[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby Atuuu » Fri Oct 25, 2013 12:22 pm

OyyoDams, thanks for really great tool! It really saves time in many cases.
Feature selecting segments by lock level or by road type selects also segments outside of my screen, what I didn't want to. Is this as designed or a bug? Please check this.
Also I have a feature request for highlighting road elevation levels. Thanks in advance!
Atuuu
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 789
Joined: Thu Mar 22, 2012 4:35 pm
Location: Rīga, Tukums, Jūrmala
Has thanked: 106 times
Been thanked: 147 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Fri Oct 25, 2013 2:11 pm

Thanks!

Atuuu wrote:Feature selecting segments by lock level or by road type selects also segments outside of my screen, what I didn't want to. Is this as designed or a bug? Please check this.


I'll take a look.

Atuuu wrote:Also I have a feature request for highlighting road elevation levels. Thanks in advance!


Good idea, added to my todo list.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4509
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby abnerw13 » Fri Oct 25, 2013 3:27 pm

Atuuu wrote:OyyoDams, thanks for really great tool! It really saves time in many cases.
Feature selecting segments by lock level or by road type selects also segments outside of my screen, what I didn't want to. Is this as designed or a bug? Please check this.
Also I have a feature request for highlighting road elevation levels. Thanks in advance!


Hi...OyyoDams...Toolbox really a great tool, perfect!!! :D . About the highlighting road elevation levels like Atuuu said will be really helpfull...:) Thanks ;)
abnerw13
Local Champ Mentor
Local Champ Mentor
 
Posts: 1390
Joined: Mon Aug 12, 2013 7:08 pm
Location: Brasil - Paraná - Curitiba
Has thanked: 517 times
Been thanked: 941 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby SuperDave1426 » Sat Oct 26, 2013 4:41 pm

It sounds like a really helpful tool, and I just installed it (along with the Junction Fixer linked to in the first article of this thread) into Chrome. But when I refresh my Waze Editor screen, I an error message:

[ img ]

Any ideas what I'm doing wrong?
SuperDave1426
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 892
Joined: Wed Oct 16, 2013 5:27 pm
Location: Nevada, USA
Has thanked: 81 times
Been thanked: 260 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby gerben » Sun Oct 27, 2013 1:00 am

Are you logged in yet? If not, hit OK, log in, and refresh (permalink).
gerben
 
Posts: 4783
Joined: Sun Dec 13, 2009 10:42 pm
Location: Almelo
Has thanked: 33 times
Been thanked: 196 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby orbitc » Sun Oct 27, 2013 1:04 am

Feature Request...

Can you add to your "select segment list" these options: Unnamed Road, Direction Unknown ?
Thanks
orbitc
Master Raider
Master Raider
 
Posts: 6099
Joined: Mon Jun 25, 2012 1:51 pm
Location: USA
Has thanked: 2347 times
Been thanked: 5345 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby SuperDave1426 » Sun Oct 27, 2013 1:28 am

gerben wrote:Are you logged in yet? If not, hit OK, log in, and refresh (permalink).


Yup, I was logged in at the time. Clicked OK, refreshed, got the error again. Did it several more times, the error kept coming back.

I tried again just now to see if it had cleared; no luck. :( I can "ok" and refresh until the cows come home, but the error just keeps returning....
SuperDave1426
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 892
Joined: Wed Oct 16, 2013 5:27 pm
Location: Nevada, USA
Has thanked: 81 times
Been thanked: 260 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby Bigbear3764 » Sun Oct 27, 2013 2:02 am

Are you using chrome or Firefox? With chrome, did you load the crx version. And which version of the loader do you have?


Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Bigbear3764
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 2601
Joined: Fri Feb 10, 2012 8:02 pm
Location: Island Lake, IL USA
Has thanked: 211 times
Been thanked: 954 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby Mike-1323 » Sun Oct 27, 2013 2:20 am

Or do you have a script blocker running? The domain www.wazeteam.com needs to be allowed for Toolbox to work.
Mike-1323
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1026
Joined: Fri Jul 15, 2011 11:06 pm
Location: Lorton, Va
Has thanked: 3 times
Been thanked: 186 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby SuperDave1426 » Sun Oct 27, 2013 2:23 am

bigbear3764 wrote:Are you using chrome or Firefox?


Chrome, like I said in my original posting. :mrgreen:

With chrome, did you load the crx version. And which version of the loader do you have?


I loaded the version from the Chrome Web Store, which is what the link in the first posting in this thread posts to. According to my Extensions page, it's version 1.1.3.
SuperDave1426
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 892
Joined: Wed Oct 16, 2013 5:27 pm
Location: Nevada, USA
Has thanked: 81 times
Been thanked: 260 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: tonestertm, Yahoo [Bot]