[Script] UROverview Plus v3.120 (20171122)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] UROverview Plus v3.17 (20140820)

Postby doctorkb » Fri Aug 22, 2014 3:20 pm

AlanOfTheBerg wrote:Has anyone officially requested Places category filtering from URO+ yet? I think it's the best "fit" of the existing extensions to add this feature. I doubt Waze will get to it soon, but as Places will soon be even more common across the map, I think having filtering will be absolutely necessary. Some way to multi-select will be superb. Perhaps expanding lists with the ability to select sub-items as well as parent.


Quite a while ago, I had suggested the list type view for Toolbox (similar to the street list). It was being considered, but clearly Oyyo hasn't gotten to it.
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4171
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1638 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.19 (20140831)

Postby doctorkb » Wed Sep 17, 2014 6:02 pm

pumrum wrote:
PesachZ wrote:Pressing enter also works to close the pop-up BTW

believe it or not, this is actually ergonomically worse (for my setup, anyway). when I'm closing out stale URs, my left hand is on the CTRL-V on the left side of the keyboard to paste in the final "closing // no response", and my right hand is on the mouse to select the text box, click send, select not identified, and then click off to the next UR. pressing enter would require moving one hand or the other away from its "home" position for this task. perhaps I can get a foot pedal that will press my enter key for me ;)

failing that, i will continue in my search of ways to nix that popup. with greasemonkey, there is always a way...


How close is your mouse to your keyboard? If they're on the same level, you may be able to reach the enter key on the numeric keypad with the right (mouse) hand thumb...
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4171
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1638 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.20 (20140917)

Postby doctorkb » Fri Sep 19, 2014 7:28 pm

I'm going to let Twister take a look at this -- I can't think of anything that TB does to the URs, let alone something that would affect this.
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4171
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1638 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.20 (20140917)

Postby doctorkb » Fri Sep 19, 2014 10:16 pm

This has been identified and Twister has responded in the Toolbox thread.

There are some clear problems with the new pop-up suppression code, but due to a family emergency, Twister won't be able to address them immediately.
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4171
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1638 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.21 (20140922)

Postby doctorkb » Wed Sep 24, 2014 6:50 pm

Does TB's calling of uroWazeBits() make sense? Should we remove that from TB to avoid future issues?
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4171
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1638 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.21 (20140922)

Postby doctorkb » Thu Sep 25, 2014 2:54 am

This is what TB has to say about it, including comments:
Code: Select all
// URO+ gets layer indexes, and if for any reason we change this order,
// it makes errors. So let's reload it.
if (typeof uroWazeBits !== "undefined"){
   console.log("WME Toolbox: URO+ detected. Reloading it to avoid layer issues.");
   uroWazeBits();
}
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4171
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1638 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.27 (20141016)

Postby doctorkb » Fri Oct 17, 2014 12:49 am

voludu2 wrote:Is it possible for the script writers to agree on some resources they use in common, and set some flag or property to indicate successful loading of these bits? Every script can then check whether these bits have been loaded already, and only load them if it is necessary.


Unfortunately, not really. Because just because it hasn't loaded YET doesn't mean it isn't already queued to load.

The only way to really resolve this is to merge the projects -- if Twister wants to do that, I'd be game.

JS actually really sucks for this whole system... And the fact that we are all hacking an undocumented API, it all becomes that much more challenging.

That said, my offer for Twister to have access to the TB code for both reading and contribution stands, regardless of merging the projects or not. :)
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4171
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1638 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.11.1 (20140701)

Postby driving79 » Wed Jul 02, 2014 4:24 am

Same here, just vanished.
driving79
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 1942
Joined: Mon Jul 18, 2011 6:45 am
Location: Florida
Has thanked: 166 times
Been thanked: 1096 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.113 (20170926)

Postby dspille » Tue Sep 26, 2017 1:29 am

Great update. Thanks!
dspille
State Manager
State Manager
 
Posts: 184
Joined: Sat Mar 12, 2016 11:05 pm
Location: Texas, USA
Has thanked: 239 times
Been thanked: 52 times

Re: [Script] UROverview Plus v3.43 (20150423)

Postby dude463 » Fri Apr 24, 2015 5:26 pm

First off, thank you so much for writing this script. It's great.

I haven't read this entire thread and don't know if it's been touched on before but there's one thing that might need attention. With URO+ I have it hide PURs for "Ones for new photos" as I'm just trying to get to the Add/Edit/Delete PURs. The problem is that if you hide the PURs for new photos it hides the entire place point, so when I get a request to add a new point for something that has a Picture waiting for approval I zoom in and don't see that it's already on the map since it's hidden. Can we just hide the request and not the entire Place? Thanks
dude463
 
Posts: 1326
Joined: Wed Sep 03, 2014 8:05 pm
Location: Tacoma Washington, United States
Has thanked: 229 times
Been thanked: 342 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: mudge42