[Script] Live Map UR Layer v2.24 (20160202)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] Live Map UR Layer v2.24 (20160202)

Postby JustinS83 » Fri Nov 24, 2017 9:41 pm

It's working for me.

After checking the Enabled checkbox, make sure to expand it (the green triangle) and select which types you want to display.
ImageImageImageImageImage
Image
State Manager: Ohio
Area Manager: Akron, OH
JustinS83
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 846
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Springboro, OH
Has thanked: 221 times
Been thanked: 1298 times

Re: [Script] Live Map UR Layer v1.2 (20130319)

Postby jemay » Wed Mar 20, 2013 4:55 pm

mssusa wrote:
Twister_UK wrote:That'll teach me to copy and paste code without changing the element IDs... 1.2 resolves this problem, and it also introduces a new feature for displaying URs and problems outside of the users editable area, courtesy of the Play Mode now offered in WME :D

http://userscripts.org/scripts/show/150276


Anyone else getting 0 bytes?
.

I am also getting the 0 bytes... Actually i just get a blank page and no additional popup when I click the install button. But when I try another script it works fine...
:arrow: PLEASE READ: Wiki Resources: FAQ|Best Practices|Editing issues?
Global Champ | Assistant Regional Coordinator for US South West - CA,NV,UT,AZ,NM,CO,HI | CM for US

Samsung Galaxy S8+ - Android 7.0 - Verizon
jemay
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1983
Joined: Tue Nov 09, 2010 1:26 am
Location: US South West - Lakewood, CA
Has thanked: 622 times
Been thanked: 903 times

Re: [Script] Live Map UR Layer v1.3 (20130326)

Postby jasonh300 » Wed Mar 27, 2013 1:06 pm

leocylau wrote:
htahta wrote:And is it possible to add a box (select all)

I think if you select 'Hide' instead of 'Show', it will have the same result of using 'select all'. Am I right?


That's what I do. Switch over to hide and don't check anything.

Is there any way to make the settings stick? Or maybe a refresh button so that the view could be refreshed without losing settings?


Via my iPhone 3GS.
jasonh300
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 7568
Joined: Fri Oct 28, 2011 4:26 pm
Location: New Orleans, LA, USA
Has thanked: 407 times
Been thanked: 976 times

Re: [Script] Live Map UR Layer v2.24 (20160202)

Postby impulse200 » Mon Nov 27, 2017 2:41 pm

Hello.
[strike]Not sure what do you mean.[/strike]
OMG! Thanks for suggestion. May I suggest to alter wording on those checkboxes? I got it like I have to tick them to filter URs out (not showing them) based on some criteria. Or have them ticked by default.
impulse200
 
Posts: 45
Joined: Tue Aug 05, 2014 6:01 pm
Location: Moscow, Omsk
Has thanked: 19 times
Been thanked: 7 times

Re: [Script] Live Map UR Layer v2.24 (20160202)

Postby impulse200 » Fri Nov 24, 2017 12:14 pm

Hello.
I wonder if this script still alive. Just installed latest available version 2.24, ticked "Enabled" checkbox and ... nothing. Nothing on livemap, silence in console.
impulse200
 
Posts: 45
Joined: Tue Aug 05, 2014 6:01 pm
Location: Moscow, Omsk
Has thanked: 19 times
Been thanked: 7 times

Re: closed URs

Postby iainhouse » Sun Feb 16, 2014 1:42 pm

dbraughlr wrote:If it works for you, you may edit your preceding post with the shorter code and I'll delete mine. If it doesn't work, I'll still delete mine.


Thanks for that. I realise why nothing I tried worked - I hadn't noticed I was editing a string quoted inside another string. I was using the wrong quotes to insert my variable in the middle. :oops:

I probably wouldn't have bothered altering my original hack. Inelegant as it was it was only a quick hack which has (unsurprisingly) been promptly superseded by a properly coded & better solution in the latest update from Twister-UK.

I'll remember your teachings, Master Yoda, next time I try to hack a script. :lol:
ImageImageImage
UK AdminsUK WikiWaze FAQWMEFU Script :ugeek:
I want to go to a commune in Vermont and deal with no unit of time shorter than a season
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 8693
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity, with Waze HQ in the driving seat
Has thanked: 1841 times
Been thanked: 6320 times

Re: [Script] Live Map UR Layer v2.5 (20140102)

Postby iainhouse » Sun Feb 16, 2014 1:32 am

[EDIT] This entire post can be ignored because the author has now provided this functionality and - of course - much better than me. :D

I have a couple of hacks for the LMUR script: a simple one that will hide closed URs on the Livemap and a more complex one that will change them to orange instead.

