[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderator: Unholy

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Fri May 16, 2014 10:31 pm

Does anyone else experience such a bug in Safari ?
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Fri May 16, 2014 10:58 pm

Auto update will work for Chrome, because it's stored on Chrome store.

That's very more complicated to store it on Mozilla and Apple stores, so for now there is no auto update for Firefox and Safari. However it takes about 2 seconds to install the extension in a browser :)
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Sat May 17, 2014 8:51 am

Hi all,

First of all sorry the bugs you might notice. For those who want a rallback, that's just not possible, because the main goal of this new version is to drop the wazeteam server, for cost reasons. That being said, I'll do my best to debug Toolbox and improve il like akways.

There was a short beta-test period, but it seems all bugs haven't been detected in time. Starting from now, when reporting an issue, can you specify your browser and its version ?

Safari version works on my side, but might be instable because it's very new for me. Chrome and Firefox versions *should* work without any issue. For Firefox, you need at least v29 of the browser.

Thanks!
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Sat May 17, 2014 9:45 am

Ok I think I found the bug of the configuration panel. I'm uploading the new version.
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Sat May 17, 2014 10:28 am

Is it better with version 1.4.0.8 ?
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Sat May 17, 2014 11:25 am

russblau wrote:v. 1.4.0.8 on Chrome: The configuration panel is displaying at the bottom of the window (visible if you scroll the whole window downwards) and can't be closed. Much bigger problem: WME locks up whenever saving changes; it stays in "Saving changes..." mode indefinitely, even though changes have been saved, until the editor is reloaded.


Looking for the configuration panel bug.
But I can't reproduce the "saving" bug...
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Sat May 17, 2014 12:03 pm

@bz2012: what is your browser and its version ?
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Sat May 17, 2014 12:52 pm

Ok 1.4.0.9 should solve the config panel issue. Can you confirm, and tell me if you still have saving issue ?

Also, Toolbox shouldn't have any conflict with Validator. Are you still unable to use Validator ?
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Sat May 17, 2014 1:00 pm

Thanks. I'm focusing on this saving issue. For now I can't reproduce it. Are you on NA or ROW environment ?
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Sat May 17, 2014 1:13 pm

Ok bug reproduced on NA and I know why. Sorry but all will be easier when editor code will be the same on all environments. Working to fix it.
- blase / jaded -
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4513
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: Mentoring Côte d'Azur (French Riviera), France
Has thanked: 357 times
Been thanked: 1024 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: SAR85