WTF happened to the wiki?

Moderators: krankyd, Unholy

Re: WTF happened to the wiki?

Postby shawndoc » Wed Oct 02, 2013 8:08 am

kentsmith9 wrote:I know there are some things being prepped, but I did not think it was happening yet.

Currently the Wiki is working fine for me.


They've changed something recently. Maybe an hour ago waze.com/wiki wouldn't pull up. You had to add index.php (or whatever it was).

Just tested it in Firefox:
- Search on top left still not working
- The FAQ is still missing

Doing a shift-reload causes the page to load without CSS.
California, USA - OC/LA/SB/Riverside L5 Country Editor
shawndoc
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1490
Joined: Mon Apr 16, 2012 7:44 am
Location: Californialand, USA
Has thanked: 3 times
Been thanked: 249 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby shawndoc » Wed Oct 02, 2013 4:55 pm

The FAQ in the Wiki is still not coming up. Can someone with more Wiki-fu than me help restore it? I tried both the old bookmark I have for it, clicking on the link on the first page of the Wiki, and using Advanced Search (it doesn't come up). All fail.
California, USA - OC/LA/SB/Riverside L5 Country Editor
shawndoc
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1490
Joined: Mon Apr 16, 2012 7:44 am
Location: Californialand, USA
Has thanked: 3 times
Been thanked: 249 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby shawndoc » Wed Oct 02, 2013 6:05 pm

Fixed the FAQ link on the landing page so it works (by making it a URL link). I'm guessing the problem is do to redirects not working? If so, it can be reverted back once they start working again. But I refer a lot of people to the FAQ, so its important that the FAQ link on the landing page works.
California, USA - OC/LA/SB/Riverside L5 Country Editor
shawndoc
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1490
Joined: Mon Apr 16, 2012 7:44 am
Location: Californialand, USA
Has thanked: 3 times
Been thanked: 249 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby sketch » Tue Oct 01, 2013 2:48 am

Whoa, it's actually legible!


Sent from my iPhone using Tapatalk 2
iphone 5 • ios 7.1 • waze 3.7.9.914 • mac os 10.9.2
new orleans based • detroit enthusiast • usa country manager
2013 ford focus titanium hatchback 5mt • performance blue
Image Image
sketch
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 3545
Joined: Sat Aug 08, 2009 6:13 pm
Location: New Orleans, LA
Has thanked: 463 times
Been thanked: 550 times

Re: WTF happened to the wiki?

Postby WeeeZer14 » Tue Oct 01, 2013 2:50 pm

I'm getting all kinds of mixed results. Normal display, display like the screenshot in the first post, 404 errrors, etc.

(If you click on the header link for support, then click the link to the wiki from that page, you'll probably hit the 404.)

And when I search, I get a blank search screen. Then if I search again from that screen, I actually get results.

I've already tried force reloads. I'll try clearing the cache once I finish a few things I am working on.
iPhone 5s (AT&T) • iOS 7.0.3 • Waze 3.7.6.0
Image
✰ Mega Driver ✰ Mega Mapper ✰ 1M Points ✰
Country Manager: USA • Regional Coordinator: USA South Atlantic (KY, TN, NC, SC)
Navigation/Routing ExpertForum Moderator
WeeeZer14
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3761
Joined: Sun Apr 11, 2010 3:27 pm
Location: Knoxville, TN, USA
Has thanked: 46 times
Been thanked: 309 times

Previous

Return to Wiki Updates and Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users