[Script] WME Permalink+ (WP+)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: krankyd, Unholy

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Permalink+ (WP+)

Postby dbraughlr » Fri Feb 07, 2014 7:57 pm

berestovskyy wrote:the script is R.I.P.


Can someone translate this for me? I understand the Latin part. But that could be my problem. :)
dbraughlr
 
Posts: 451
Joined: Tue Aug 13, 2013 2:24 am
Has thanked: 131 times
Been thanked: 80 times

Re: [Script] WME Permalink+ (WP+)

Postby GizmoGuy411 » Sat Feb 08, 2014 3:19 pm

dbraughlr wrote:
berestovskyy wrote:the script is R.I.P.


Can someone translate this for me? I understand the Latin part. But that could be my problem. :)


R.I.P. = Rest In Peace

He is saying the the script is now dead due to lack of feedback.
ImageImageImageImage
CM: U.S.
RC: Great Lakes - IL, IN, MI, OH, WI
AM: NW OH, NE IN, & SE MI
Wiki Profile
Verizon: Galaxy S4 w/ Android 4.3 & iPad "3" w/ iOS 7.1
GizmoGuy411
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1100
Joined: Wed Oct 13, 2010 3:14 am
Location: NW Ohio, SE Michigan, NW Indiana tri-state area
Has thanked: 164 times
Been thanked: 105 times

Re: [Script] WME Permalink+ (WP+)

Postby gohamstergo » Sun Aug 11, 2013 8:34 pm

livemap link still isnt zooming for me
Image
°ᴥ° WME Beta Tester | Server Tester
gohamstergo
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 250
Joined: Mon Dec 12, 2011 8:11 pm
Location: Prince William County, VA
Has thanked: 37 times
Been thanked: 19 times

Re: [Script] WME Permalink+ (WP+)

Postby gohamstergo » Wed Aug 14, 2013 2:50 am

AlanOfTheBerg wrote:You could add a bookmarklet to your browser from the link above. That's all I've ever used; don't need an extension.

True, I just like having all waze related stuff in the editing window to avoid cluttering my favorites bar :P

Edit: Also that links to main page, here's the fix: http://www.waze.com/wiki/index.php?title=Map_Editing_Tips_and_Hints#Map_Editor_Bookmarklet_Scripts ;)
Edit2:Made bookmarklet https://www.waze.com, copied modified bookmarklet into script code and good to go! :D thanks Alan.
Image
°ᴥ° WME Beta Tester | Server Tester
gohamstergo
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 250
Joined: Mon Dec 12, 2011 8:11 pm
Location: Prince William County, VA
Has thanked: 37 times
Been thanked: 19 times

Re: [Script] WME Permalink+ (WP+)

Postby McCracken808 » Sat Nov 02, 2013 10:16 pm

1.0.2 doesn't seem to be loading/working. FF v25, OS X v10.9
Aloha,
Douglas


AM - Hawaii

ImageImageImage
Waze Resources:
Waze Wiki, Landmarks Guideline, Area Manager Wiki, Best Practices

iPhone 5, iOS 7.1, Waze 3.7.8, Mazda3
McCracken808
 
Posts: 268
Joined: Sat Dec 31, 2011 10:14 pm
Location: Kunia, HI USA
Has thanked: 53 times
Been thanked: 21 times

Re: [Script] WME Permalink+ (WP+)

Postby paulkok_my » Sat Aug 24, 2013 3:05 am

I'm currently facing problem when I click the "W" from the beta editor . It will open a tab and point to here which is zoom out to 200km / 200mi

The current version version of the script I'm using is 0.99.1

Hope it can be fixed as It's useful for me to provide permalink to my CMs or higher level editors who are not beta testers.
Last edited by paulkok_my on Sat Aug 24, 2013 7:28 am, edited 1 time in total.
Image
Area Manager: Shah Alam / Klang, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Waze in Malaysia on Facebook
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 681
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 91 times
Been thanked: 113 times

Re: [Script] WME Permalink+ (WP+)

Postby paulkok_my » Wed Aug 28, 2013 8:56 am

berestovskyy wrote:
shawndoc wrote:Its no longer working on switching the URL between beta and non beta. I think this has to due with the change to the beta URL to /editor/

Yep, new URL path and new switching method. Please find 0.99.3 in my original post.

Thanks. It's working now. :mrgreen:
Image
Area Manager: Shah Alam / Klang, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Waze in Malaysia on Facebook
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 681
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 91 times
Been thanked: 113 times

Re: [Script] WME Permalink+ (WP+)

Postby paulkok_my » Sat Sep 21, 2013 2:13 pm

Not sure whether anybody is facing this but when I copy a non-beta URL when I receive a email notification from the reporter that replied and use the "+" to paste to the beta editor, the UR with the conversation or any UR will not appear at all. It will only appear when I refresh the screen by clicking on the F5 key.
Image
Area Manager: Shah Alam / Klang, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Waze in Malaysia on Facebook
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 681
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 91 times
Been thanked: 113 times

Re: [Script] WME Permalink+ (WP+)

Postby paulkok_my » Sun Sep 22, 2013 11:54 am

berestovskyy wrote:Seems it's happening when in beta you have UR layer switched off.

I guess it's a bug of WME beta, since it shows that UR layer is on, but actually it's off unless you reload the page or switch UR layer off and on again...
You are right. After opening the beta editor and making sure I see other UR on the map, then only click the "+" and drop the non-beta URL, it works.

I further tested with both beta and non- beta editor with the UR and editable layer switched on and landmark layer switched off first.

Then after I dropped the non-beta URL in, the beta editor shows the editable layer is off when it's suppose to be on and landmark layer is on when it's suppose to be off.

I've compared both the non-beta and beta layers after using the "+" :
Code: Select all
non-beta layer : TBFTFFTTTTFTTTTTTTTTTTTTFTTTTTTTTTTTTTT
    beta layer : TBFTFFTTTTTTTTTTTTTFTTTTFT


Can anything be done about this? Thanks in advance.
Image
Area Manager: Shah Alam / Klang, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Waze in Malaysia on Facebook
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 681
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 91 times
Been thanked: 113 times

Re: [Script] WME Permalink+ (WP+)

Postby paulkok_my » Sun Oct 06, 2013 1:52 pm

Hi, the Permalink+ is not working for the beta editor. When I click on the "W" , the site site redirects to https://www.waze.com/ . The "L' for the livemap is also not working. Thanks
Image
Area Manager: Shah Alam / Klang, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Waze in Malaysia on Facebook
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 681
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 91 times
Been thanked: 113 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users