Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Waze nováčik - otázky

Postby chose0108 » Mon Apr 01, 2019 5:59 am

zdar proč v PC když otevřu waze a dám vyhledat trasu Brno - Kolín tak nejrychlejší trasu ukáže o půl hodiny více než po D1. Když dám start na Dálnici D1 tak vůbec to nereflektuje a hned začína trasu na okresce a pak už to naviguje po vesnicích. Na PC jsem nenašel nastavení ohledně dálnic.
dík
chose0108
 
Posts: 1
Joined: Sun Mar 31, 2019 7:11 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby ChoseS » Sat Mar 28, 2015 7:15 pm

cau,

preco? neviem o nicom....
Local Champ | AM celé SK
CAT S41 | Android 7.0 | silver Škoda Octavia
ChoseS
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 280
Joined: Mon Aug 19, 2013 7:32 pm
Location: Slovakia: TT, HC, PN, TO, NR
Has thanked: 17 times
Been thanked: 55 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby CorkaCZ » Sat Oct 17, 2015 7:42 am

Ahoj, nemáte někdo zaručené informace o radarech na D1? Dnes jsem jel obvykle po trase, kterou občas jezdívám, jel jsem podle navigace a najednou koukám, že nademnou je radar s kamerou a já dement jsem letěl 160 na 130. Tedy alespoň doufám, že na 130. Dálnice byla úplně prázdná a ten radar jsem tam nikdy neviděl. Největší problém byl, že waze mi ten radar také neukázal, ani nezahlásil. Může mi někdo potvrdit, jestli je tam třeba nový a jestli je funkční nebo nefunkční? Prosím.

https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... =247446684

Jedná se přesně o radar, který má být zde a není tam.
Code: Select all
http://prntscr.com/8s7705
CorkaCZ
 
Posts: 2
Joined: Thu Apr 24, 2014 12:39 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby crowak » Thu Jun 18, 2020 7:09 am

Ahojte,
v Bratislave - Cunovo som vyvalcoval cestu ale v Editore na PC to nevidim. Je to tym ze som nieco neodoslal alebo je to tym ze mapa je zamknuta? Miesto valcovania je medzi Petrzalskou a Konopiskou ulicou.
Dakujem.
crowak
 
Posts: 9
Joined: Wed Oct 05, 2011 8:58 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby crowak » Thu Jun 18, 2020 7:46 am

porubcan wrote:ahoj. pozri si v editore zalozku Drives (Jazdy) ci tam je uz ta jazda zobrazena. niekedy nahravanie jazd chvilu trva a vynimocne sa stane, ze sa nejaka uplne strati...


Ahoj ano jazda je tam. Takze asi sa to nahra neskor. A kedze nemam level na upravu tak sa toho chyti asi niekto iny. (tazko sa zbieraju body novymi cestami na zvysenie levelu. Da sa to este inak?)Dakujem.
crowak
 
Posts: 9
Joined: Wed Oct 05, 2011 8:58 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby crowljohn » Tue Apr 12, 2016 7:41 pm

Dobrý den,
nemohu propojit Waze s účtem na FB. Waze pouze načítá a nic :(

Prosím o radu co a jak.
Díky
crowljohn
 
Posts: 5
Joined: Tue Apr 12, 2016 7:32 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby crowljohn » Wed Apr 13, 2016 5:10 am

GinBook wrote:Nemáš náhodou WP?

Co je WP?
crowljohn
 
Posts: 5
Joined: Tue Apr 12, 2016 7:32 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby crowljohn » Wed Apr 13, 2016 6:00 am

JJ-CZ wrote:windows phone :)

To mě napadlo, jak jsem submitoval :)

Mám S4 mini, kitkat
crowljohn
 
Posts: 5
Joined: Tue Apr 12, 2016 7:32 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby crowljohn » Thu Apr 14, 2016 7:31 am

GinBook wrote:Zkoušel jsi čistou instalaci Waze? Nebo ##@resetapp? A znovu se přihlásit.

Tak pomohla pouze nová instalace aplikace. Nyní je vše ok.
crowljohn
 
Posts: 5
Joined: Tue Apr 12, 2016 7:32 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby crowljohn » Sat Apr 16, 2016 5:14 pm

Ahoj,

Jak je to s body? Denně jezdím a už 2 týdny žádný bod na účtě.

Diky
crowljohn
 
Posts: 5
Joined: Tue Apr 12, 2016 7:32 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users