Post by rolfovo
Mám naprosto stejný problém. Při puštěné aplikaci Waze v mobilu mi tato každou chvíli píše že nevidí zařízení GPS a ať zkontroluju hardware přičemž po chvíli zase naskočí sama, totéž se děje s datovým připojením. Ostatní aplikace využívající síť a GPS tohle nedělají.
rolfovo
Posts: 79
Been thanked: 5 times
Send a message

Post by rolfovo
ono stačí nějakou dobu počkat a odsekne se to samo. Bohužel alespoň mně to dělá vždycky v nejnevhodnější chvíli (ztracený v noci ve spleti uliček nezmámého města nebo podobně vhodná příležitost) :-)
rolfovo
Posts: 79
Been thanked: 5 times
Send a message

Post by rolfovo
Otázka ale je, jestli o téhle chybě vůbec vývojáři vědí :-) Je sice nepravděpodobné, že by tomu tak nebylo, ale možné je všechno...
rolfovo
Posts: 79
Been thanked: 5 times
Send a message

Post by Suik
A s tymi vyvalcovanymi cestami; netreba sa cudovat, ak sa nahraju nie do 24 hodin od vyvalcovania. Momentalne je celkovo backlog a narasta :(

http://status.waze.com/driving-sessions ... erver-only

a pre Teba BlackReider celkovo odporucam sledovat status.waze.com ;), aby sa dali dokopy nejake tie newstarter-dudlikar linky ;)
Suik
Posts: 893
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times
Send a message
The one that returned
almosthttps://s.waze.tools/s0025.pnghttps://s.waze.tools/c3.png
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko

Post by vejpuste
Asi to nepomuze, ale zkus world.waze.com.
Ty delas update map v editoru na telefonu ? Zkousim to poslednich par dni na pocitaci a nedokazu si predstavit, ze bych to delal z mobilu.
Pokud jsi tim mysel valcovani cest, tak to beru.
Libor
vejpuste
Posts: 66
Send a message

Post by vejpuste
BlackReider wrote:Libore:
v mobilu si zanesu nejake ty poznamky popr. valcovani a v pc zpracuju.. ale jiz delsi dobu nemohu, protoze se mi zadny update map poradne nenacte.. nevidim ani me vyvalcovane cesty, ani ulice, ani me poznamky, nic..
Neslo mi dohromady padani site operatora pri praci v aplikaci Waze. Aplikaci ja myslim Waze klienta. Ty jsi myslel webovy editor a ze mas PC pripojene pres mobil.
Pri praci s editorem mas mnohem vetsi datovy provoz nez pri prochazeni webu. Ohledne dostupnosti telefonu a dat na pozadi bych spis zkusil hledat podle typu mobilu. Ja mam obvykle pripojeni vyhrazene, takze nic takoveho nepozoruju.
Se zobrazovanim projetych cest maji aktualne problem vsichni : Waze status.
Libor
vejpuste
Posts: 66
Send a message

Post by vejpuste
Me se kdysi stavalo, ze se telefon tvaril jako ze ma signal, ale neslo se na nej dovolat. Data jsem tam zadna nemel, ale priznaky jsou podobne.
Zkousel jsem s operatorem vsechno mozne, vymenu SIMkarty (zkouseli ji v prodejne v nejake ctecce a rikali, ze by mohla delat problemy), zesileni signalu na bunce i nejake dalsi veci. Otravoval jsem je s tim docela dlouho. Nic moc nepomahalo, krome vypnuti a zapnuti telefonu, ale clovek netusil kdy. Pak se k siti zaregistroval znovu a zacalo to fungovat.
Nakonec jsem stary telefon vyhodil a s novym to nedelalo, takze na 99% chyba telefonu. Proste zacal ztracet pripojeni k bunce i kdyz byl na jednom miste a nikdo nedokazal zjistit proc.
Byl to stary levny telefon, ale pokud by to zacal delat nejaky drahy, nevim co bych s tim delal. Servis i zaruka by byly asi narocny, kdyz se to projevuje nahodne a po nejake dobe. To jsou nejhorsi chyby na odhaleni.
Pokud se Ti to podari vyresit, napis sem typ telefonu, opertora a vysledek, urcite to bude zajimat hodne lidi.
Libor
vejpuste
Posts: 66
Send a message

Post by vejpuste
BlackReider wrote:Osobne bych to videl na chybu v app v zavislosti na mobilu..a to uz jen z toho duvodu, ze jakmile nepouzivam waze.. tak nemam nikdy zadny problem se siti.. a vzdy jsem pristupny.. jak datove tak telefonicky
Nevim, jestli existuje nejaka aplikace, ktera by casto pouzivala sit, ale mohlo by byt zajimave to porovnat treba s trvalym pingem nebo sledovanim streamovaneho videa. Proste aby tam nejaka data tekla porad.
Vnitrne o waze nic nevim, ale jedna z veci, kteryma se muze od jinych aplikaci lisit je ze bude mit mensi prodlevy mezi datovyma operacema. Zejmena pokud clovek jede.
Libor
vejpuste
Posts: 66
Send a message

Post by vitj
Po městě už jezdím v popředí s GPStest a waze mám v pozadí. Pak je GPS signál v pohodě ...
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 4112
Has thanked: 807 times
Been thanked: 835 times
Send a message