[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby PakcikSyah » Wed May 08, 2013 1:49 am

OyyoDams wrote:Do you have WME Color Highlight and WME JNF installed ?

Do you have something that could block wazeteam.com domain ?


I think I fixed the problem. Uninstall and reinstall all those (WME COlor Highlights, JNF and Toolbox) It work fine now. Thanks.
I tools helped me alot. I would be better if you can add another auto function to solve for unterminated roads. With the new WME version, every single change we do on dead end roads, we will have to do a 'qw'. Those unterminated segment can be seen with the color highlights too.
PakcikSyah
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 428
Joined: Thu Jun 19, 2014 10:41 am
Location: Malaysia
Has thanked: 108 times
Been thanked: 133 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby nogetandet » Tue May 07, 2013 8:17 pm

Hi

Very good script/extension !

The only thing :

[ img ]

It's hard to select the road names in the drop down list. Can the "tip" be removed, or moved?

Chrome Version 26.0.1410.64 m


/Dan
nogetandet
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 720
Joined: Fri Nov 09, 2012 3:21 pm
Location: Skørping, DK
Has thanked: 140 times
Been thanked: 159 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Tue May 07, 2013 6:58 pm

Do you have WME Color Highlight and WME JNF installed ?

Do you have something that could block wazeteam.com domain ?
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4509
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby PakcikSyah » Tue May 07, 2013 6:37 pm

OyyoDams wrote:Is there any error message ? What is your browser ?


I m using Firefox and Chrome. First it come out asking to delete the WME Color Highlight (Enhanched) I did that. Restar WME but the tool did not come out. I Disable and reinstall WME toolbox again. It come up once. After I close and open another time, it do not show up. Did I missed some installation step?
PakcikSyah
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 428
Joined: Thu Jun 19, 2014 10:41 am
Location: Malaysia
Has thanked: 108 times
Been thanked: 133 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Tue May 07, 2013 4:41 pm

Is there any error message ? What is your browser ?
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4509
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby PakcikSyah » Tue May 07, 2013 4:38 pm

I install WME Toolbox. But it do not show on my WME. IAny idea why that happened?
PakcikSyah
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 428
Joined: Thu Jun 19, 2014 10:41 am
Location: Malaysia
Has thanked: 108 times
Been thanked: 133 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby AlanOfTheBerg » Mon May 06, 2013 6:11 pm

omba_de wrote:Uhm. Interesting.
Don't have that wiki page in Austria.
Or I forgot about it.
Well... I preffer the: take the X exit...

It was posted, I think, in the forums a long time ago by Waze directly. I believe this is how Waze treats roundabout instructions globally.
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23614
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1128 times
Been thanked: 4822 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby omba_de » Mon May 06, 2013 3:58 pm

CBenson wrote:I'm going to stick my neck out here as I don't use the Toolbox and don't really understand why "wrong" roundabouts give problems. But shouldn't there be plenty of "right" roundabouts that give keep straight or turn left instruction? Isn't that based on the geometry as explained here: http://www.waze.com/wiki/?title=Roundab ... structions

Uhm. Interesting.
Don't have that wiki page in Austria.
Or I forgot about it.
Well... I preffer the: take the X exit...
omba_de
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 6869
Joined: Fri Feb 17, 2012 5:08 pm
Location: Austria / Germany
Has thanked: 1552 times
Been thanked: 2064 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby CBenson » Mon May 06, 2013 3:45 pm

I'm going to stick my neck out here as I don't use the Toolbox and don't really understand why "wrong" roundabouts give problems. But shouldn't there be plenty of "right" roundabouts that give keep straight or turn left instruction? Isn't that based on the geometry as explained here: http://www.waze.com/wiki/?title=Roundab ... structions
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1069 times
Been thanked: 2356 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby omba_de » Mon May 06, 2013 3:38 pm

Merci beaucoup oyyo for that Script. It has detected so many wrong roundabouts (btw. I think that "wrong roundabout" isn't the worst description!)

And I always wondered why at those roundabouts my TTS said: at the next roundabout keep straight. Or turn left. And not: take the second exit...

Thanks!
omba_de
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 6869
Joined: Fri Feb 17, 2012 5:08 pm
Location: Austria / Germany
Has thanked: 1552 times
Been thanked: 2064 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: eaglejm7, goncalovm76