How to add landmarks? Are they all locked?

Moderators: Unholy, MapSir, SpeedDzel, kazmuth

Re: How to add landmarks? Are they all locked?

Postby fsbrace » Tue Feb 11, 2014 12:05 pm

There is no way to use the GPS carrier GPX file?
fsbrace
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 03, 2011 8:35 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: How to add landmarks? Are they all locked?

Postby fsbrace » Mon Feb 10, 2014 9:38 pm

and if you lose 3g signal for a period, the app should not send the traversed path after recovering the signal?
This happens to me, I traveled a path without 3g signal and that path is locked for editing, it was precisely the part where I lost 3g signal
fsbrace
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 03, 2011 8:35 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: How to add landmarks? Are they all locked?

Postby chirp333 » Sat Feb 08, 2014 1:54 am

Hmm ... okay ... it works now using Chrome also.

Maybe there was a mapping update nga.

That's funny kasi I kept trying for two or three days using Chrome before I saw your posts and switched to Internet Explorer.

Thank you!
chirp333
 
Posts: 20
Joined: Sun Feb 02, 2014 12:54 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: How to add landmarks? Are they all locked?

Postby chirp333 » Fri Feb 07, 2014 8:44 am

Hello,
I figured out na why I can't add landmarks.
Apparently, there is a problem if I use Google Chrome web browser! Maybe Chrome is not compatible.
I switched to MS Internet explorer and now I could save landmarks without any problem.

I figured since everyone seemed to not have any problems, it was something on my end.

Thank you!
chirp333
 
Posts: 20
Joined: Sun Feb 02, 2014 12:54 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

How to add landmarks? Are they all locked?

Postby chirp333 » Wed Feb 05, 2014 11:15 am

Dear Admins or Moderators or Experienced Users,

I tried adding a few landmarks to Waze, for example, prominent buildings in the area, etc.
However, when I try to save it always says : An error has occurred.

Is this because the maps are locked to newbie editors? Even for just adding landmarks?

Anyways, I'm very interested in contributing and updating...is there any way how to do so?

Thanks so much!
--chirp
chirp333
 
Posts: 20
Joined: Sun Feb 02, 2014 12:54 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Previous

Return to Map Editing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users