[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Thu Sep 26, 2013 7:18 am

kentsmith9 wrote:And now a new problem. With this new script version running, I cannot select any streets. When I do a permalink, I can hover the mouse over a segment and see it highlighted like I could select it, but once the Toolbox script loads and shows me the toolbar the segment is no longer highlighted with the mouse and no segments or junctions can be selected.

Have not tried disabling all other scripts, but can later tonight.


This is a bug of the editor itself (just disable Toolbox and you'll have the same problem). In Firefox, on the first load, it doesn't load segments data. If you then move the map, segments data is loaded.

I've just reported it here
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 5350
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Thu Sep 26, 2013 1:41 pm

OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 5350
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Fri Sep 27, 2013 10:19 am

Hi all,

The wazeteam / toolbox server has been upgraded, its capacity has been increased by 2.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 5350
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Tue Oct 01, 2013 6:59 am

Go to world.waze.com and not es.waze.com
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 5350
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Tue Oct 01, 2013 8:22 am

Can you reach www.wazeteam.com ?
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 5350
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Tue Oct 01, 2013 8:37 am

So there is a network problem on your side.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 5350
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Wed Oct 02, 2013 7:10 am

orbitc wrote:Oyyo,

I'm still getting "WME Junction Node Fixer has failed to load due to API check: wazeModel"
You mentioned that it's due to Toolbox.
Using FF, Mac
thanks


Toolbox needs JNF. But it JNF doesn't work, Toolbox is not responsible. Try to uninstall JNF, then download again and reinstall it.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 5350
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Wed Oct 02, 2013 12:49 pm

1.3.1.0
New menu
New feature: select segments by road type

What do you prefer to select functions ? The small bar like:
[ img ]
or a menu like:
[ img ]
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 5350
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Wed Oct 02, 2013 2:28 pm

CarpalTomO wrote:When I click on the JNF link all I get is a screen that looks like compiled code.


Can you try again ? Direct link for Chrome: http://www.wazeteam.com/download/chrome ... _Fixer.crx
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 5350
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

Re: [script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Thu Oct 03, 2013 6:46 am

Gasparfox wrote:The page https://es.waze.com say:
Error loading toolbox code: undefined (error - NetworkError: A network error occurred).


Once again... WORLD.waze.com
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 5350
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1067 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: CCCLXV