WTF happened to the wiki?

Moderator: Unholy

Re: WTF happened to the wiki?

Postby AlanOfTheBerg » Tue Oct 01, 2013 4:30 pm

kentsmith9 wrote:I had to clear the cache and then restart FireFox in that order before it was good again on two of my systems.

Clearing cache caused the appearance to revert to the screwed up version. Until I did that, it at least looked ok.

waze_wiki_still_screwed_up.JPG
waze_wiki_still_screwed_up.JPG (97.75 KiB) Viewed 3320 times


Errors:
GET http://www.waze.com/wiki/skins/monobook/main.css?303 404 (Not Found)
Uncaught ReferenceError: mediaWiki is not defined
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23617
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1108 times
Been thanked: 4811 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby AlanOfTheBerg » Tue Oct 01, 2013 4:02 pm

kentsmith9 wrote:I do not believe this is on purpose, but something is definitely broken at the moment. I have sent a message to Jackson.

My results are mixed, too. I have also found that the main Go/Search box in the left sidebar does nothing but bring up an empty Special:Search page.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23617
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1108 times
Been thanked: 4811 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby AlanOfTheBerg » Tue Oct 01, 2013 2:52 am

UPDATE4: Wiki 404 errors are back:
Code: Select all
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.waze.com/wiki/skins/common/shared.css?303
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.waze.com/wiki/skins/monobook/main.css?303
Uncaught ReferenceError: mediaWiki is not defined wikibits.js:620
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.waze.com/wiki/Skins/common/images/poweredby_mediawiki_88x31.png
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23617
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1108 times
Been thanked: 4811 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby AlanOfTheBerg » Tue Oct 01, 2013 2:49 am

UPDATE1: Looks like it is Chrome doing it. Safari and FF look fine.
UPDATE2: Chrome was giving me 404 errors for four files, but now it's fine.

Nevermind.

UPDATE3: Screenshot disappeared and gave "does not exist" after I posted this post initially after sketch. I just uploaded it again to the OP.

Strange things afoot with the website...
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23617
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1108 times
Been thanked: 4811 times

WTF happened to the wiki?

Postby AlanOfTheBerg » Tue Oct 01, 2013 2:45 am

Things have changed a lot. Or my system is hosed.
Attachments
Screen Shot 2013-09-30 at 7.45.01 PM.png
Screen Shot 2013-09-30 at 7.45.01 PM.png (198.71 KiB) Viewed 3704 times
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23617
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1108 times
Been thanked: 4811 times

Previous

Return to Wiki Updates and Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users