Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby annaertt » Sun Jan 05, 2014 12:26 pm

BovaFett wrote:Since Google recently added SMS support to Hangouts, it's become my go to app for messaging. When I try to send an ETA from Waze via Hangouts, I just get this screen with a spinning icon, no text or link. I can type in the bar at the top bit it doesn't do anything. Is this something with the app pointing to the right features in Hangouts, or is this a Hangouts specific problem?


Hi,
I noticed the same problem after switching to android 4.4 and using google hangout-app for sending SMS-messages
I'm using the "copy to clipboard" option and manually paste the message-text in the hangout-app as a workaround for now
but I'm also curious to know if this is a bug in waze or google-hangout app
thanks,
Tanja
annaertt
 
Posts: 21
Joined: Sun Aug 04, 2013 10:17 am
Location: Puurs
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby annaertt » Sun Jan 05, 2014 12:19 pm

I recently switched to an LG nexus 5 phone with android 4.4.2 which uses google-hangout-app to send SMS-messages
but when I want to send my ETA via SMS I get a blank screen in the hangout-app
workaround is to use the "copy to clipboard" and manually paste the message in the SMS-hangout
please check if this is a bug in waze or google-hangout app
thanks,
Tanja
annaertt
 
Posts: 21
Joined: Sun Aug 04, 2013 10:17 am
Location: Puurs
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby alextz » Mon Dec 16, 2013 12:23 pm

On my Xperia Z if I put "Play sounds to phone speaker" ON, after I exit waze and get a call it will put the call directly to the speaker.

Does this happen to anyone else?
alextz
 
Posts: 3
Joined: Sat Dec 07, 2013 9:01 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby AlexandreMCrocci » Thu Jan 02, 2014 5:50 pm

Developers'm using Waze as the primary navigation system in my Galaxy Note to open the alert record and return to the map is the same map with the all black with no possibility of viewing, so I re-display the map have to close The Waze and open it again but preventing me from registering alerts. Please check this bug.
AlexandreMCrocci
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 02, 2014 5:49 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby alex7999 » Fri Dec 20, 2013 8:46 am

JanisGrinvaldslv wrote:
dpower wrote:Cannot download any voice prompts for any languages. Gets stuck downloading either at 0% or somewhere in the middle. After a while it times out and "Uh-oh" message appears. This has been doing my head in. I'm not getting any voice prompts (not even English) ever since the update to 3.7.7.0....
Also, now there are only 3 app languages available for me in general settings - Hebrew, English and Chinese. It used to show a lot more than that (I use Russian).
Other than that, great job. Loving the new UI.
LT26i Xperia S.


Having the same issue, stuck @ 70%, reinstalled and stuck on 94%.
Using Nexus 5 - Kitkat 4.4.2


I'm having the same issue too! Download always stucks at 7%. For ANY language trying to download.
alex7999
 
Posts: 4
Joined: Thu Jun 02, 2011 4:43 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby AleqCZ » Sat Dec 28, 2013 11:34 am

Hi All,
I have found a bug in Waze - it takes me sometimes through the petrol station - without any real reason. It happened to me already few times, with different versions. This is a screenshot from the latest version. By the way, most of the times it navigates on that road just fine.

SCREENSHOT:
http://img.ctrlv.in/img/52beb6c39415b.jpg

Best regards,
Aleq
AleqCZ
 
Posts: 7
Joined: Fri Jul 30, 2010 2:43 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby AlanOfTheBerg » Tue Feb 04, 2014 6:50 pm

smiles496 wrote:I reported a problem with two speed cameras close by on the UK forum; posting a link here so it's recorded on the feedback thread:
https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=55&t=78322

This thread is for feedback about the app itself, not for stuff related to the map. Please don't cross post, especially in a thread unrelated to your post.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ
AlanOfTheBerg
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 23618
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1108 times
Been thanked: 4826 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby aacampbe » Fri Dec 20, 2013 3:31 pm

I received a message in my inbox, but I'm unable to reply because my keyboard does not appear when my cursor is in the reply box. I am using an HTC Rezound (Verizon).
aacampbe
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 15, 2009 4:42 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze on Nexus 5 not working

Postby a4bolek » Wed Jan 29, 2014 1:41 pm

hoompey wrote:I just installed Waze on my new Nexus 5, and it does not work at all. At install, it says it can't access my location (tried it with Wifi, 4G and 3G) and the map looks like the attached screenshot.
Any ideas on how to solve this? I have no issues with Google Maps.


Try this. In search box type in:

USA & Canada ##@usa
Israel ##@il
Rest of the World ##@other
Hardware:
Nexus 6P Android 7.0
Nexus 5X Android 6.01
Nexus 10 Android 6.01
Waze 4.6.0.1
a4bolek
 
Posts: 733
Joined: Mon Aug 15, 2011 12:19 am
Location: Dallas, Texas
Has thanked: 18 times
Been thanked: 92 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby a4bolek » Sun Dec 29, 2013 8:55 pm

bfvww2 wrote:Hi everybody!

I'm new on waze, i tried to install it for the first time just yesterday. AND it wasn't a good experience. I can't manage to have the app working.

When lauching for the first time i was able to create an account. But when waze came on the map it immediately crashed and "back to desktop".

Every time i launch waze it displays the map just for a second and then close without letting me doing anything on waze.

I can send to a dev the lastcrsh plist.

BUT: i can have waze working by reinstalling AND not to loggin!!!! Since i login it crash. If i stay anonymous user i can use it.

I'm using last version of waze and ipad mini retina 64g with 3g.

Thanks for getting this app work!


Since you are using ipad you may get better help here:https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=73103
Hardware:
Nexus 6P Android 7.0
Nexus 5X Android 6.01
Nexus 10 Android 6.01
Waze 4.6.0.1
a4bolek
 
Posts: 733
Joined: Mon Aug 15, 2011 12:19 am
Location: Dallas, Texas
Has thanked: 18 times
Been thanked: 92 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: CorChap, Google [Bot], JoeyMD