Forum Problems

Moderator: Unholy

Re: Forum Problems

Postby jemay » Sat Nov 01, 2014 7:46 pm

Just to make sure, the only ones you can select on the left side is under the "Memberships" section (top section). The "Non-memberships" section has no buttons.
:arrow: PLEASE READ: Wiki Resources: FAQ|Best Practices|Editing issues?
Global Champ | Assistant Regional Coordinator for US South West - CA,NV,UT,AZ,NM,CO,HI | CM for US

Samsung Galaxy S8+ - Android 7.0 - Verizon
jemay
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1987
Joined: Tue Nov 09, 2010 1:26 am
Location: US South West - Lakewood, CA
Has thanked: 625 times
Been thanked: 906 times

Re: Forum Problems

Postby jemay » Thu Oct 30, 2014 10:51 pm

The following should work?
https://www.waze.com/forum/ucp.php?i=gr ... membership
Usergroups tab
select the group (on the left side) then scroll to the bottom and hit the "Change default group" button.
:arrow: PLEASE READ: Wiki Resources: FAQ|Best Practices|Editing issues?
Global Champ | Assistant Regional Coordinator for US South West - CA,NV,UT,AZ,NM,CO,HI | CM for US

Samsung Galaxy S8+ - Android 7.0 - Verizon
jemay
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1987
Joined: Tue Nov 09, 2010 1:26 am
Location: US South West - Lakewood, CA
Has thanked: 625 times
Been thanked: 906 times

Re: Forum Problems

Postby Jay91150 » Wed Mar 05, 2014 4:37 pm

vickimachado wrote:Is there an issue with the "thanks" and "edit" and "solved" icons not appearing ? I seem unable to edit a post.


I have always seen double the "thanks" icons/text.
Jay91150
 
Posts: 384
Joined: Thu Jan 23, 2014 8:01 pm
Location: Bragg Creek, Alberta, Canada
Has thanked: 97 times
Been thanked: 92 times

Re: Forum Problems

Postby Jay91150 » Tue Feb 18, 2014 3:24 pm

I'm not sure if this is considered a problem, but I would like to view only a specific subset of forums rather than all the forums and subforums for countries I'm not interested in (with all due respect). On a vBulletin board, I can do that with something like:

Code: Select all
search.php?do=getnew&exclude=84,83,198,199,172,202,79,215,213,99,148,149,150,151,153,154,155,156,157,158,195,159,160,162,163,164,165,166,167,168


to omit particular forums from my "view new posts" page (I have the above, with URL of course, set as a bookmark in my browser).

Is there a similar solution for phpBB?
Jay91150
 
Posts: 384
Joined: Thu Jan 23, 2014 8:01 pm
Location: Bragg Creek, Alberta, Canada
Has thanked: 97 times
Been thanked: 92 times

Re: Forum Problems

Postby jasonroseweir » Fri Apr 12, 2013 6:45 pm

AlanOfTheBerg wrote:I can give initial confirmation that the waze.com connection in Tapatalk does give push notifications. I received one from a quoted post already since changing.

I've emailed Shirli and Yonatan about this.

I too can confirm that once I logged into the Waze.com entry in Tapatalk 2, I am now also getting push notifications. :-)
Area Manager - Central Belt (East), Scotland
covering Fife, Edinburgh, West Lothian & surrounding areas (inc. Stirling, Perth, Dundee, Falkirk)
ImageImage
UK Editing GuidelinesFAQWaze - Current status
jasonroseweir
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 224
Joined: Fri Feb 17, 2012 6:42 pm
Location: Fife, Scotland
Has thanked: 77 times
Been thanked: 34 times

Forum Problems

Postby jasonroseweir » Wed Apr 10, 2013 9:39 am

Any news on the push notifications issue with Tapatalk (2)?
Area Manager - Central Belt (East), Scotland
covering Fife, Edinburgh, West Lothian & surrounding areas (inc. Stirling, Perth, Dundee, Falkirk)
ImageImage
UK Editing GuidelinesFAQWaze - Current status
jasonroseweir
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 224
Joined: Fri Feb 17, 2012 6:42 pm
Location: Fife, Scotland
Has thanked: 77 times
Been thanked: 34 times

Re: Forum Problems

Postby jasonroseweir » Fri Mar 29, 2013 7:12 pm

Cross replied from Tapatalk 2 - not getting push notifications

maantje76 wrote:Yes, 2 weeks ago TT plugin is updated to latest version. See 'forum problems' in the community forum for this and other problems to keep them centralised...

I see there was a update to the phpBB plugin just 7 days ago. Is this the version installed here?

phpBB 3.0.X - Version 3.7.0 released
Area Manager - Central Belt (East), Scotland
covering Fife, Edinburgh, West Lothian & surrounding areas (inc. Stirling, Perth, Dundee, Falkirk)
ImageImage
UK Editing GuidelinesFAQWaze - Current status
jasonroseweir
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 224
Joined: Fri Feb 17, 2012 6:42 pm
Location: Fife, Scotland
Has thanked: 77 times
Been thanked: 34 times

Re: Forum Problems

Postby jasonh300 » Sat Feb 14, 2015 11:52 pm

Reported. Give it a day since it's the weekend at HQ.

Bama4Ever wrote:
jasonh300 wrote:Cabalino1 should be fixed now.


Hi Jasonh300!

Any chance you can help me too?

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Duplicate entry 'c2d4u' for key 'username_clean' [1062]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.


Thank you
jasonh300
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 7568
Joined: Fri Oct 28, 2011 4:26 pm
Location: New Orleans, LA, USA
Has thanked: 407 times
Been thanked: 976 times

Re: Forum Problems

Postby jasonh300 » Tue Feb 10, 2015 12:10 am

Cabalino1 should be fixed now.
jasonh300
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 7568
Joined: Fri Oct 28, 2011 4:26 pm
Location: New Orleans, LA, USA
Has thanked: 407 times
Been thanked: 976 times

Re: Forum Problems

Postby jasonh300 » Tue Feb 03, 2015 1:46 pm

Should be fixed now.
jasonh300
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 7568
Joined: Fri Oct 28, 2011 4:26 pm
Location: New Orleans, LA, USA
Has thanked: 407 times
Been thanked: 976 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users