Mimochodem, myslíte si, že je možné, že se ta mapa na Seznamu může měnit? Jsem si jist, že když jsem se koukal předtím, tak ty ulice byly žluté a teď mají červený lem. Tak buď jsem blbej nebo nevim

Moderators: Unholy, GinBook, guri211
LiborA wrote:Řeknu to jednoduše, udělá to bordel.
Stormer wrote:Můj návrh je u duplicitních obcí dát ještě do závorky velké město, u kterého ta daná obec leží nebo okres
tedy příklad:
Budkov (Třebíč), Budkov (Prachatice), Budkov (Jindřichův Hradec)
Co vy na to?
Timex wrote:Zdravím všechny,
před třemi dny jsem si nainstaloval waze a musím říci, že jsem tomu totálně propadl.
Mám již za sebou několik desítek proválcovaných km a teď se statečně peru s editováním.
Mám na vás chlapi dotaz, používáte při editaci detailů silnice i položku "suffix" ?
Jde mi o to, abych zpětně nemusel "překopávat" všechny silnice![]()
Díky Timex
janmensik wrote:Okresy bych do závorky u názvu obce nedával, jsou zrušené už pár let. Za to název blízkého velkého města není špatný nápad.
janmensik wrote:Jinak bych měl návrh pro Prahu a případně další větší města: Přestat válcovat ulice. Díky satelitnímu podkladu mi přijde rychlejší tvořit rovnou na mapě, než opravovat vyválcované cesty. A polovinu času trávím mazáním nesmyslů.
Samozřejmě velké a dlouhé silnice bych vál válcoval, tam se s tím pracuje lépe, ale krátké uličky v zástavbě, to mi opravdu přijde lepší je vytvořit komplet ručně.
Kris_CZ wrote:Chtěl jsme se zeptat tedy jak je to s těma názvama měst, jestli dávat za město i stát, nebo ne. edituju Teplice, tam toho tolik zatím není, a chtělo by to sjednotit. Tady na foru se to sice probíralo, ale výsledek žádný
fotrik wrote:Bude to staticka mapa nebo neco zoomovatelneno?
MagicOfLA wrote:Už som sa chcel dávno spýtať... ktorý dopravný expert nazval tento exit Slaný-Jih?
Return to CZ: Žádosti o úpravu cest v ČR
Users browsing this forum: No registered users