[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Wed Jul 24, 2013 6:06 pm

With standard arrows you move the map from some pixels. With Toolbox option enabled, using numpad arrows, the map is moved according to your screen size.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2675
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 375 times
Been thanked: 867 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Wed Jul 24, 2013 12:38 pm

1.2.0.3 - New option: Move the map from screen size with Numpad arrows
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2675
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 375 times
Been thanked: 867 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Jul 22, 2013 8:23 pm

ncc1701v wrote:No, I mean: Take a look at this: https://www.waze.com/editor/?zoom=6&lat=42.60629&lon=-76.16772&layers=BFTFFTTTTFTTFTTTTTFTTTTFTTTTTTTTTTTTT&segments=73839755,65380597,66603227,66603226. See those two highlighted loops? They have multiple segments in them, so they are legitimate ... but for me they are marked (by you) as having "same connexion segments".


This is a good example. In this case 2 segments have the same starting and ending nodes. That shouldn't happen.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2675
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 375 times
Been thanked: 867 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Jul 22, 2013 6:01 pm

ncc1701v wrote:"same connexion segments" has never worked for me. Instead of it marking a segment that connects to the same _node_ twice, I get segments marked when they connect to the same _segment_. That is, a horseshoe-shaped road, connecting to a different road in two different places, will be marked. That's not how it's supposed to work, is it?


Yes you got it. The routing server doesn't like when 2 segments begin and end with same nodes. In this case, you should cut one of these segments with 1 more node. Source: Waze staff.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2675
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 375 times
Been thanked: 867 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Jul 22, 2013 6:43 am

Version 1.2.0.2

- No more "WME Colors Highlight" dependant (but this script is of course recommended)
- New nodes highlight functions (like segments)
- CM: Autofix of U-Turns removed
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2675
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 375 times
Been thanked: 867 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Jul 22, 2013 6:24 am

I don't think it's related to Toolbox.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2675
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 375 times
Been thanked: 867 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Sun Jul 21, 2013 12:08 pm

New version 1.2.0.0

- Highlight segments with house numbers
- Brand new highlight functions that allow multiple colors on same road, allowing highlighting of locked segments which have house numbers
- Option to separately enable/disable display of u-turns and reverse connexions
- Global script optimization
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2675
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 375 times
Been thanked: 867 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Fri Jul 19, 2013 8:48 am

olestas wrote:Can you please add option to separately enable/disable display of u-turns and reverse conneXions?
And U-turns are now light blue not red.


Will be available soon ;)
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2675
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 375 times
Been thanked: 867 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Fri Jul 19, 2013 4:30 am

Problem solved :)
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2675
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 375 times
Been thanked: 867 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Tue Jul 16, 2013 10:16 am

argus-cronos wrote:Well im a bit amused. Why should any script work in a beta editor. Isn't the beta editor for testing the core functionality instead of mass editing?


I agree, and personnaly I often deactivate scripts in beta editor to test it. But then I test scripts with the beta, so when it's released in productions, scripts work well.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2675
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 375 times
Been thanked: 867 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users