Post by vectra96
Salutare tuturor,

Vreau sa va spun ca ma aflu prin Bucuresti momentan, cu un IGO updatat si cu un waze. Concluzia celor din masina dupa cateva rute este clara in favoarea Waze, deci s-a lucrat bine pe harti in Bucuresti.

Vreau sa-i rog pe toti editorii, noi sau mai vechi, sa nu se ambaleze la observatiile care sunt facute aici, de spookyx, de mine sau de altii. Scopul lor este de a avea harti cat mai corecte si omogene la nivel national. Nu taie nimeni capete, toti gresim (mi se intampla sa corectez editari proprii mai vechi), dar toti invatam din greseli sau din ce ne spun altii. Haideti sa avem incredere in cei cu mai multa experienta. E un voluntariat, dar sa-l facem cat mai bine.

Avem nevoie de toti editorii, inclusiv de prietenii si de rudele lor :) si inca de 10 ori pe atata, dar la fel de mult avem nevoie de reguli comune pe care sa le respectam toti.

Ploiestiul si Oradea - au imagini aeriene bune, se poate apuca cineva de lucru pe acolo?
vectra96
Posts: 189
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times
Send a message
Waze on Windows Mobile

Post by vectra96
Juvete wrote:Sunt unele erori prin editari, si pentru ca nu am drepturi va rog sa indreptati drumurile din Vama Veche, care nu-i in Bulgaria, cum apare acum (o parte !).
S-a cam rezolvat.
vectra96
Posts: 189
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times
Send a message
Waze on Windows Mobile