[Script] WME Route Checker - v1.0 Feb 2014

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderator: Unholy

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Route Tester

Postby numbermaniac » Thu Dec 26, 2013 8:14 am

I can't get it to appear in Chrome.
Android 4.1.1, Sony Xperia E (rooted, +custom rom)
ImageImage
numbermaniac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 266
Joined: Tue Nov 26, 2013 9:01 am
Location: Victoria, Australia
Has thanked: 89 times
Been thanked: 37 times

Re: [Script] WME Route Checker - v1.0 Feb 2014

Postby OlavoAG » Mon May 12, 2014 9:55 pm

Hi there!

Is there any other source of download since Userscripts.org has not been working lately?
Thanx
Olavo Gasparin
State Manager
Image
OlavoAG
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 330
Joined: Sat Mar 15, 2014 11:47 pm
Location: São Carlos, SP, Brazil
Has thanked: 49 times
Been thanked: 257 times

Re: [Script] WME Route Tester [New]

Postby Olestas » Wed Nov 13, 2013 2:21 pm

Wow, this is great. Please also show distance and time of route (in KM and miles). And add selectable time of day (like on livemap). Thanks.
Olestas
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3296
Joined: Wed Mar 09, 2011 7:08 pm
Location: Latvia
Has thanked: 778 times
Been thanked: 580 times

Re: [Script] WME Route Tester

Postby olliebol » Sat Dec 21, 2013 6:31 pm

Still not working, that is to say: the "route" label does not show anymore to start the routing
(Chrome)
Ik denk altijd eerst goed na voordat ik iets stoms zeg.
Image
olliebol
 
Posts: 320
Joined: Mon Oct 21, 2013 7:01 pm
Location: Antwerpen
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Re: [Script] WME Route Tester

Postby olliebol » Sat Dec 21, 2013 7:49 pm

I'm very sorry but in he sidebar still no "routing" when I select two segments.
I double checked that I loaded the correct script and disabled all the others.

Am I missing something? I use it just the same as before...
Ik denk altijd eerst goed na voordat ik iets stoms zeg.
Image
olliebol
 
Posts: 320
Joined: Mon Oct 21, 2013 7:01 pm
Location: Antwerpen
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Re: [Script] WME Route Tester

Postby olliebol » Sun Dec 22, 2013 11:27 am

Thanks! Your explanation did it.

For the OS X folks, read here how to find the right folder.

The extension ID on my machine is gfjnhelaghhdbglpieidncdppchpnlfh but your mileage may vary ;)
Below it you'll find a sub folder 0.6_0
Ik denk altijd eerst goed na voordat ik iets stoms zeg.
Image
olliebol
 
Posts: 320
Joined: Mon Oct 21, 2013 7:01 pm
Location: Antwerpen
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Re: [Script] WME Route Tester

Postby olliebol » Wed Dec 25, 2013 10:17 pm

Doesn't work in chrome under os x any more as well ...
Ik denk altijd eerst goed na voordat ik iets stoms zeg.
Image
olliebol
 
Posts: 320
Joined: Mon Oct 21, 2013 7:01 pm
Location: Antwerpen
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Re: [Script] WME Route Checker - v0.8 Jan 2014

Postby paulkok_my » Thu Jan 09, 2014 12:25 pm

Timbones wrote:
Herve-rv wrote:I am using waze from France and I have no "Route" tab when I select two segments of road.

It should work for you. Which browser are you using, and which variant of the tool did you install?
Tim, I'm also facing the same problem. I get
Code: Select all
Uncaught TypeError: Cannot call method 'appendChild' of undefined
wme-routes.user.js:63


Edit: I'm facing the same problem for both the public and beta wme
ImageImageImage
Area Manager: Shah Alam / Klang / Seremban, Malaysia
Galaxy S3 on Android 4.1.2

Join our FB group: Peninsular Malaysia, Sabah/Sarawak
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 841
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 140 times
Been thanked: 153 times

Re: [Script] WME Route Checker - v1.0 Feb 2014

Postby PauloKapp » Mon Oct 20, 2014 12:15 am

I was having some trouble which the menu "Show routes" wasn't appearing.
For those who's facing this issue, clean your cache. Worked for me.
Awesome Tool for saving time swapping screens.
Image
PauloKapp
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 16
Joined: Fri May 30, 2014 12:01 am
Location: Brazil
Has thanked: 12 times
Been thanked: 5 times

Re: [Script] WME Route Checker - v0.9 Jan 2014

Postby PesachZ » Mon Jan 13, 2014 10:51 pm

Timbones wrote:Replacing the now defunct Livemap Navigation script, this new script allows you to see the current navigation instructions in the editor. Simply select two segements, and click on the Routes tab that appears on the left.

:arrow: WME Route Checker: Firefox Userscript or Chrome Web Store

Tested in Firefox and Chrome. Will not work in beta editor. Routes are based on LiveMap data, not editor.

when I click on the Google Chrome Store link i get this message
Google Chrome Store wrote:An error occurred:

Item not found. This item may have been removed by its author.

Is there a problem with the script, or another link I can use to get it?
ImageImageImageNYImageImageImageImageImage
Formal Mentoring, Wiki
Useful Wiki pages
URs & etiquette | WME | Editing Manual | Quick-Start Guide | Best Map Editing Practices | Junctions
State specific Wiki | Forum
PesachZ
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 2171
Joined: Mon Jul 01, 2013 12:51 am
Location: NY, USA (also NJ sometimes) {LC}
Has thanked: 1017 times
Been thanked: 837 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users