utan att ha koll på konsekvenserna. Känns ju kass att Waze inte går att lita på på grund av att folk får för sig att "fixa" sånt som inte är trasigt utan att veta vad det får för konsekvenser för röstanvisningarna.
robgus
Posts: 181
Been thanked: 1 time
Send a message
HTC Touch HD | Volvo 940

Post by SverkerN
Det är ju inte alltid så lätt att veta vem som gjort vad som du vet. "Updated" visar bara på vem som petat sist på segmentet och det behöver ju inte vara den användaren som ändrat så att röstanvisningen uteblir. Tyvärr finns det ett antal användare som petar på segment för att samla poäng.

Har du något eller några exempel (permalink)?

/Sverker
SverkerN
EmeritusChamps
EmeritusChamps
Posts: 2015
Has thanked: 47 times
Been thanked: 189 times
Send a message