[Script] WME Route Checker - v1.12 Apr 2015

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, Unholy, Unholy, Unholy

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Route Tester

Postby myriades » Sat Dec 21, 2013 7:33 pm

Ok, i did it for Chrome; enjoy ;)

Chrome version : Version 31.0.1650.63 m
Attachments
wme-routes.user.zip
Chrome : Fix for route checker
(5.86 KiB) Downloaded 85 times
Le guidage vocal et Lieux! What else ;p
CM France | AM Finistère | RUR : 1552
WME Places Tools 0.9 - WME Camera Eraser 0.5.1 - WME UR réponses types 1.2 - WME Map Nav 0.2.3
ImageImageImage
myriades
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 736
Joined: Fri Apr 12, 2013 10:54 am
Location: Mentoring, Finistère
Has thanked: 184 times
Been thanked: 139 times

Re: [Script] WME Route Tester

Postby myriades » Sat Dec 21, 2013 8:34 pm

olliebol wrote:I'm very sorry but in he sidebar still no "routing" when I select two segments.
I double checked that I loaded the correct script and disabled all the others.

Am I missing something? I use it just the same as before...
It is not an update using tampermonkey (its unofficial, just an help). You have to extract the zip file in :
Code: Select all
*:\Users\**\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\gfjnhelaghhdbglpieidncdppchpnlfh\0.6_0

* is your hard drive (eg : C)
** is your session name (eg : Myriades)
And replace the file called "wme-routes.user.js"

Maybe try to install the original script : https://chrome.google.com/webstore/deta ... dppchpnlfh

And then follow the instruction above, i hope it will help you
Le guidage vocal et Lieux! What else ;p
CM France | AM Finistère | RUR : 1552
WME Places Tools 0.9 - WME Camera Eraser 0.5.1 - WME UR réponses types 1.2 - WME Map Nav 0.2.3
ImageImageImage
myriades
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 736
Joined: Fri Apr 12, 2013 10:54 am
Location: Mentoring, Finistère
Has thanked: 184 times
Been thanked: 139 times

Re: [Script] WME Route Tester

Postby no1ne » Wed Dec 25, 2013 10:39 pm

WME had been updated, the script needs minor update

X-mas holidays ...


Via Tapatalk
Imageaka Arbaot
AM Lorient et Vannes, N24=>Rennes et 76 Ouest , CM France
Perperam eventurum est quicquid perperam evenire potest
no1ne
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3775
Joined: Fri Jul 09, 2010 8:15 pm
Location: An Oriant, Breizh , France
Has thanked: 290 times
Been thanked: 319 times

Re: [Script] WME Route Tester

Postby no1ne » Tue Dec 31, 2013 8:26 am

Opening the keyboard shortcut window
(with shift+? or cliking the [?] in the left down corner of WME)
You can select a lign and set (almost) what ever shortcut you like using combination of
Alt shift ctrl

If you shose one shortcut already set to anotber function it'll be affected to the new one and the other one won't have any

If the shortcut already belong to a browser function this one 'll be execute before script's one




Via Tapatalk
Imageaka Arbaot
AM Lorient et Vannes, N24=>Rennes et 76 Ouest , CM France
Perperam eventurum est quicquid perperam evenire potest
no1ne
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3775
Joined: Fri Jul 09, 2010 8:15 pm
Location: An Oriant, Breizh , France
Has thanked: 290 times
Been thanked: 319 times

Re: [Script] WME Route Checker - v0.8 Jan 2014

Postby no1ne » Wed Jan 08, 2014 11:25 am

Herve-rv
Check the how to instal in the french forum:
https://www.waze.com/forum/viewtopic.ph ... 58#p634846
Imageaka Arbaot
AM Lorient et Vannes, N24=>Rennes et 76 Ouest , CM France
Perperam eventurum est quicquid perperam evenire potest
no1ne
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3775
Joined: Fri Jul 09, 2010 8:15 pm
Location: An Oriant, Breizh , France
Has thanked: 290 times
Been thanked: 319 times

Re: [Script] WME Route Checker - v1.0 Feb 2014

Postby no1ne » Tue May 13, 2014 10:59 am

Imageaka Arbaot
AM Lorient et Vannes, N24=>Rennes et 76 Ouest , CM France
Perperam eventurum est quicquid perperam evenire potest
no1ne
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3775
Joined: Fri Jul 09, 2010 8:15 pm
Location: An Oriant, Breizh , France
Has thanked: 290 times
Been thanked: 319 times

Re: [Script] WME Route Checker - v0.8 Jan 2014

Postby NorfolkMustard » Wed Jan 08, 2014 7:28 pm

Sorry Tim. Since todays WME release, this addon is interacting with basic segment selection functionality
Using Chrome web store version 0.8
  • selecting more than 2 segments for deletion at the same time fails to trigger the need/possibility to save after hitting delete. no messages shown. 1 or 2 segments at the same time works OK
  • The two extension scripts I know of for selecting all segments of a roundabout (SRS0.6 and the SRS option of UROverview), now only select a maximum of 2 segments.

If I disable WMERouteChecker these issues go away.
Stu
AM (L4): England wiki | Australia wiki
NorfolkMustard
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 734
Joined: Thu Mar 25, 2010 7:44 am
Location: Blighty
Has thanked: 122 times
Been thanked: 148 times

Re: [Script] WME Route Tester [New]

Postby numbermaniac » Thu Dec 26, 2013 8:05 am

AndyPoms wrote:
Timbones wrote:
AndyPoms wrote:One question, if it's based off the livemap data, why won't it work in WME Beta (i.e. if the routing is coming from the livemap, why does it matter what editor you are using)?

It's because the beta editor is on a separate domain, and browsers don't like you loading data from another domain for security reasons. I've asked Waze for some help with the matter, but there's a lot going on with the websites at the moment, so we'll have to see...
I get it, but it's still in the same root domain (they are all *.waze.com)...


I'm not entirely sure but if he's using $.ajax, most browsers won't allow anything outside of the original address. beta.waze.com (I completely made that up) and waze.com would be treated as separate domains I believe.
Android 4.1.1, Sony Xperia E (rooted, +custom rom)
ImageImage
numbermaniac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 267
Joined: Tue Nov 26, 2013 9:01 am
Location: Victoria, Australia
Has thanked: 89 times
Been thanked: 37 times

Re: [Script] WME Route Tester

Postby numbermaniac » Thu Dec 26, 2013 8:14 am

I can't get it to appear in Chrome.
Android 4.1.1, Sony Xperia E (rooted, +custom rom)
ImageImage
numbermaniac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 267
Joined: Tue Nov 26, 2013 9:01 am
Location: Victoria, Australia
Has thanked: 89 times
Been thanked: 37 times

Re: [Script] WME Route Checker - v1.0 Feb 2014

Postby OlavoAG » Mon May 12, 2014 9:55 pm

Hi there!

Is there any other source of download since Userscripts.org has not been working lately?
Thanx
Olavo Gasparin
State Manager
Image
OlavoAG
State Manager
State Manager
 
Posts: 332
Joined: Sat Mar 15, 2014 11:47 pm
Location: São Carlos, SP, Brazil
Has thanked: 49 times
Been thanked: 258 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users