Bug-uri / Imbunatatiri

Image

Moderators: Unholy, twist3r, dacianova, spookyx

Re: Bug-uri / Imbunatatiri

Postby ciprian-coman » Thu Oct 03, 2013 1:03 pm

A scris spookyx ca se modifica automat lock in functie ne nivelul traficului. Probabil din cauza asta lock este la alt nivel decat cel setat manual, care se vede in interfata.
ciprian-coman
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 122
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:44 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Re: Bug-uri / Imbunatatiri

Postby ciprian-coman » Mon Sep 30, 2013 6:42 pm

La mine apare Lock level 1.

Capture.PNG
Capture.PNG (203.09 KiB) Viewed 1433 times
ciprian-coman
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 122
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:44 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Re: Bug-uri / Imbunatatiri

Postby ciprian-coman » Mon Sep 30, 2013 3:25 pm

Am observat ce cred ca este un bug in editor. Nu ma lasa sa editez unele segmente de drum prioritar din zone prin care am mers. De exemplu acest segment din DN3 langa Constanta. Mesajul este "You cannot edit this segment. You may only edit segments in your driving area." dar pot edita oricare din segmentele de tip Street adiacente. Am mers chiar pe drumul respectiv vineri intr-un sens si sambata in sens invers, dar nu m-a lasa sa-l editez.
ciprian-coman
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 122
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:44 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Re: Bug-uri / Imbunatatiri

Postby cezarcociorba » Thu Sep 08, 2016 10:19 am

adibose wrote:Salutare, de la o perioada a inceput sa imi dea eroare ""Uh-oh! Failed to communicate with routing server" nu tot timpul, dar o data la 3 utilizari primesc eroarea si nu-i dau de cap cu vreun workaround sau bypass...Am incercat sa trec in Airplane mode dupa care sa revin la normal, sa inchid forced aplicatia, nimic nu-l rezolva. Dar isi poate reveni in 10 minute chiar si cu Waze mergand...pentru ca imi arata traficul, notificari in zona etc..doar ca nu face rutarea.
Atat pe WiFi cat si pe 4G primesc eroarea.
Waze pe IOS, ultimul update de IOS si de Waze

Il utilizez zilnic, de 3-4 ori iar eroarea a inceput sa apara in urma cu vreo 2 saptamani.
Poate are cineva o idee,
Multam


Buna,
Pe ce device folosesti aplicatia? Ai incercat un clear data la aplicatie?
ImageImageImageImageImage
cezarcociorba
 
Posts: 28
Joined: Sat Dec 12, 2015 4:18 pm
Location: Iasi/Bacau
Has thanked: 8 times
Been thanked: 5 times

Re: Bug-uri / Imbunatatiri

Postby catalin76shumy » Tue Aug 12, 2014 4:04 am

Buna dimineata! Am si eu o rugaminte: spuneti-mi si mie de ce de multe ori sunt "aruncat" de pe sosea si ma arata ca merg pe langa aceasta si apoi cum ma indrept iarasi spre sosea? Ce se intampla? Multam!
catalin76shumy
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 10, 2014 3:48 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug-uri / Imbunatatiri

Postby CaesarRR » Fri Apr 11, 2014 6:10 am

Salut,

Revin cu o problema care ma tot supara in ultima vreme (cam de o luna incoace), fiind curios daca se manifesta doar la mine.
Atat la calcul initial de ruta, cat si la recalculari de traseu in urma devierilor, imi da uneori niste sugestii proaste/inutile - 2 exemple mai jos.In loc sa ma puna sa merg drept, pe drumul evident mai scurt, liber (confirmat) si totodata fara rapoarte (deci nejustificat), ma ,,complica'' inutil.Acest lucru nu s-a intamplat in trecut.. :

Totodata, am observat de mai multe ori la recalculari de traseu ca se blocheaza efectiv ,,recalculand traseul'' (ramane pe ecran mesajul de recalculare).Trebuie sa sterg traseul, sa-l introduc din nou, ba chiar sa sting uneori de tot aplicatia ca sa-si revina..

P.S. Sunt rute standard, pe care le utilizez zilnic..

