[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderator: Unholy

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Tue Sep 24, 2013 7:48 pm

Ok bug reproduced with Firefox, I'll investigate.
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Wed Sep 25, 2013 11:11 am

Watt25 wrote:Beta editor works fine using English language. But house numbers still not highlighted in beta editor using anything else than English language.


Bug identified, will be fixed in 1.3.0.2.
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Wed Sep 25, 2013 12:37 pm

1.3.0.2 released.
Fix: in beta editor, house numbers doesn't work with other language than english
Fix: in beta editor, house numbers doesn't work at the first load of the editor
Fix: in beta editor, navbar is not draggable in Firefox
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Wed Sep 25, 2013 2:33 pm

kentsmith9 wrote:And now a new problem. With this new script version running, I cannot select any streets. When I do a permalink, I can hover the mouse over a segment and see it highlighted like I could select it, but once the Toolbox script loads and shows me the toolbar the segment is no longer highlighted with the mouse and no segments or junctions can be selected.

Have not tried disabling all other scripts, but can later tonight.


I don't see this problem, in Chrome and Firefox.
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Thu Sep 26, 2013 7:18 am

kentsmith9 wrote:And now a new problem. With this new script version running, I cannot select any streets. When I do a permalink, I can hover the mouse over a segment and see it highlighted like I could select it, but once the Toolbox script loads and shows me the toolbar the segment is no longer highlighted with the mouse and no segments or junctions can be selected.

Have not tried disabling all other scripts, but can later tonight.


This is a bug of the editor itself (just disable Toolbox and you'll have the same problem). In Firefox, on the first load, it doesn't load segments data. If you then move the map, segments data is loaded.

I've just reported it here
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Thu Sep 26, 2013 1:41 pm

- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Fri Sep 27, 2013 10:19 am

Hi all,

The wazeteam / toolbox server has been upgraded, its capacity has been increased by 2.
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Tue Oct 01, 2013 6:59 am

Go to world.waze.com and not es.waze.com
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Tue Oct 01, 2013 8:22 am

Can you reach www.wazeteam.com ?
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Tue Oct 01, 2013 8:37 am

So there is a network problem on your side.
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users