Get a sneak peek at whats next for Permanent Hazards on our April 7th Office Hours!
Post by blackkwheels
Zdravim, chtěl bych poradit od nějakých editorů, jak se z úrovně L1 dostat nejlépe na L2. Jelikož jako nováček jsem chtěl zakreslit polní cestu k naší chatě, ale segment byl locknutý na L2, takže jsem měl smůlu, alespoň jsem požádal editora v chatu. Zkusil jsem i stáhnout skript freedit, který je ale nefunkční. Jelikož skript nefunguje, většina silnic je locknutá na L2, tak jsem aspoň zadal restaurace ke schválení. Přijde mi, že těch možností na L1 moc nemám, takže pochybuji, že se někdy dostanu na L2 aspoň. Napadlo mě jedině, že bych toho mohl dosáhnout, kdybych k již přidaným restauracím přidával info jako web stránky, telefon ... pokud by to neměly vyplněný. Budu rád za vaše rady, předem děkuji za odpovědi.
blackkwheels
Posts: 1
Send a message

Post by Blesk12
Ahoj, skusim sa opytat tu. Dnes sa mi po dlhsej dobe pridali body. Vsimol som si vsak inu vec a neviem ci mam nieco spatne nastavene, alebo je to nejaky bug. Ked si spocitam svoje zatial prejdene km z jednotlivych jazd, tak mi nesedia s celkovymi km ktore mi ukazuje Waze. Mozete ma niekto nasmerovat, usmernit? Dakujem.
Blesk12
Posts: 10
Has thanked: 2 times
Send a message

Post by Blesk12
Dakujem za obsiahlu odpoved. Priznam sa, takto do hlbky som to nestudoval.

Mne primarne islo o nezhody priamo na webe Waze. Na prvej stranke mas pocet hlaseni, odnavigovanych km, atd. Ked si pozeras potom jednotlive jazdy, ktore uz maju vo Waze prideleny konkretny pocet km a tieto spocitas, tak aspon v mojom pripade je sucet jednotlivych jazd vyssi ako sucet, ktory uvadza Waze na uvodnej prehladovej stranke. Mam vsak za to, ze tieto cisla by mali byt rovnake.

Tiez Waze pouzivam len ako navigaciu, toto som si vsimol a neviem ci mam nieco spatne ja alebo je niekde chybka.

Pekny vecer.
Blesk12
Posts: 10
Has thanked: 2 times
Send a message

Post by Blesk12
Ano, hovorim o dashboarde. Tak u mna je tych jazd este malo, takze sa to da spocitat.

Viem, ze za hlasenia dostanem 6 bodov, to mi napise priamo Waze ked dam hlasenie. Je nejaka tabulka, v ktorej najdem kolko bodov dostanem za kolko km, podakovanie za hlasenie. To len tak pre zaujimavost a zo zvedavosti.
Blesk12
Posts: 10
Has thanked: 2 times
Send a message

Post by bmichelsz
Dobrý deň,

keďže Waze pre Windows Mobile (v menu "Report") neumožnuje editovať ceny PHM, chcel by som vedieť, či je možné ich meniť inak, napr. cez webové rozhranie.

Ďakujem.
bmichelsz
Posts: 1
Send a message

Post by Bobesh72
Zdravím, su Waze nováček a mám dotaz. Jedu do Brna, Waze mě několikrát spadne. Jedu do Šumperka a zpět, nespadne ani jednou. Opět jedu do Brna, zase padá.Dnes do Jimramova a opět nespadl.
Čím to může být, vůbec netuším. Přece nemůže mít vliv, že je třeba blbá cesta nebo je moc uživatelů, když to je ta hlavná výhoda.
Může mít vliv starší mobil Huawei Y300, že už třeba nestíhá a v tom Brně je víc informací.
Díky za odpověď.
Bobesh72
Posts: 1
Send a message

Post by BobHappy7
Zdravím. Neviem či píšem na správne miesto, ale chcel by som sa spýtať, či je možné v záložke uložené vytvoriť podkategórie, napríklad “rodina” “priatelia” “pracovné” atď. Keď je to všetko v jednom je to veľmi neprehľadné. Ďakujem za akúkoľvek radu. 
Bob
 
BobHappy7
Posts: 1
Send a message

Post by BobiskyJL
Zdravím a mám tento dotaz, cca poslední 3 dny mi to nabízí možnost bonbónu v mapě za 2000 nebo 3000 bodů, ale když na to kliknu, tak mi to zmízí, že ani nevím kde ten bonbón mám hledat. Mám nechat dojet ten čas, asi 10 vteřin?
BobiskyJL
Posts: 4
Has thanked: 2 times
Send a message
Waze - dorostenec

Post by BobiskyJL
Díky za rychlé info
BobiskyJL
Posts: 4
Has thanked: 2 times
Send a message
Waze - dorostenec

Post by Bobkone
Zdravím všechny mám dotaz ohledně preferovaných paliv .Jezdím na plyn LPG V České republice se zobrazuje, ale jak přejedu hranice do Rakouska plyn LPG již není v seznamu. A čerpací stanice LPG musím vyhledávat přes jiné aplikace třeba Distributori Metano. Manželka jezdí na plyn CNG a Benzín100 ani jedno palivo není možnost navolit v České republice. Je možné přidělat další alternativní paliva do seznamu v rámci celé EU ? To znamená plyn CNG, plyn LPG, Benzin100, . Je tam zbytečně Benzin98 který se už ani neprodává Benzina i OMV mají Benzín100oktanů. Může to někdo přeložit vývojářům neumím dobře Anglicky Děkuji i za manželku. Případně i plyn LNG nebo i pro elektromobily
Bobkone
Posts: 4
Send a message