Thx !
Attachments
2.JPG
2.JPG (239.79 KiB) Viewed 1015 times
1.JPG
1.JPG (199.91 KiB) Viewed 1015 times
CaesarRR
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 02, 2013 11:23 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Bug-uri / Imbunatatiri

Postby CaesarRR » Wed Sep 18, 2013 2:00 pm

Revin cu 3 chestii, care au aparut in ultima vreme :

1) Primesc mesaje in inbox, pentru multumirile ref. la rapoartele pe care le transmit.Ideea este ca primesc foarte multe msg.Avand in vedere ca inainte nu se primeau, nu se pot dezactiva in vreun fel?
Apoi, nici macar nu pot fi citite.Dai click pe mesajul respectiv (notificarea din bara de notificari Android), iti deschide waze si te duce in inbox, insa cand sa citesti mesajul....,,Ooops ne pare rau...etc''

2) Pozitia mea pe harta ramane adesea in urma, astfel incat, trebuie sa astept o vreme dupa ce trec de o locatie pe care vreau sa o raportez, pentru a deschide raportul.In timp ce inainte trebuia sa ma grabesc sa apas pe raport pentru a fi cat mai exact, intrucat locatia era corecta, acum trebuie sa astept...prea mult...Ce s-a intamplat?

3) Am transmis ieri un raport si ulterior, am incercat sa adaug si un comment la acel raport insa, desi l-am scris si am dat ok, nu aparea.Este posibil sa fie o problema in sensul asta?

Mersi !
CaesarRR
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 02, 2013 11:23 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Bug-uri / Imbunatatiri

Postby CaesarRR » Tue Sep 10, 2013 11:08 am

Multumesc de clarificari.
Referitor la mesageria privata, este o mare greseala sa nu pot da reply...Sunt pur si simplu momente cand vrei sa intrebi ceva util despre un/o raport/eveniment/zona etc iar userul respectiv, daca nu te identifica pe harta (ceea ce este aproape imposibil) ca sa-ti poata da un reply ca un mesaj nou...se uita la ce i-ai scris degeaba...
CaesarRR
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 02, 2013 11:23 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Bug-uri / Imbunatatiri

Postby CaesarRR » Tue Sep 10, 2013 9:04 am

Multumesc de informatii !

Folosesc un S3 Mini.

Pentru rapoartele care ar trebui pastrate o perioada mai mare, cred ca ar fi utila implementarea variantei b mentionata de tine.

Inca o intrebare :

Cum d-zeu raspund unui mesaj privat? Ma uit la ele, le citesc, dar nu vad niciun buton de reply...
Apoi, primesc mesajul cu un mare delay fata de momentul in care el a fost trimis.
Mai exact, cineva mi-a scris la ora 15, cand eu eram la serviciu, cu aplicatia oprita.La ora 17:30 am plecat de la birou, am pornit waze, am ajuns acasa si pe la ora 18:30 am primit si notificarea privind mesajul, in dreptul caruia, era mentionata ora 15:30.Si...repet, nu am gasit butonul de reply...

P.S. Inca un lucru : Interfata aplicatiei utilizate in RO, poate fi diferita de cea standard a aplicatiei waze? Dau un exemplu exagerat, sa intelegi ce vreau sa zic : Daca este necesar, se poate adauga doar in RO un buton de raportat extraterestri sau acesta trebuie sa existe si la cei din US?
CaesarRR
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 02, 2013 11:23 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Bug-uri / Imbunatatiri

Postby CaesarRR » Mon Sep 09, 2013 7:36 am

Salut,

Folosesc aplicatia waze de cateva luni bune si sunt destul de multumit de ea.In principiu am inlocuit Igo si G. Maps, mi-am luat si stickere, am recomandat-o si prietenilor, etc.
Insa, as vrea sa fac cateva recomandari si sa sesizez niste bug-uri pe care eu le consider uneori destul de suparatoare :

1) De multe ori, atunci cand te opresti (la un semafor, la cedeaza, in coloana, etc), nu stationezi si pe harta waze ci iti continui deplasarea incercand sa intuiasca directia de deplasare.Daca ai si navigatia pornita, incearca de asemenea sa reconfigureze traseul uneori, dureaza pana se incarca reconfigurarea, etc, desi nu e cazul pentru ca tu efectiv stai pe loc.Ar trebui sa ,,inghete'' si locatia ta pe harta atata timp cat ai oprit masina, nu sa estimeze ca te deplasezi ,,usor''.

