grepa wrote:shalafi wrote:grepa wrote:Dotaz 2: V mapě jsou záznamy o průjezdech. Vrstva GPS body. Chtěl bych vědět, [...] jak rychle a jak dlouho jsou na Live mapě vidět.
Roznofarebnost zavisi od azimutu daneho GPS bodu, napr. vsetky smerujuce na sever su rovnakej farby.
[...] Sudruhom sa ale tento proces uz myslim trochu rozsynchronizoval, takze by som pocital skor s oneskorenim tyzden-mesiac-bulharska_konstanta. Ako dlho je "anyone's guess", cize tazko povedat.
Díky, barevnost podle orientace mne vůbec netrkla. Myslel jsem, že je to otázka stáří (čím starší tím tmavší, ale teď tomu rozumím.
Takmer. "Otázka stáří" je "čím starší tím bledší"
Este dotaz 2/b): na LiveMape (chybicka se vloudila) nie su vidiet vobec, len vo WME editore. A oficialne
sudruhovia skladuju nase GPS data do troch mesiacov a potom ich zahadzuju, tym padom by aj GPS sipky vo vrstve mali byt ... asi tak ... ako spomenul Shalafi, mozme hadat a domnievat sa, ale urcite tam aj prichadzaju aj blednu aj odchadzaju s nie zanedbatelnym oneskorenim.
shalafi wrote:GPS vrstva sa kedysi (davno) nacitavala spolu s prejdenymi trasami, tj. rano si siel do prace a na druhy den si videl v editore svoju cestu a v GPS vrstve pribudla ekvivalentna seria GPS sipiek. Sudruhom sa ale tento proces uz myslim trochu rozsynchronizoval...
Aha, tak to som asi ani ja uz nezazil. Ja uz som videl len vsetky GPS sipky. Pamatam si len jednotlive prejdene trasy s timestampami / rychlostami jednotlivych podusekov.