[Script] UROverview Plus v3.41 (20150320)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderator: Unholy

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] UROverview Plus v3.36 (20150105)

Postby gamasi » Thu Jan 15, 2015 12:10 am

Sorry guys wrong place [FLUSHED FACE]
gamasi
State Manager
State Manager
 
Posts: 481
Joined: Tue Sep 10, 2013 2:02 pm
Location: São Paulo - SP - Brazil
Has thanked: 333 times
Been thanked: 545 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.40 (20150217)

Postby gamasi » Fri Mar 06, 2015 2:06 am

Guys, I'm having problems with the popups for new UR.

When I put the mouse over an orange or red UR it seems to work perfectly, but when I try on a new UR (yellow) nothing happens. No popup :(

The box on "Disable popup for:" UR is unchecked
gamasi
State Manager
State Manager
 
Posts: 481
Joined: Tue Sep 10, 2013 2:02 pm
Location: São Paulo - SP - Brazil
Has thanked: 333 times
Been thanked: 545 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.40 (20150217)

Postby gamasi » Sat Mar 07, 2015 3:48 am

Twister-UK wrote:
gamasi wrote:Guys, I'm having problems with the popups for new UR.

When I put the mouse over an orange or red UR it seems to work perfectly, but when I try on a new UR (yellow) nothing happens. No popup :(

The box on "Disable popup for:" UR is unchecked


Haven't noticed any problems with any colour of UR marker, nor with orange or red problem markers. I haven't been able to check with yellow problem markers since I can't find any, however unless WME is treating them differently to the orange/red ones then I can't see any reason why URO+ would fall over on those.

If you're still seeing this problem, please send me some permalinks so I can investigate further.


Only URs with more than 5 days shown a popup.

This is my area in Brazil...
We solved all URs in 3 days in this area due to the large number of requests. So that's why I "need" the popup on the yellow URs.

Sorry to be bothering you with this, but nobody could solve this problem for me
gamasi
State Manager
State Manager
 
Posts: 481
Joined: Tue Sep 10, 2013 2:02 pm
Location: São Paulo - SP - Brazil
Has thanked: 333 times
Been thanked: 545 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.40 (20150217)

Postby gamasi » Thu Mar 12, 2015 12:25 pm

Twister-UK wrote:
So when you hover over a marker which doesn't generate a popup, do you see *anything* in the debug console? If you don't even get a "hover over UR ID xxx" entry, this would indeed indicate that URO+ isn't able to detect the hover, whereas if you do get that but then don't get the "FID mismatch" entry, it indicates that URO+ has detected the hover OK but thinks the popup for that UR has already been displayed.

Does WME at least indicate that the UR is being hovered over by highlighting it? If that isn't even happening, then URO+ has no chance...


When hover the cursor over the yellow UR nothing appears on the debug console window
gamasi
State Manager
State Manager
 
Posts: 481
Joined: Tue Sep 10, 2013 2:02 pm
Location: São Paulo - SP - Brazil
Has thanked: 333 times
Been thanked: 545 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.40 (20150217)

Postby gamasi » Thu Mar 12, 2015 1:34 pm

Twister-UK wrote:
gamasi wrote:
When hover the cursor over the yellow UR nothing appears on the debug console window


Thanks, that narrows it down to a fairly limited set of reasons for the popup not appearing. Does the marker change colour (to a slightly paler yellow) when you hover over it?


Yes, the markers seems to highlight itself (to a slightly paler yellow) when when I hover over the UR.
gamasi
State Manager
State Manager
 
Posts: 481
Joined: Tue Sep 10, 2013 2:02 pm
Location: São Paulo - SP - Brazil
Has thanked: 333 times
Been thanked: 545 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.41 (20150320)

Postby gamasi » Wed Mar 25, 2015 9:12 pm

Popup for yellow URs are back ! :D

Probably the problem was fixed on the last update...

Thanks
gamasi
State Manager
State Manager
 
Posts: 481
Joined: Tue Sep 10, 2013 2:02 pm
Location: São Paulo - SP - Brazil
Has thanked: 333 times
Been thanked: 545 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.11.1 (20140701)

Postby ggrane » Wed Jul 02, 2014 5:06 am

My work today early evening before 9pm. After a reboot around 10 pm it was gone and no longer available ..
ggrane
State Manager
State Manager
 
Posts: 151
Joined: Fri Aug 30, 2013 4:28 pm
Location: Miami, FL
Has thanked: 47 times
Been thanked: 73 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.6 (20140202)

Postby GizmoGuy411 » Fri Mar 28, 2014 1:49 pm

SuperDave1426 wrote: ....
However, it looks like the new WME is online and it seems to have broken URO+. When I refresh the start up the WME with the script enabled, it highlights one of the closed (but now displayed) URs and brings up a box with the usual information that you'd get from hovering over a UR. But there's no way to close that box and move on. I'm sure it's already being worked on, but since I didn't see a mention of it here, I figured I'd mention it now.


ctpoole wrote:
bz2012 wrote:The latest WME seems to have broken some URO+ features.
The one I noticed first is that the
Hide solved/unidentified is no longer working. They are displayed regardless of check box status.

Also seeing a 'pop up box' that seems to be popped up for a random URO and doesn't want to go away unless I click on 'hide for this session'.
Mouse over various URs does NOT cause pop ups like it should do.


I am having exactly the same set of issues.


Ditto

P.S. Bravo for your use of the ISO 8601 yyyy-mm-dd date format! Why don't we all adopt it?
ImageImageImageImage

Global Champ
U.S. CM
U.S. Great Lakes RC: IL, IN, MI, OH, WI
AM: NW OH, NE IN, SE MI
Wiki Profile
Verizon: Galaxy S4 w/ Android 4.4.2 & iPad "3" w/ iOS 8.2.0
GizmoGuy411
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 1296
Joined: Wed Oct 13, 2010 3:14 am
Location: NW Ohio, SE Michigan, NW Indiana tri-state area
Has thanked: 357 times
Been thanked: 213 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.4 (20140106)

Postby glomp » Thu Jan 09, 2014 5:58 am

Just noticed a strange problem with selecting roundabout segments, it will only select 2 consecutive segments of the roundabout and it is random as to which two it chooses.

This is with the latest version of WME 1.4-206, UROverview Plus v3.4 and installed on Firefox beta v27.4 and OSX 10.91
ImageImage
Austraila Wiki | CA: Australia
glomp
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1068
Joined: Thu Aug 16, 2012 3:49 pm
Location: Western Australia
Has thanked: 273 times
Been thanked: 495 times

Re: CWL

Postby glomp » Fri Mar 14, 2014 1:08 pm

gamasi wrote:Hi guys :)

Two cameras were deleted from CWL.
The URO+ does not show who deleted them and now I can not remove them from the list. The problem is that every time I enter the WME I get a notification. :?

Does anyone have a solution for this?


Thanks


If you select CWL and scroll down to the bottom of the list you should see a "Remove Deleted" button. That will delete the deleted camaras from the list.
ImageImage
Austraila Wiki | CA: Australia
glomp
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1068
Joined: Thu Aug 16, 2012 3:49 pm
Location: Western Australia
Has thanked: 273 times
Been thanked: 495 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: randyboy, Scrutator