[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby doctorkb » Wed Nov 06, 2013 9:39 pm

Anyone else getting an error about "Error while getting plugin data from WazeTeam..." ?

I've tried clearing my cache, refreshing the editor, rebooting my computer... no help.
Waze Global Champ, Mentor
Country Manager: Canada
Area Manager: Edmonton, AB; Prince George, BC; Maui, HI; Georgetown, KY and various places in between
doctorkb
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 3912
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:17 am
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Has thanked: 604 times
Been thanked: 1559 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby mike0723 » Wed Nov 06, 2013 9:44 pm

Yes, I got the same message. Deleted the toolbox loader and toolbox script. Downloaded the toolbox loader (1.1.5) but can't get the Toolbox script again.

Anyone have any suggestions?
Joined March, 2012
Area Manager - Suburban Chicago/Southwest Florida.

Image
mike0723
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 31
Joined: Fri Mar 16, 2012 2:18 am
Has thanked: 12 times
Been thanked: 4 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby AVdriver » Wed Nov 06, 2013 10:48 pm

Same here. Did all steps i could think of to try and remedy, and still nothing.
ImageImageImage
AVdriver
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 34
Joined: Sat Sep 08, 2012 12:07 pm
Location: FL, USA
Has thanked: 5 times
Been thanked: 8 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby leocylau » Wed Nov 06, 2013 10:54 pm

yeap, same here.
UK WikiWaze StatusUK Forum

'For I am not seeking my own good but the good of many, so that they may be saved.' 1 Cor. 10:33b

Newcastle upon Tyne AM, HK CM
Motorola Razr i
Image
leocylau
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3324
Joined: Tue Jul 27, 2010 4:21 pm
Location: Newcastle upon Tyne, United Kingdom
Has thanked: 603 times
Been thanked: 363 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby DMZamora » Wed Nov 06, 2013 11:04 pm

One more here :?

Looks like the server or the script itself are offline.
ImageImage
Dúvidas? Que tal iniciar pelos links úteis?
Permalinks
DMZamora
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 382
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:42 am
Location: Brasília, DF - Brazil
Has thanked: 76 times
Been thanked: 261 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby SuperDave1426 » Wed Nov 06, 2013 11:22 pm

+1

You know, this is the kind of thing that can make people leery of using a given script/tool.... :?
ImageImageImageImage
Country Manager: USA (mostly oriented around NV & CA)
Editor Guide Best Editing Practices Editor Quick-start
Places Guidelines Nevada Wiki
SuperDave1426
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 808
Joined: Wed Oct 16, 2013 5:27 pm
Location: Nevada, USA
Has thanked: 74 times
Been thanked: 228 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby abnerw13 » Wed Nov 06, 2013 11:24 pm

+1 :?

wazeteam server offline ! :(
Abner Weigert
A qualidade das edições tem mais valor que a quantidade.
Edições sem qualidade só geram pontos(que você pode perder).

AM - [PR] / [SC] / [AC]
CM - Brasil

[Links importantes] | [Thread PR ] | [LEIA PRIMEIRO] | [Manual de edição] | [Quiz] | [Guia rápido]
[Novas Ideias (NEW)] | [G+]
abnerw13
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1334
Joined: Mon Aug 12, 2013 7:08 pm
Location: Brasil - Paraná - Curitiba
Has thanked: 405 times
Been thanked: 868 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby iainhouse » Wed Nov 06, 2013 11:25 pm

Connecting to https://www.wazeteam.com:

Unable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.
Error code: ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

Plus errors in the console suggesting it can't get components from the wazeteam server.

Nothing we can do about it now - but I'm sure Oyyodams will sort it as soon as he can. :)
UK Country Administrator
AM: London (DELETED)
Waze 3.7.3 • iPhone 4S (iOS 6.1.3) • Chrome/W7x64
ImageImage
UK WikiWaze FAQWMEFU Script :ugeek:
I want to go to a commune in Vermont and deal with no unit of time shorter than a season
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 6795
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity
Has thanked: 1094 times
Been thanked: 3602 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby HandofMadness » Wed Nov 06, 2013 11:41 pm

doctorkb wrote:
Timbones wrote:
doctorkb wrote:ALSO: when using this function, it would be great if it stopped at 150 edits and then said "save, and repeat". I've been getting errors when saving with too many edits.

Isn't this really to ensure you don't miss out on any points? ;)

via mobile


Well, truthfully, no.

I've got no problems hitting save with a count at 250-300... but the backend seems to have started having troubles, and 150 seemed to be the magic number as my 175 change saves were failing.


I can vouch for what my fellow "doctor" describes, at least with the beta editor. Somewhere around 150+ edits you start getting errors when you try to save. I've had it be as low as 120, but usually its somewhere around 160. Probably depends a lot on the type of edits you are making. But can be a real pain when I'm on a tear and forget to save.
CM: Thailand CM: USA
Image
HandofMadness
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1800
Joined: Mon Apr 16, 2012 7:44 am
Location: Californialand, USA
Has thanked: 18 times
Been thanked: 370 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby GizmoGuy411 » Thu Nov 07, 2013 12:31 am

doctorkb wrote:Anyone else getting an error about "Error while getting plugin data from WazeTeam..." ?

I've tried clearing my cache, refreshing the editor, rebooting my computer... no help.


It worked this morning for me. Tonight it has not.

And yes, a 404 error at wazeteam.com too.
ImageImageImageImage

U.S. based Global Champ
U.S. CM
U.S. Great Lakes RC: IL, IN, MI, OH, WI
AM: NW OH, NE IN, SE MI
Wiki Profile
Verizon: Galaxy S6 Edge w/ Android 5.1.1 & iPad "3" w/ iOS 8.2.0
GizmoGuy411
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 1376
Joined: Wed Oct 13, 2010 3:14 am
Location: NW Ohio, SE Michigan, NW Indiana tri-state area
Has thanked: 548 times
Been thanked: 372 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: bures