[Script] WME Toolbox

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Toolbox

Postby ply8808 » Sat Apr 12, 2014 8:58 pm

BellHouse wrote:Today I am getting only very few lock symbols displayed on WME (ROW) in Chrome.

Anyone else having this issue?


Been having the same issue and have noticed as you move around the screen they flicker on and off in different locations, odd....
Global Champ
Local Champ - USA
Assisting Regional Coordinator - Mid Atlantic Region
HD riding wazer, Arizona.
iPhone 6, iOS 9.3.2
ply8808
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 851
Joined: Tue Jul 02, 2013 1:35 am
Location: Arizona, USA
Has thanked: 877 times
Been thanked: 754 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby tonestertm » Sun Apr 13, 2014 8:55 pm

ply8808 wrote:
BellHouse wrote:Today I am getting only very few lock symbols displayed on WME (ROW) in Chrome.

Anyone else having this issue?


Been having the same issue and have noticed as you move around the screen they flicker on and off in different locations, odd....
Noticed some lock flickering last night, as well.
Image
ARC for SW Region, USA
US Local Champ, US Country Manager
The best editors Read the Wiki and read it often. Learn the proper way to handle URs. Don't draw another Place until you read this!
tonestertm
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 1127
Joined: Wed Nov 14, 2012 12:02 pm
Location: City of...um, Angels, CA, USA
Has thanked: 439 times
Been thanked: 706 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby carloslaso » Mon Apr 14, 2014 4:08 am

Is it posible to add this mapping service from México on your map permalink options?

http://gaia.inegi.org.mx/
Image Image
Image Coordinador de Comunidad en México / Foro de México / Anuncios de Waze
Supervisor Noroeste: BC, BCS, SON, SIN, CHH, DUR

iPhone 6s+ / iOS 10 / Waze 4.12 / @carloslaso
carloslaso
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 1896
Joined: Fri Aug 20, 2010 1:30 am
Location: Sonora, Mexico
Has thanked: 727 times
Been thanked: 1264 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Apr 14, 2014 8:01 am

BellHouse wrote:The open "permissions" entry in the manifest.json is probably triggering the message that the extension can access all webpages. Maybe you can limit this one? I guess you need extra permissions to download the personalized script parts, but that will presumably always come from wazeteam.com .


Toolbox loader has been updated on Chrome store. Now permissions are limited to Waze site.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4516
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1062 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby nogetandet » Mon Apr 14, 2014 3:13 pm

Hi

It keep asking for the Loader-update in the WME-Beta (ROW), even it already on 1.2.4.... Just FYI..
/Dan
ImageImageImage
Area Manager | Country Manager: Denmark |
WME Beta-tester | APP Beta Tester |
| Dansk Wiki | General Wiki | Script forum
nogetandet
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 712
Joined: Fri Nov 09, 2012 3:21 pm
Location: Skørping, DK
Has thanked: 139 times
Been thanked: 158 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby OyyoDams » Mon Apr 14, 2014 3:41 pm

nogetandet wrote:Hi

It keep asking for the Loader-update in the WME-Beta (ROW), even it already on 1.2.4.... Just FYI..
/Dan


Oops forgot to update the "beta" version of Toolbox. Fixed.
OyyoDams
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 4516
Joined: Sun Sep 02, 2012 3:18 pm
Location: France
Has thanked: 380 times
Been thanked: 1062 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby masvbr » Tue Apr 15, 2014 11:22 am

Hi,

userscripts.org si DOWN and WME (in FireFox) is asking for update from that site:
"WME Toolbox - Loader update needed
The loader plugin of WME Toolbox needs to be updated. Please click here to download the latest version.
"

requested link: http://userscripts.org/scripts/show/166405

is there any other site with this script that we can use instead of userscripts.org :?:
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1219
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 348 times
Been thanked: 187 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby ps_au » Tue Apr 15, 2014 11:50 am

Website down for me too.

I was using the script on Tampermonkey, but swapped the Toolbox script over to Chrome and downloaded it that way.
Image
AU Image ImageNZ Image
ps_au
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1307
Joined: Wed Jan 02, 2013 10:13 am
Location: Brisbane, QLD
Has thanked: 577 times
Been thanked: 447 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby BellHouse » Tue Apr 15, 2014 11:54 am

masvbr wrote:Hi,

userscripts.org si DOWN and WME (in FireFox) is asking for update from that site:
"WME Toolbox - Loader update needed
The loader plugin of WME Toolbox needs to be updated. Please click here to download the latest version.
"

requested link: http://userscripts.org/scripts/show/166405

is there any other site with this script that we can use instead of userscripts.org :?:

userscripts.org isn't down any more

Try to manually update the loader (this applies to FF):

Tools - Addons - User Scripts
Then right click on the loader and click "Find updates"
Image
Global Champ / DACH Champ / CM Germany / Self-Management-Team Germany
BellHouse
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3180
Joined: Sun May 12, 2013 5:57 pm
Location: Cologne / Germany
Has thanked: 692 times
Been thanked: 1953 times

Re: [Script] WME Toolbox

Postby masvbr » Tue Apr 15, 2014 1:21 pm

Thanks for hints (I know them ;) ) ... it looks like problem with network/provider (not even one of my browsers could reach it).
But I can confirm, site is reachable from my mobile phone that is on different network.
Sorry to bother you :oops:
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1219
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 348 times
Been thanked: 187 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: abusimbel16, glomp