[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby mapcat » Wed Jan 15, 2014 7:55 pm

Thanks. I couldn't find the similar setting in Chrome so I reset the browser and re-enabled all the extensions and now it's working.
mapcat
 
Posts: 2444
Joined: Mon Dec 20, 2010 5:29 am
Has thanked: 95 times
Been thanked: 196 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby mapcat » Fri Feb 07, 2014 4:11 am

paulkok_my wrote:Anybody facing the problem on the production WME that every time you reload/refresh or open a new tab, the toolbox toolbar always starts at the bottom of the screen. I don't face this on the beta WME.

Yes, it's been reported a couple of times. Look for the solution on page ~92-94 of the thread.
mapcat
 
Posts: 2444
Joined: Mon Dec 20, 2010 5:29 am
Has thanked: 95 times
Been thanked: 196 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby mapcat » Fri Feb 07, 2014 5:19 pm

@sketch: that one just worked for me.
mapcat
 
Posts: 2444
Joined: Mon Dec 20, 2010 5:29 am
Has thanked: 95 times
Been thanked: 196 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby mapcat » Fri Feb 14, 2014 5:46 am

Any chance you can add TIGERweb (US government maps) to the list of External Permalinks?

http://tigerweb.geo.census.gov/tigerweb/default.htm
mapcat
 
Posts: 2444
Joined: Mon Dec 20, 2010 5:29 am
Has thanked: 95 times
Been thanked: 196 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby markosu » Sun Nov 03, 2013 2:48 pm

Until then it would be good if toolbox wouldn't require us to disable that script to function.

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2
markosu
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 176
Joined: Sat Oct 13, 2012 10:53 am
Has thanked: 101 times
Been thanked: 34 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby markosu » Sat Nov 09, 2013 1:12 pm

"Redo roundabout" can also change road type. It changes roundabout and connecting Freeway segments to Major Highway instead.
markosu
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 176
Joined: Sat Oct 13, 2012 10:53 am
Has thanked: 101 times
Been thanked: 34 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby markosu » Thu Nov 21, 2013 11:00 pm

“Redo roundabout” still does 2 things I think it shouldn’t, even though cases where it matter may be fairly rare:
1) Freeway road type is changed into Major Highway (on roundabout and on connecting segments)
2) If Toll Road is checked, it will be unchecked
markosu
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 176
Joined: Sat Oct 13, 2012 10:53 am
Has thanked: 101 times
Been thanked: 34 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby markosu » Fri Nov 22, 2013 8:20 am

OyyoDams wrote:1) When do you need a "freeway" roundabout ?
2) I'll fix it.

1) As our country’s highways are separated into 3 main groups and there are no pure freeways, it makes sense here to use “freeway” for the main ones. As I said, this likely isn’t a problem for many other/bigger countries, like USA. Still, I find it weird that a script would change the road type without asking, no matter what it is.
2) Thanks :)

EDIT:
If a roundabout is more of an oval shape, would it be possible to redo that kind of roundabout without losing the shape? I do love that it fixes roundabouts that should be a circle, but aren’t exactly on the map, but in some cases a different option would be nice?
markosu
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 176
Joined: Sat Oct 13, 2012 10:53 am
Has thanked: 101 times
Been thanked: 34 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby masvbr » Tue Apr 15, 2014 11:22 am

Hi,

userscripts.org si DOWN and WME (in FireFox) is asking for update from that site:
"WME Toolbox - Loader update needed
The loader plugin of WME Toolbox needs to be updated. Please click here to download the latest version.
"

requested link: http://userscripts.org/scripts/show/166405

is there any other site with this script that we can use instead of userscripts.org :?:
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1230
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby masvbr » Tue Apr 15, 2014 1:21 pm

Thanks for hints (I know them ;) ) ... it looks like problem with network/provider (not even one of my browsers could reach it).
But I can confirm, site is reachable from my mobile phone that is on different network.
Sorry to bother you :oops:
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1230
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: bz2012, RichardPyne, tonestertm