petk0 wrote:mne pomaha, ked sa dam navigovat na dany ciel. vtedy to zvykne stiahnut aj aktualizaciu.
Na Symbianoch to aj bol jediny mozny sposob rucnej aktualizacie mapy.
Moderators: Unholy, GinBook, guri211
petk0 wrote:mne pomaha, ked sa dam navigovat na dany ciel. vtedy to zvykne stiahnut aj aktualizaciu.
peta5 wrote:GinBook wrote:A zaroven by jsi mohl udelat v klientovi obrazek toho mista a dat ho sem.
... Pak jsem si na to vzpomněl večer a v klientovi je noční téma zobrazení a není to zřetelné.
porubcan wrote:PS (offtopic) preklad nazvu operatora je standardnou sucastou Androidej lokalizacie alebo to mas specialnu ROMku?
pytam sa, lebo techniku v SK/CZ mutacii nepouzivam a na tomto som sa teda pobavil
spoodyenator wrote:ja mam nastavene najkratsiu ale 516m sa mi nezda kratsie ako 414m
Nerd-26 wrote:chcem sa spytat jednu vec, dost casto sa stretavam s tym ze na benzinkach je zadana nespravna cena paliva (uplne hausnumera)
[ img ]
Nerd-26 wrote:pozna niekto toho "smrtelnika" s nickom P.N.B.O? vzdy ked som v okoli KN tak tam po nom najdem popisane nezmysli, s radostou pise ceny 1.500, 1.400.... opravim to a o tyzden je to tam zasa
mpca86 wrote:Mam O2 takže na jedne deň zaplatim 0,5€ za 400mb
mpca86 wrote:po minutí voľných dát o2 zníži rýchlosť na 16 kb/s bude to stačiť na sťahovanie dát?
DaKaMcz wrote:Otázka co je to - "Service Road" je to "Obslužná komunikace"?
petk0 wrote:O2 okrem rychlosti obmedzi aj pocet sesion a waze potrebuje paralelne tahat viac informacii ako len jednym konektom.
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users