[Script] UROverview Plus v3.126 (20180105)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [ROADWORKS]

Postby dbraughlr » Tue Jun 10, 2014 5:56 pm

qwaletee wrote:should we just adopt the unfamiliar-to-us [ROADWORKS]

I think that would be okay if there was a button labeled "Construction Alert" on the Live Map problem report to insert the tag.
dbraughlr
 
Posts: 569
Joined: Tue Aug 13, 2013 2:24 am
Has thanked: 164 times
Been thanked: 98 times

Hide closed

Postby dbraughlr » Wed May 28, 2014 7:15 am

It appears that Hide closed functionality for MPs and URs is now included in WME.
dbraughlr
 
Posts: 569
Joined: Tue Aug 13, 2013 2:24 am
Has thanked: 164 times
Been thanked: 98 times

popup covers icon

Postby dbraughlr » Wed Apr 09, 2014 3:13 am

When I mouse over a UR icon near the bottom of the edit window, the popup completely obscures the icon which prevents me from opening the UR.

A simple solution is to show the popup an link to open the UR (in the current WME). In fact, clicking anywhere in the popup that isn't a link to somewhere else could be made to open the UR.
dbraughlr
 
Posts: 569
Joined: Tue Aug 13, 2013 2:24 am
Has thanked: 164 times
Been thanked: 98 times

Re: Houston, we have a problem

Postby dbraughlr » Wed Mar 26, 2014 5:06 am

htxu wrote:... the speed limit signs ...

:?: Surely this is not on topic.
dbraughlr
 
Posts: 569
Joined: Tue Aug 13, 2013 2:24 am
Has thanked: 164 times
Been thanked: 98 times

Re: UR: Missing landmark

Postby dbraughlr » Mon Mar 24, 2014 10:48 pm

If you go to https://www.waze.com/livemap/, you may make a missing landmark report at someplace that is suitable to you.
dbraughlr
 
Posts: 569
Joined: Tue Aug 13, 2013 2:24 am
Has thanked: 164 times
Been thanked: 98 times

Re: UR: Missing landmark

Postby dbraughlr » Mon Mar 24, 2014 7:03 am

It would be handy now to have a checkbox to suppress all type Missing landmark URs.
dbraughlr
 
Posts: 569
Joined: Tue Aug 13, 2013 2:24 am
Has thanked: 164 times
Been thanked: 98 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.85 (20160726)

Postby dbcm » Wed Jul 27, 2016 11:25 am

Hi, i'm getting this error:

wme_uroverview.3.85.user.js:283 Uncaught TypeError: Cannot read property 'style' of null
Waze Update Request Marker :: Be more efficient. \o/ :: Version 4 is now LIVE!
Image Image

Follow other tools/script i've made, hit hit hit : unready : blame
dbcm
 
Posts: 436
Joined: Mon Feb 08, 2010 12:25 pm
Location: Caxias, Portugal
Has thanked: 119 times
Been thanked: 452 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.75 (20160328)

Postby dbcm » Tue Apr 05, 2016 8:31 am

Waze Update Request Marker :: Be more efficient. \o/ :: Version 4 is now LIVE!
Image Image

Follow other tools/script i've made, hit hit hit : unready : blame
dbcm
 
Posts: 436
Joined: Mon Feb 08, 2010 12:25 pm
Location: Caxias, Portugal
Has thanked: 119 times
Been thanked: 452 times

[Script] UROverview v1.10 (20121125)

Postby davide7O » Mon Nov 26, 2012 1:41 am

xteejx wrote:Would it be at all possible to be able to show cameras at a higher zoom or does the editor not give that info after a certain zoom level?

Sent from my GT-I9100 using 2

Today I noticed that at the higher zoom level they were visible all over


Inviato con Tapatalk
Davide

ImageImage Image
CM Italia, India, Mali
WME βeta Tester (Chrome & Win 10 Pro)
Waze client (always the latest official version) on LG G3 (Android 6.0) & on iPad Air 2 (iOS 11.2)
davide7O
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 424
Joined: Sun Jun 19, 2011 12:47 am
Location: Milano, ITALY
Has thanked: 234 times
Been thanked: 70 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.40 (20150217)

Postby davidakachaos » Fri Feb 20, 2015 11:52 am

Hey,
I think I found a bug in the script. I noticed it when I was debugging something different. URO+ was flooding my console log with a error. One error repeated very quickly; line 4079. But the real error came from line 4293:
Code: Select all
if((uroPendingCommentDataRefresh == true) || (uroWaitingCommentDataRefresh == true))
      {
         uroAddLog('check completion of comment data refresh for UR '+uroSelectedURID+' ('+uroPendingCommentDataRefresh+','+uroWaitingCommentDataRefresh+')');
         uroGetSelectedURCommentCount();
      } 

Now the situation that causes the error is when uroPendingCommentDataRefresh === false and uroWaitingCommentDataRefresh === true BUT uroSelectedURID === null (!!)

I think a simple fix like this would solve it:
Code: Select all
if(uroURDialogIsOpen && (uroPendingCommentDataRefresh == true) || (uroWaitingCommentDataRefresh == true))
      {
         uroAddLog('check completion of comment data refresh for UR '+uroSelectedURID+' ('+uroPendingCommentDataRefresh+','+uroWaitingCommentDataRefresh+')');
         uroGetSelectedURCommentCount();
      }


Btw; I'm a sort of cheater :P I use the Userscript version on Chrome with TamperMonkey (not you Chrome extension) because I run multiple scripts for WME, just not all at once (turning off and on extensions isn't as simple in Chrome as it is in Tampermonkey)

This bug doesn't happen every single time, but the race conditions can be met :geek:
davidakachaos
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 120
Joined: Thu Aug 25, 2011 8:33 pm
Location: Nederland
Has thanked: 32 times
Been thanked: 21 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], MapOMatic