WTF happened to the wiki?

Moderators: krankyd, Unholy

Re: WTF happened to the wiki?

Postby danofsatx » Fri Oct 04, 2013 10:33 pm

Search is completely borked today (at least on Chrome). I find it odd that with a problem as large as this should be, there is nothing on the status page about the Wiki.
The Wazer previously known as Dan_in_TX.

L3 Area Manager: Lufkin TXDOT District
L3 Area Manager: Upper Ohio River Valley

ImageImage
danofsatx
 
Posts: 210
Joined: Wed Aug 07, 2013 5:20 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 6 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby danofsatx » Fri Oct 04, 2013 10:47 pm

No, seriously - when I posted that, I was getting nothing - nada, zilch, zero - on any search term I used on the special search page. I just went back to verify and take a screen shot for you, and it works now.

Wow, I'm batting 0 for 2 today....I guess I should give up and take that nap I've been fighting off.
The Wazer previously known as Dan_in_TX.

L3 Area Manager: Lufkin TXDOT District
L3 Area Manager: Upper Ohio River Valley

ImageImage
danofsatx
 
Posts: 210
Joined: Wed Aug 07, 2013 5:20 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 6 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby jondrush » Tue Oct 01, 2013 4:12 pm

It's freaking me out. It keeps switching between three modes as I open new pages. I found if I insert index.php/ after wiki/ I can usually get an editable page.
Keeping the Waze maps tidy since 2009
Northeast Region Assistant Coordinator
jondrush User Page
ImageImage
jondrush
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2299
Joined: Tue Sep 22, 2009 10:20 pm
Location: South Eastern Pennsylvania, USA
Has thanked: 111 times
Been thanked: 362 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby jondrush » Tue Oct 01, 2013 5:41 pm

Are they trying to move the wiki pages to a new directory? I keep getting messages like this at the bottom.
Code: Select all
Retrieved from "http://www.waze.com/wiki/index.php?title=To_Do_lists_-_Country-State-Province&oldid=39225"

Anyone had direct contact with the mothership?
Keeping the Waze maps tidy since 2009
Northeast Region Assistant Coordinator
jondrush User Page
ImageImage
jondrush
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2299
Joined: Tue Sep 22, 2009 10:20 pm
Location: South Eastern Pennsylvania, USA
Has thanked: 111 times
Been thanked: 362 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby kentsmith9 » Tue Oct 01, 2013 5:39 am

Getting a 404 error on the actual Wiki link from the main page

http://www.waze.com/wiki

And then we see the unformatted content on the same URL with the end forward slash

http://www.waze.com/wiki/

I do not believe this is on purpose, but something is definitely broken at the moment. I have sent a message to Jackson.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3140
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 536 times
Been thanked: 596 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby kentsmith9 » Tue Oct 01, 2013 2:19 pm

Today after clearing the cache and restarting FF the Wiki appears to be good again. Waze is checking into why it happened.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3140
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 536 times
Been thanked: 596 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby kentsmith9 » Tue Oct 01, 2013 4:02 pm

I had to clear the cache and then restart FireFox in that order before it was good again on two of my systems.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3140
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 536 times
Been thanked: 596 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby kentsmith9 » Wed Oct 02, 2013 4:38 am

I know there are some things being prepped, but I did not think it was happening yet.

Currently the Wiki is working fine for me.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3140
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 536 times
Been thanked: 596 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby kentsmith9 » Wed Oct 02, 2013 2:19 pm

I heard back earlier today the following:

We found and fixed an issue with the images in the forums.
Regarding the network issue - there was a problems with one of the forum servers which resulted with on and off connectivity. We found and fix the issue.

There still might be an issue with the images upload in the Wiki. We are checking if there is a problem at the moment.

Let me know if you still encounter any problems


I have no problem with:
http://www.waze.com/wiki/

However I cannot search for anything. I just get an empty search page with no results, except the option to do advanced search.

It looks like redirects on a page are finally working, but I cannot tell for sure since I cannot search for some of my redirects yet. :(

I will pass this back to the Waze web team.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3140
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 536 times
Been thanked: 596 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby kentsmith9 » Wed Oct 02, 2013 4:12 pm

What is strange is in a different conversation they supposedly have not yet changed the code for proper Anchor operation, but the few tests I have done appear to be working. I won't know for sure until the search is fixed. Maybe whatever has search broken is part of the problem for Anchors.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3140
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 536 times
Been thanked: 596 times

PreviousNext

Return to Wiki Updates and Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users