Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Waze nováčik - otázky

Postby cztomi » Fri Jan 24, 2014 3:50 pm

:D
No popravdě jsem myslel spíš landmarky a tak podobně. S tím trasováním cest je vcelku jasný.
cztomi
 
Posts: 33
Joined: Tue Oct 29, 2013 4:53 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby cztomi » Sun Jan 26, 2014 4:32 pm

Jasně. Čili čím míň, tím líp. Význačný body - pošty, úřady, hospody, na zbytek kašlat :-D
cztomi
 
Posts: 33
Joined: Tue Oct 29, 2013 4:53 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby cztomi » Sun Feb 02, 2014 12:52 pm

Zdar, jak se nechá tahle hrůznost zjednodušit? https://www.waze.com/cs/editor/?lon=15. ... 93&env=row
cztomi
 
Posts: 33
Joined: Tue Oct 29, 2013 4:53 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby cztomi » Sun Feb 02, 2014 4:51 pm

Stačila by tam těch teček tak 1/10 a dál jsem to zatím neprohlížel, co tam je, kromě toho že to celý vedlo úplně jinudy?
cztomi
 
Posts: 33
Joined: Tue Oct 29, 2013 4:53 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby d-express » Tue Dec 05, 2017 8:20 pm

Po werkresete na Samsungu Galaxy S5 sa nikde nemozem prihlasit na stare konto.Predtym sa to dalo bola mi ponuknuta alternativa prihlasit sa na jestvujuce konto.Teraz ma to hodi do zaciatocnika
d-express
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 06, 2013 7:34 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby d-express » Wed Dec 06, 2017 7:50 pm

Vdaka uz ficim ako za starych cias a so starym nickom.Vie niekto editovat mapu v zahranici?Jazdil som denne 2 tyzdne na Semmering a medzi Neusiedl am See a Eisenstadtom je od leta novy radar.Myslel som ze je jednosmerny/je natoceny od Eisenstadtu na Neusiedl/.Prislo mi 6 pokut(na obchvate je 100km/h) od 45-80€-potesilo
Attachments
20171206_204903.png
(144.07 KiB) Downloaded 345 times
d-express
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 06, 2013 7:34 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby d2-mac » Mon Jun 30, 2014 2:23 pm

brrrrm wrote:A ten WME-JunctionAngle ako pozerám by mal fungovať aj v Greasemonkey vo Firefoxe, ale momentálne mi akosi nefunguje stránka userscripts. Potom neskôr vyskúšam..
:)

WME Junction Angle Info si můžeš stáhnout z některého z níže uvedených odkazů:

https://github.com/milkboy/WME-ja/blob/master/wme_junctionangle.user.js
http://userscripts.org:8080/scripts/show/160864
http://userscripts-mirror.org/scripts/show/160864
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 880
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 657 times
Been thanked: 245 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby d2-mac » Thu Jul 31, 2014 5:01 am

Ty to máš pořád ještě rozpracované a neuložené? :o

Všeobecně bych nedoporučil dělat tak obrovské plochy ale rozčlenit je na několik menších. Jako vhodným místem pro oddělení jsou například silnice.

Pokud už velký landmark tak ho vytvářej na čisto ve větším přiblížení. V případě jeho úprav jich vetšinou nejde udělat nejednou víc než cca 50 bez uložení protože se zobrazí chyba. Navíc úpravy tak obrovských landmarků jsou pomalé.

Ještě jedna poznámka k landmarkům - při vytváření a zřejmě i při úpravách se nesmí žádná jejich část překrývat, jinak se při pokusu o uložení taktéž zobrazí chyba.

Teď s tím asi už moc neuděláš, budeš muset zkoušet se vracet postupně zpět až najdeš hranici od které bude možno úpravy uložit. Je taky možné, že to nepůjde vůbec. Potom nezbude než landmark smazat a vytvořit po menších částech znovu. Možná to bude i lepším řešením než se pokoušet stávající landmark zdlouhavě opravovat.

V každém případě se nenech odradit od zalesňování Waze. Gin si rád do někoho rejpne ale určitě to nemyslel špatně ;)
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 880
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 657 times
Been thanked: 245 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby d2-mac » Thu Jul 31, 2014 6:47 pm

brrrrm wrote:
d2-mac wrote:Ještě jedna poznámka k landmarkům - při vytváření a zřejmě i při úpravách se nesmí žádná jejich část překrývat, jinak se při pokusu o uložení taktéž zobrazí chyba.
Hmm.. mne chybu nezobrazuje a bez problémov uloží.. ak mám vedľa seba dva lesné porasty a okraje sa prekrývajú, aby na mape nebolo biele miesto (žiadna cesta tam nie je, aby som mohol spraviť takú hranicu).


Nejedná se o překrývání dvou různých landmarků ale o překrývání částí jednoho landmarku.
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 880
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 657 times
Been thanked: 245 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby d2-mac » Fri Nov 14, 2014 11:10 pm

Na Slovensku se kresli šaliny? ;)
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 880
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 657 times
Been thanked: 245 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron