[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Toolbox

Postby DMZamora » Wed Mar 26, 2014 11:36 pm

jbarrios107 wrote:Hello. Is it possible to create a landmark, this tool remains selected to be selected on the landmark? And you can assign keyboard shortcuts to the total or partial selection of the streets in the landmark.
thanks


It was working OK, I was using it, then it suddenly stopped working (gray icon). Refreshed browser, it showed a dialog box about an Toolbox update right at this function, and since then the icon just stays gray, no matter what.
DMZamora
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1026
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:42 am
Location: Brasília, DF - Brazil
Has thanked: 95 times
Been thanked: 297 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby DMZamora » Thu Mar 27, 2014 5:13 pm

OyyoDams wrote:Hi all,

The fact is currently editor code is not the same between US and ROW environments. The 1.3.7.4 update was working in the US environment, but not in the ROW one. My apologizes, this is now fixed in 1.3.7.5 (works il all environments).


Works like a charm now, thanks!
DMZamora
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1026
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:42 am
Location: Brasília, DF - Brazil
Has thanked: 95 times
Been thanked: 297 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby DMZamora » Thu Mar 27, 2014 9:55 pm

doctorkb wrote:Feature request:
Can the "clear all u-turns function" also clear u-turns at the end of a dead-end (i.e. segment that is only connected at one end).


+1 on this ;)
DMZamora
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1026
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:42 am
Location: Brasília, DF - Brazil
Has thanked: 95 times
Been thanked: 297 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby doctorkb » Mon Jul 15, 2013 3:26 pm

OyyoDams: I'm interested in using this script, but don't tend to install ones that I can't easily read before installing.

When I look at the source code on userscripts, it shows up as one very long line...
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 8332
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1639 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby doctorkb » Tue Aug 06, 2013 9:13 pm

OyyoDams wrote:The other solution would be for me to buy an ssl certificate to make wazeteam.com working with an https connexion, but it's expensive and I'm already renting a server with my money for the Waze community ;)


One other solution: package the script differently and place it on userscripts.org to have individual users download it, rather than relying on loading it from your server each time.
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 8332
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1639 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby doctorkb » Wed Aug 07, 2013 2:42 pm

So, working with it today, it seems enabling / disabling the aerial layer with "Shift+B" also triggers a save.

This was isolated to Toolbox, as it only happens when Toolbox is enabled. If I disable it, then everything behaves normally.
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 8332
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1639 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby doctorkb » Sat Aug 10, 2013 3:17 pm

OyyoDams: does this just highlight them, or will it aid in fixing?

It seems there's no harm in highlighting things, but a tool that repairs could be damaging.
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 8332
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1639 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby doctorkb » Fri Sep 06, 2013 3:12 pm

I'm not experiencing the issue on my Mac (Chrome), but am seeing it on Win7 (Chrome).
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 8332
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1639 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby doctorkb » Fri Sep 06, 2013 3:21 pm

OyyoDams wrote:Are you sure it's doesn't occur when Toolbox is disabled ?


Yup. Just tested it.

A little flash without Toolbox. Many flashes with Toolbox.

Strange side note: with toolbox disabled, I can't log in to the beta.

With toolbox enabled, I'm automatically logged in and it works (except for the flashy-flash).
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 8332
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1639 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby doctorkb » Fri Sep 06, 2013 3:43 pm

Right now:
"Hide user greetings"
"Show roundabouts which may cause issues"
"Activate popups"
and
"Highlight single segments"

Version 1.2.0.7 is showing at the top.
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 8332
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1639 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: ehepner1977, Google Feedfetcher