2) Se abate destul de usor de la traseu la o manevra de...schimbare de benzi de exemplu, sau daca drumul este usor in curba..se intampla sa te arunce pe o alta strada paralela.Aceeasi problema cu reconfigurarea traseului, etc.Ar trebui sa existe, ca la GPS-urile standard, o optiune in meniu de ,,pastrare pozitie pe sosea''. (sper ca nu exista in setari si nu am gasit-o eu :)

3) Zoom-ul automat exista in meniu si este selectabil in functie de ,,apropiere'' sau de ,,viteza'', ceea ce este ok, insa doar pentru urmatoarea manevra.Totusi, daca utilizezi zoom-ul pentru a te uita la diverse chestii pe harta, trebuie sa il reglezi manual ulterior pentru a reveni la situatia initiala si bineinteles, de cele mai multe ori, nu reusesc sa gasesc starea initiala...Ar trebui sa existe un zoom automat, o revenire la starea initiala atunci cand...apesi pe cerculetul cu locatia ta de exemplu, ca la GPS-urile standard.Daca tu ai marit harta la nivel de tara, apoi apesi pe locatia ta, te arata pe harta insa pastreaza imaginea la nivel de tara (ceea ce nu ajuta la nimic, bineinteles).Sper ca m-am facut inteles...

4) Ar trebui sa existe posibilitatea de a introduce un raport (politie/problema/etc) intr-un punct selectabil pe harta, nu doar in locatia in care te afli in momentul respectiv.Inteleg faptul ca nu e ok sa raportezi o zona X, tu nefiind acolo insa s-ar putea implementa macar pentru traseul pe care l-ai parcurs pentru ca sunt situatii cand nu ai posibilitatea sa raportezi un eveniment fix in secunda respectiva si apoi...il raportezi cu o pozitie eronata inevitabil..Stiu ca poti apasa instant pe raport si apoi ti-l pastreaza cateva secunde insa acele secunde nu sunt intotdeauna suficiente fiind in trafic si totodata, se intampla ca locatia evenimentului raportat sa fie chiar pe o straduta paralela, pe strada cu care te intersectezi la un moment dat, etc.Exemplu : Eram la intersectia Hristo Botev cu Bdul Carol si am vazut politia pe Bdul Carol.Eu ieseam de pe Arghezi si intram pe Botev, am raportat politia insa inevitabil mi-a salvat locatia pe traseul meu, pe Arghezi, desi eu as fi vrut sa selectez Bdul Carol, sa raportez pozitia exacta...

4) Exista o problema cu ,,contorul timpului'' in unele cazuri.De exemplu, raportez o politie undeva.Primesc ,,multumiri'' pentru acel raport insa, desi l-am raportat acum 10 min. in mesajul de ,,multumiri'' apare : Multumiri de la X, acum 240 min. (sute de minute).

5) Rapoartele de ... drum in lucru de exemplu, au un termen de ,,valabilitate''? Intreb pentru ca, eu am acelasi traseu in fiecare dimineata spre job.Astfel, intr-o dimineata, se lucra masiv pe str. Caderea Bastiliei din Bucuresti, fiind adevarate cratere sapate in asfalt pe care...le-am vazut in ultimul moment, fiind o strada ingusta si cu sens unic, pe care de regula o parcurg destul de rapid..Ca atare, am raportat drumul in lucru insa acest raport nu se pastra decat cateva ore.Lucrarile au durat cateva zile, timp in care, in fiecare dimineata, raportam acelasi lucru...De ce se stergeau raporturile?

6) Este in plan in viitorul apropiat sa se introduca si numerele de strazi? Acest lucru conteaza extrem de mult in alegerea unei aplicatii de navigare si...cred eu, ar face diferenta.

Atat imi vin in cap acum insa voi mai posta, pe masura ce se mai ivesc situatii :).

Mersi anticipat !
CaesarRR
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 02, 2013 11:23 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to Romania [română]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users