Audis: Mrknu na to o víkendu nejdýl i na ty křižovatky.. Ale jinak celkem HK vypadá už líp než před týdenem

super! rychle a kvalitně... a protože na dobrého koně se dobře nakládá, tak prosím ještě o jednu opravu... místní AM na to asi nemá čas... http://world.waze.com/cartouche/?zoom=9 ... TTTTFFTTTTZirland wrote:A je to.
Jojo, je to tam, počkáme až se AM objevífotrik wrote:...Ze AM nema tyden cas, to nevidim jako tragedii. Treba je na dovolene. Dovolim si ale upozornit, ze hned v krizovatce je pod vychodni casti Jesenicke schovany jeste maly kousek silnice, ktery je treba smazat. Nemam opravneni ho ani oznacit ke smazani ani zmenit geometrii, aby byl aspon videt. Podarilo se mi ho odhalit jen diky "Highlight connectivity" po zvoleni vychodni casti ulice.
Jak? Ručo jsi přepsal anglický název na "Kostelec na Hane" ? To jsem mohl takyZirland wrote: Tak jsem to opravil.
To máš sice naprostou pravdu, ale na druhou stranu jak říká "DronCZ" a "fotrik" ... je lepší mít na starosti jenom to, co AM je schopen zvládnut. Původně jsem si chtěl přidat Šumpersko a Jesenicko (mám k těm místům vztah a celkem je znám), ale je to pro mě daleko. Na Olomoucku když narazím na nějakou chybu, či problém v Cartouche, tak skočím do auta a zajedu to ověřit na místo. Nahoru na sever to jen tak nedám. (i když vím, že je tam chyb jak máku).audis wrote:OK. máte pravdu. škoda těch bílých AM míst.. tam musí být požadavků k výmazu jak sviňa.
Re: Area mangers in CR