Disappearing routes- waterlooville

[ img ]

Moderators: Unholy, Timbones

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby wolfsbane2k » Tue Mar 04, 2014 11:17 am

Thanks for those adding more screenshots to this thread. To a partially educated (the most dangerous) layman it looks like either tiles may be getting corrupted or the provided routing is not compiling the node list properly.

has anyone tried or aware of a process to capture data between the app and the servers ( Wireshark for android?)
wolfsbane2k
 
Posts: 379
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:16 pm
Location: United Kingdom
Has thanked: 45 times
Been thanked: 42 times

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby jasonroseweir » Tue Mar 04, 2014 11:03 am

Another example last night (this time in Dunfermline, Fife):

[ img ]
jasonroseweir
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 224
Joined: Fri Feb 17, 2012 6:42 pm
Location: Fife, Scotland
Has thanked: 83 times
Been thanked: 37 times

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby wolfsbane2k » Wed Feb 26, 2014 12:46 pm

dknight212 wrote:Please can you post the images. Thanks

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Sorry, see attached from a while ago

Screenshot_2014-02-10-17-06-56.png
(169.49 KiB) Downloaded 554 times
wolfsbane2k
 
Posts: 379
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:16 pm
Location: United Kingdom
Has thanked: 45 times
Been thanked: 42 times

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby dknight212 » Tue Feb 25, 2014 7:44 pm

Please can you post the images. Thanks

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
dknight212
 
Posts: 4963
Joined: Sun Apr 24, 2011 9:21 am
Location: London, UK
Has thanked: 473 times
Been thanked: 636 times

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby peter1292 » Tue Feb 25, 2014 7:35 pm

Issue now happening here also:
https://www.waze.com/en-GB/editor/?zoom ... 9&env=row#
Images available.
peter1292
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 07, 2013 11:01 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby CTCNetwork » Thu Feb 20, 2014 11:49 pm

Hi,

Has there been any update on this issue? Has the new routing resolved the issue by any chance?

I have a UP with this being the issue Here and would like to update the reporter.. :)

Des. . . ;)
CTCNetwork
 
Posts: 1589
Joined: Wed Aug 20, 2014 11:19 am
Location: Gone!
Has thanked: 35 times
Been thanked: 50 times

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby wolfsbane2k » Tue Feb 11, 2014 1:51 pm

PealRinger wrote:
wolfsbane2k wrote:Andrew,
have you tried planning that route yourself using the app and seen the same problem?
If so, would be interested in your results.


I've just tried it in both the LiveMap and my iOS client and it seems fine - the whole route along Hulbert Road appears in both.
:?: :?: :?:
Andrew



Hmm, Odd - I did it last night and had a small piece of the roundabout disappear ( one you didn't touch) - Picture can follow.
I'm wondering if this is part of the routing issue that's also happening in london as per here https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=55&t=55997 as the section is newish and may not be load balanced /map tiles updated

https://www.waze.com/editor/?zoom=6&lat ... =176346582
wolfsbane2k
 
Posts: 379
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:16 pm
Location: United Kingdom
Has thanked: 45 times
Been thanked: 42 times

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby PealRinger » Tue Feb 11, 2014 10:46 am

wolfsbane2k wrote:Andrew,
have you tried planning that route yourself using the app and seen the same problem?
If so, would be interested in your results.


I've just tried it in both the LiveMap and my iOS client and it seems fine - the whole route along Hulbert Road appears in both.
:?: :?: :?:
Andrew
PealRinger
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1240
Joined: Mon Jan 13, 2014 7:01 pm
Location: Hampshire / West Sussex, UK
Has thanked: 176 times
Been thanked: 372 times

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby astrovern » Mon Feb 10, 2014 10:58 am

Probably this is the wrong place to post this, but for what it's worth, I had the same issue twice last week whilst travelling along familiar routes in the Hounslow/Feltham area. Whilst glancing at the map, I noticed that the purple route just stopped, but as I continued to drive I could see that further up ahead the purple route started again.

I thought that it was an app related issue, until it also happened on the Livemap last week whilst planning a route between Sunbury-on-Thames & Kingston-upon-Thames. Of the three routes recommended, there was a very obvious gap in the middle of the purple route. Today, it's fine.
astrovern
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 04, 2013 9:46 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby wolfsbane2k » Sat Feb 08, 2014 10:32 pm

PealRinger wrote:So basically this segment wasn't showing:
https://www.waze.com/editor/?zoom=6&lat=50.88073&lon=-1.0275&mapUpdateRequest=2656282&env=row&layers=389&segments=121106746

Could it be anything to do with the fact that this particular segment is in the opposite direction to the others before and after; i.e One Way B-A rather than One Way A-B?

Andrew

PS It's got me against it as editing last week. I was adding the missing turn right lane from the Eastbound carriage into Curzon Road.


Andrew,
have you tried planning that route yourself using the app and seen the same problem?
If so, would be interested in your results.
wolfsbane2k
 
Posts: 379
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:16 pm
Location: United Kingdom
Has thanked: 45 times
Been thanked: 42 times

PreviousNext

Return to United Kingdom

Who is online

Users browsing this forum: No registered users