Please note: these are only for somebody who is confident altering an installed script - I'm not going to provide instructions (which I could only do for Chrome on Windows anyway). Also, I am not a genius like wot the bloke who wrote this script is. :lol: The second hack is inelegant because I couldn't work out how to use a variable or conditional for the colour. :oops:

Hide Solved URs

At line 294 of my script I have this line:
Code: Select all
if(ureq.markerObj.description != null) desc = ureq.markerObj.description;

Immediately after that line, add this line:
Code: Select all
if(ureq.markerObj.open == false) return true;


Turn Solved URs Orange

Bearing in mind I've hacked my version a bit already, somewhere close to line 600 you will find this code:
Code: Select all
         if(ureq.markerType == 1)
         {
            svgSrc += '<rect x="'+ureq.px+'" y="'+ureq.py+'" transform="rotate(45,'+ureq.px+','+ureq.py+')" width="10" height="10" style="fill:orange;stroke:blue;fill-opacity:'+fillOpacity+';stroke-opacity:1"/>';
         }

Change it to
Code: Select all
         if(ureq.markerType == 1)
         {
            if(ureq.markerObj.open == false)
            {
               svgSrc += '<rect x="'+ureq.px+'" y="'+ureq.py+'" transform="rotate(45,'+ureq.px+','+ureq.py+')" width="10" height="10" style="fill:orange;stroke:blue;fill-opacity:'+fillOpacity+';stroke-opacity:1"/>';
            }
            else
            {
               svgSrc += '<rect x="'+ureq.px+'" y="'+ureq.py+'" transform="rotate(45,'+ureq.px+','+ureq.py+')" width="10" height="10" style="fill:red;stroke:blue;fill-opacity:'+fillOpacity+';stroke-opacity:1"/>';
            }
         }


These are only temporary fixes. I have no doubt that soon (and not a Waze "soon"), these will be optional selections in the script with proper checkboxes in the interface.

[EDIT] This entire post can be ignored because the author has now provided this functionality and - of course - much better than me. :D
Last edited by iainhouse on Sun Feb 16, 2014 1:33 pm, edited 1 time in total.
Reason: superseded by script update
ImageImageImage
UK AdminsUK WikiWaze FAQWMEFU Script :ugeek:
I want to go to a commune in Vermont and deal with no unit of time shorter than a season
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 8693
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity, with Waze HQ in the driving seat
Has thanked: 1841 times
Been thanked: 6320 times

Re: [Script] Live Map UR Layer v2.5 (20140102)

Postby iainhouse » Mon Feb 03, 2014 12:26 am

Hey Twister.

I've been hearing that Waze are going to allow URs to remain in the editor for a period after they have been closed. It seems a bit quick for the standard Waze "soon", but I think something may be happening with this and it's apparent in the Livemap.

In my never-ending mission to clear the country's old URs, I have noticed today that URs that have been closed by me are still appearing in the Livemap. It's making it a right pain to find the ones that still need dealing with!

I have an example for you. I have just closed a UR here in St.Athan, but it is still visible here in the Livemap.

I've trawled through some of the console output from LMUR. Looking at the data returned for some of the requests I found this:
Code: Select all
{"resolvedBy":22394618,"resolvedOn":1390791190568,"type":10,"updatedBy":22394618,"updatedOn":1390791190568,"driveDate":1389052800000,"description":"ar y bel, is in a location 250m south of where it is currently listed. it is co-located with forge garage","open":false,"bounds":
{"type":"Polygon","coordinates":[[[-4.278741999999999,52.215747],[-4.278741999999999,52.221338],[-4.2750401794871795,52.221338],[-4.2750401794871795,52.215747],[-4.278741999999999,52.215747]]]},"resolution":0,"hasComments":true,"id":2521894,"version":0,"geometry":
{"type":"Point","coordinates":[-4.275191,52.221328]},"permissions":-3,"rank":null}


That refers to another UR I resolved a little while ago. I'm presuming that "resolvedBy" and "resolvedOn" are new data items associated with URs. If you could update LMUR to filter these, I would very much appreciate it! :D

It may also be worth looking at the data available in WME. It's entirely possible that the closed UR data is available there but not yet visible. This might give you a chance to update URO+ before Waze release a new feature and break it! :lol:
ImageImageImage
UK AdminsUK WikiWaze FAQWMEFU Script :ugeek:
I want to go to a commune in Vermont and deal with no unit of time shorter than a season
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 8693
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity, with Waze HQ in the driving seat
Has thanked: 1841 times
Been thanked: 6320 times

Re: [Script] Live Map UR Layer v2.5 (20140102)

Postby iainhouse » Thu Jan 02, 2014 2:39 pm

hudzumudzu wrote:For me there is no green triangle since v2.4
Using Chrome version 31.0.1650.63 m


Your screenshot says "not from Chrome Web Store". It has been noted that, as from January, Chrome will not let extensions run unless they are from the Chrome Web Store - although I think they may still work if you put your Chrome into "developer mode".

If that change has already happened, that could explain why it's not working. Try deleting & installing the Chrome Web Store version. It auto-updates as well! :)
ImageImageImage
UK AdminsUK WikiWaze FAQWMEFU Script :ugeek:
I want to go to a commune in Vermont and deal with no unit of time shorter than a season
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 8693
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity, with Waze HQ in the driving seat
Has thanked: 1841 times
Been thanked: 6320 times

Re: [Script] Live Map UR Layer v2.4 (20140102)

Postby iainhouse » Thu Jan 02, 2014 3:12 am

Minor problems with the LMUR dialogue box. It's acquired a redundant scrollbar and the text entry boxes are too small - possibly because the 2 aging selection boxes above look a bit large. I might guess that this has something to do with new fonts?

LMUR24.jpg
LMUR24.jpg (56.7 KiB) Viewed 857 times

Using Chrome version 31.0.1650.63 m, claimed to be up to date.
ImageImageImage
UK AdminsUK WikiWaze FAQWMEFU Script :ugeek:
I want to go to a commune in Vermont and deal with no unit of time shorter than a season
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 8693
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity, with Waze HQ in the driving seat
Has thanked: 1841 times
Been thanked: 6320 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: b0b2, JustinS83, sketch