Disappearing routes- waterlooville

[ img ]

Moderators: Unholy, Timbones

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby wolfsbane2k » Tue Feb 11, 2014 1:51 pm

PealRinger wrote:
wolfsbane2k wrote:Andrew,
have you tried planning that route yourself using the app and seen the same problem?
If so, would be interested in your results.


I've just tried it in both the LiveMap and my iOS client and it seems fine - the whole route along Hulbert Road appears in both.
:?: :?: :?:
Andrew



Hmm, Odd - I did it last night and had a small piece of the roundabout disappear ( one you didn't touch) - Picture can follow.
I'm wondering if this is part of the routing issue that's also happening in london as per here https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=55&t=55997 as the section is newish and may not be load balanced /map tiles updated

https://www.waze.com/editor/?zoom=6&lat ... =176346582
wolfsbane2k
 
Posts: 758
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:16 pm
Location: United Kingdom
Has thanked: 45 times
Been thanked: 42 times

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby wolfsbane2k » Wed Feb 26, 2014 12:46 pm

dknight212 wrote:Please can you post the images. Thanks

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Sorry, see attached from a while ago

Screenshot_2014-02-10-17-06-56.png
(169.49 KiB) Downloaded 557 times
wolfsbane2k
 
Posts: 758
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:16 pm
Location: United Kingdom
Has thanked: 45 times
Been thanked: 42 times

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby wolfsbane2k » Tue Mar 04, 2014 11:17 am

Thanks for those adding more screenshots to this thread. To a partially educated (the most dangerous) layman it looks like either tiles may be getting corrupted or the provided routing is not compiling the node list properly.

has anyone tried or aware of a process to capture data between the app and the servers ( Wireshark for android?)
wolfsbane2k
 
Posts: 758
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:16 pm
Location: United Kingdom
Has thanked: 45 times
Been thanked: 42 times

Re: Disappearing routes- waterlooville

Postby wolfsbane2k » Tue Mar 25, 2014 9:08 am

2014-03-24 17.01.01.jpg
17:00 24th March 2014
(142.89 KiB) Downloaded 447 times


Had another one of these last night, same spot, after a re-route as i had to drop someone off that i hadn't plumbed into Waze ( it was about 30 seconds of the planned/proposed main route)
wolfsbane2k
 
Posts: 758
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:16 pm
Location: United Kingdom
Has thanked: 45 times
Been thanked: 42 times

Previous

Return to United Kingdom

Who is online

Users browsing this forum: No registered users