Forum Problems

Moderator: Unholy

Re: Forum Problems

Postby tateu3cX » Thu Nov 07, 2013 5:55 pm

When I come here as an anonymous user, the forums and the threads in a forum topic are sorted by Author - Ascending. That seems strange to me. Every other forum I have ever been to sorts forums by Post Time - Descending (newest at top) and threads in a forum topic by Post Time - Ascending (oldest at top). When I log in, they are sorted by Post Time. Can we get the defaults for anonymous users set to sort by Post Time, too? Or is there some reason, I am missing, as to why they are set to sort by author?
tateu3cX
 
Posts: 13
Joined: Thu Dec 29, 2011 6:48 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Forum Problems

Postby enhket » Wed Oct 16, 2013 8:19 pm

They should check that out asap.
enhket
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 3810
Joined: Thu Apr 05, 2012 5:58 pm
Location: Spain
Has thanked: 1051 times
Been thanked: 2253 times

Re: Forum Problems

Postby argus-cronos » Wed Oct 16, 2013 5:47 pm

Got a username displayed in the german CM forum, i checked out ACP, user has no role assigned and isn't in the group of the CMs.

Any new Bugs we should worry about? Or just a display issue?
argus-cronos
 
Posts: 6483
Joined: Sat Apr 03, 2010 3:00 pm
Location: Basel, Switzerland
Has thanked: 884 times
Been thanked: 1104 times

Re: Forum Problems

Postby Brshk1 » Sat Sep 14, 2013 7:07 am

Ah, no. I had the idea that version 2 was for those Android versions.

Enviado desde mi GT-I9100 usando Tapatalk
Brshk1
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 1838
Joined: Wed Mar 24, 2010 8:38 pm
Location: Durango (ES)
Has thanked: 265 times
Been thanked: 276 times

Re: Forum Problems

Postby foxitrot » Sat Sep 14, 2013 6:04 am

Has anyone installed it on a 2.x system?
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7163
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2494 times
Been thanked: 1132 times

Re: Forum Problems

Postby Brshk1 » Fri Sep 13, 2013 7:17 pm

?

Enviado desde mi GT-I9100 usando Tapatalk
Brshk1
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 1838
Joined: Wed Mar 24, 2010 8:38 pm
Location: Durango (ES)
Has thanked: 265 times
Been thanked: 276 times

Re: Forum Problems

Postby foxitrot » Fri Sep 13, 2013 7:11 pm

If they'd also fix a dependency on newer Android versions :sad:
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7163
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2494 times
Been thanked: 1132 times

Re: Forum Problems

Postby Brshk1 » Fri Sep 13, 2013 5:45 pm

It's true! Finally.

Enviado desde mi GT-I9100 usando Tapatalk
Brshk1
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 1838
Joined: Wed Mar 24, 2010 8:38 pm
Location: Durango (ES)
Has thanked: 265 times
Been thanked: 276 times

Re: Forum Problems

Postby Timbones » Fri Sep 13, 2013 11:41 am

UPDATE New Tapatalk 4 released today, and I can finally login! Looks like they've fixed the bug :D
Timbones
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6738
Joined: Wed Feb 09, 2011 10:33 am
Location: York, UK
Has thanked: 988 times
Been thanked: 2672 times

Re: Forum Problems

Postby Timbones » Fri Sep 13, 2013 9:13 am

The2rB wrote:Have uninstalled, installed, cleared all data, and still no success logging in to the Waze forum.

You cannot login to Tapatalk 4 because your username contains capitals letters.
Welcome to the club! :twisted:

It's a bug for Tapatalk or Waze to fix.
Timbones
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6738
Joined: Wed Feb 09, 2011 10:33 am
Location: York, UK
Has thanked: 988 times
Been thanked: 2672 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users