WTF happened to the wiki?

Moderator: Unholy

Re: WTF happened to the wiki?

Postby HandofMadness » Tue Oct 01, 2013 6:34 pm

Typing in the search box on the top left takes me to a blank page with no search results.
HandofMadness
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1802
Joined: Mon Apr 16, 2012 7:44 am
Location: Californialand, USA
Has thanked: 19 times
Been thanked: 375 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby HandofMadness » Tue Oct 01, 2013 6:34 pm

I'm having problems with links to the Wiki redirecting to the main page.

Google search for "Waze wiki faq" takes me to this URL: http://www.waze.com/wiki/?title=FAQ
Which instead of taking me to the FAQ takes me to the main page.

When I click on the link to the FAQ from the main page it takes me here: http://www.waze.com/wiki/FAQ which displays:
The MediaWiki FAQ can be found at:
http://www.mediawiki.org/wiki/Manual:FAQ
HandofMadness
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1802
Joined: Mon Apr 16, 2012 7:44 am
Location: Californialand, USA
Has thanked: 19 times
Been thanked: 375 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby AlanOfTheBerg » Tue Oct 01, 2013 5:44 pm

jondrush wrote:Anyone had direct contact with the mothership?

Kent wrote he had reached out to Jackson.
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23614
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1128 times
Been thanked: 4822 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby jondrush » Tue Oct 01, 2013 5:41 pm

Are they trying to move the wiki pages to a new directory? I keep getting messages like this at the bottom.
Code: Select all
Retrieved from "http://www.waze.com/wiki/index.php?title=To_Do_lists_-_Country-State-Province&oldid=39225"

Anyone had direct contact with the mothership?
jondrush
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2652
Joined: Tue Sep 22, 2009 10:20 pm
Location: South Eastern Pennsylvania, USA
Has thanked: 194 times
Been thanked: 525 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby AlanOfTheBerg » Tue Oct 01, 2013 4:30 pm

kentsmith9 wrote:I had to clear the cache and then restart FireFox in that order before it was good again on two of my systems.

Clearing cache caused the appearance to revert to the screwed up version. Until I did that, it at least looked ok.

waze_wiki_still_screwed_up.JPG
(97.75 KiB) Downloaded 3313 times


Errors:
GET http://www.waze.com/wiki/skins/monobook/main.css?303 404 (Not Found)
Uncaught ReferenceError: mediaWiki is not defined
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23614
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1128 times
Been thanked: 4822 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby jondrush » Tue Oct 01, 2013 4:12 pm

It's freaking me out. It keeps switching between three modes as I open new pages. I found if I insert index.php/ after wiki/ I can usually get an editable page.
jondrush
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2652
Joined: Tue Sep 22, 2009 10:20 pm
Location: South Eastern Pennsylvania, USA
Has thanked: 194 times
Been thanked: 525 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby kentsmith9 » Tue Oct 01, 2013 4:02 pm

I had to clear the cache and then restart FireFox in that order before it was good again on two of my systems.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5550
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1477 times
Been thanked: 1689 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby AlanOfTheBerg » Tue Oct 01, 2013 4:02 pm

kentsmith9 wrote:I do not believe this is on purpose, but something is definitely broken at the moment. I have sent a message to Jackson.

My results are mixed, too. I have also found that the main Go/Search box in the left sidebar does nothing but bring up an empty Special:Search page.
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23614
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1128 times
Been thanked: 4822 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby WeeeZer14 » Tue Oct 01, 2013 2:50 pm

I'm getting all kinds of mixed results. Normal display, display like the screenshot in the first post, 404 errrors, etc.

(If you click on the header link for support, then click the link to the wiki from that page, you'll probably hit the 404.)

And when I search, I get a blank search screen. Then if I search again from that screen, I actually get results.

I've already tried force reloads. I'll try clearing the cache once I finish a few things I am working on.
WeeeZer14
 
Posts: 3761
Joined: Sun Apr 11, 2010 3:27 pm
Location: Knoxville, TN, USA
Has thanked: 46 times
Been thanked: 317 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby kentsmith9 » Tue Oct 01, 2013 2:19 pm

Today after clearing the cache and restarting FF the Wiki appears to be good again. Waze is checking into why it happened.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5550
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 1477 times
Been thanked: 1689 times

PreviousNext

Return to Wiki Updates and Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot]