Forum Problems

Moderator: Unholy

Re: Forum Problems

Postby porubcan » Tue Nov 19, 2013 8:38 pm

Just found out that on Android (4.2.2, htc one) free version of TT works much better than TT Pro... no problems with login/authentication, no jumping back instead of opening sub forum...

Sent from my HTC One using Tapatalk
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 696 times
Been thanked: 1610 times

Re: Forum Problems

Postby AlanOfTheBerg » Mon Nov 18, 2013 6:49 pm

youtube2 embed is still broken. :\
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23590
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1124 times
Been thanked: 4773 times

Re: Forum Problems

Postby foxitrot » Mon Nov 18, 2013 1:55 am

I still do. The most recent notification is for your post.

Since a few weeks ago, my Android Tapatalk 2 is not more able or willing to open any forum thread using an URL, it always offers me a list of browser to open it with. Previously, some types of thread/post URLs could be opened directly.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7069
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2363 times
Been thanked: 1077 times

Re: Forum Problems

Postby paulkok_my » Mon Nov 18, 2013 12:52 am

I've just noticed that I have stopped receiving email notification from threads I've subscribed to.

I've checked that there are no emails dropping to my spam folder.

I do not have problem receiving notification from my Tapatalk app.

I'm at a lost on what to check on my side. Would appreciate if someone can give me ideas what else to check.

My apologies if I posted to wrong thread. Thanks in advance.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
paulkok_my
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1031
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 251 times
Been thanked: 219 times

Re: Forum Problems

Postby deeggo » Thu Nov 07, 2013 9:44 pm

Yeah, I can remember that.
deeggo
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4112
Joined: Thu Mar 04, 2010 1:21 pm
Has thanked: 546 times
Been thanked: 565 times

Re: Forum Problems

Postby foxitrot » Thu Nov 07, 2013 7:55 pm

I'm desperately trying to convince them to do it for months. Jonypony even wrote they did it :roll:
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7069
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2363 times
Been thanked: 1077 times

Re: Forum Problems

Postby deeggo » Thu Nov 07, 2013 6:54 pm

tateu3cX wrote:When I come here as an anonymous user, the forums and the threads in a forum topic are sorted by Author - Ascending.

They do and it's annoying. They should change that default setting.
deeggo
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4112
Joined: Thu Mar 04, 2010 1:21 pm
Has thanked: 546 times
Been thanked: 565 times

Re: Forum Problems

Postby tateu3cX » Thu Nov 07, 2013 5:55 pm

When I come here as an anonymous user, the forums and the threads in a forum topic are sorted by Author - Ascending. That seems strange to me. Every other forum I have ever been to sorts forums by Post Time - Descending (newest at top) and threads in a forum topic by Post Time - Ascending (oldest at top). When I log in, they are sorted by Post Time. Can we get the defaults for anonymous users set to sort by Post Time, too? Or is there some reason, I am missing, as to why they are set to sort by author?
tateu3cX
 
Posts: 13
Joined: Thu Dec 29, 2011 6:48 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Forum Problems

Postby enhket » Wed Oct 16, 2013 8:19 pm

They should check that out asap.
enhket
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 3714
Joined: Thu Apr 05, 2012 5:58 pm
Location: Spain
Has thanked: 1016 times
Been thanked: 2107 times

Re: Forum Problems

Postby argus-cronos » Wed Oct 16, 2013 5:47 pm

Got a username displayed in the german CM forum, i checked out ACP, user has no role assigned and isn't in the group of the CMs.

Any new Bugs we should worry about? Or just a display issue?
argus-cronos
 
Posts: 6483
Joined: Sat Apr 03, 2010 3:00 pm
Location: Basel, Switzerland
Has thanked: 884 times
Been thanked: 1102 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron