Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby flashmelady » Fri Dec 13, 2013 10:06 am

The menu entry to set preferences for gas is missing most of the time. However it sometimes shows up just under "navigation" entry.
Attachments
Screenshot_2013-12-13-10-54-47.png
(143 KiB) Downloaded 2087 times
flashmelady
 
Posts: 12
Joined: Fri Jul 26, 2013 6:41 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby biccies » Fri Dec 13, 2013 9:22 am

I found that the pop-up that tells us about new terms doesn't automatically close and it appeared whilst I was driving- not before navigating. After closing it once, it then reappeared within a couple or minutes.
biccies
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 337
Joined: Sat Sep 03, 2011 11:12 am
Location: Staffordshire, UK
Has thanked: 95 times
Been thanked: 42 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby MarioTinton » Fri Dec 13, 2013 8:10 am

What's with the new all-capitalized titles? Just make the titles bold, instead of all caps.

It's not aesthetically pleasing, just saying.
MarioTinton
 
Posts: 1
Joined: Fri Dec 13, 2013 7:53 am
Location: Mont Kiara, Malaysia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby paulkok_my » Fri Dec 13, 2013 1:08 am

paulkok_my wrote:Just checked that when I have deleted all the messages from Inbox, it still shows one unread mail.
Inbox.JPG
This morning the Inbox display is showing correctly. I guess the inbox server sync was delayed with the client.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
paulkok_my
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1070
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 283 times
Been thanked: 230 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby pharmkat17 » Thu Dec 12, 2013 5:06 pm

Just installed 3.7.7.0 last night on my Android 4.2.2 Samsung Galaxy S4 last night. Now, waze is crashing 3-4 times during my 54 mile/1 hr commute. This has happened twice so far (last night and this morning). The previous version was crashing once per trip.
pharmkat17
 
Posts: 2
Joined: Mon May 20, 2013 4:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby joostboers » Thu Dec 12, 2013 3:56 pm

Waze stalls and phone reboot needed to get anything done on my Android 4.1.2 Samsung S Advanced. It's right from the start, from the destination imput - splash screen with the time, the Christmas background, it starts. There's no response on the clickaway most right button.

Could it be an interaction of Waze, data handling and GPS? Google Maps also has this problem but faaaar less.
joostboers
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 45
Joined: Sun Oct 24, 2010 10:20 am
Location: Nederhorst den Berg, Netherlands
Has thanked: 9 times
Been thanked: 5 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby paulkok_my » Thu Dec 12, 2013 11:12 am

Just checked that when I have deleted all the messages from Inbox, it still shows one unread mail.
Inbox.JPG
(12.13 KiB) Downloaded 2379 times
paulkok_my
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1070
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 283 times
Been thanked: 230 times

Day/night mode broken in Australia

Postby cantanga » Mon Jan 27, 2014 7:30 am

It seems there are a number of users over a variety of phones who have issues with the Auto day/night mode. It switches fine in the evening but in the morning it won't switch until about 10:30am even though the sun is up at about 6am.
There is a thread here https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=77398 I started to see if it is happening to anyone else or just me and it seems it is occurring to a number of others as well.
cantanga
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 94
Joined: Tue May 21, 2013 12:58 am
Has thanked: 13 times
Been thanked: 19 times

Bug: Waze interupts music even when set to "Sounds Off"

Postby dougk49 » Sat Feb 01, 2014 7:23 pm

If I use my phone to play music in the background while using Waze I set "Sounds Off" in the Waze app. Whenever an alert pops up in Waze, the music is muted for several seconds even though "Sounds Off" is set in Waze. If Waze is muted, it should not mute other media sounds when showing alerts.
dougk49
 
Posts: 8
Joined: Sat Feb 01, 2014 7:16 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times

Bug: Hazards still popup even if hazards display is disabled

Postby dougk49 » Sat Feb 01, 2014 7:26 pm

In display settings there is an option to not show certain things on the map. If I disable hazards, they no longer show on the map, but I still get a popup notice when I approach the hazard which is even more invasive and not desirable.
dougk49
 
Posts: 8
Joined: Sat Feb 01, 2014 7:16 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: No registered users