Post by sindelm
Kebb01 wrote:to rst193: Díky, možno zkontrolovat, zamknout.

to sindelm: Myslím, že chodníků tam je přiměřeně.

Btw díval jsem se, cos upravil: Zprůjezdnění Ostrožné, je to pěší zóna vyznačena značkami a vjezd je povolen jenom zásobování, takže myslím, že private road to vystihuje; úsek Popské mezi Ostrožnou a parkem u Horního náměstí jsem vrátil na neprůjezdný chodník, jsou tam umístěny balvany blokující průjezd, takže by bylo matením nepřítele, umožnit do ní navigaci. Stejně naproti výjezd do ulice U Pošty...

Kebb
Eh, Co? Jak to? Vždyť ty dvě ulice jsem dával/nechával jako broadwalk - právě kvůli těm šutrům a překážkám, celé jsem to tam projížďel se streetview a především řešil ty jednosměrky. Několik segmentů jsem přvedl na private, ale ty dva zmíněné ne. Ještě je tam nejmíň jeden kandidát, ale nevím, kde končí a přechazí do trvalého zákazu. Mám ale teď omezená data...

Naopak na náměstí osvoboditelů jsem ty dva segmenty překlopil ze street na private.

Chodníky (a jiné nesjízdnosti): podle mne mají smysl eventuelně:
- tam, kde je jinak zřetelná cesta přerušená přkážkou (šutr, zábradlí), avšak v mapě to není zjevné (zabrání to i tomu, že to tam někdo bezmyšlenkovitě propojí)
- tam, kde mi to dá informaci při pohledu do mapy, kam lze dojít a pokud toto zároveň při stání v terénu není zjevné (cesta přes nějaký rozsáhlejší lesopark, les a tak)

Ale cesty mezi bloky na sídlišti, přes parčík 50x50m se sochou uprostřed atd... bych nedělal.
sindelm
Posts: 521
Has thanked: 1 time
Been thanked: 32 times
Send a message

Post by sindelm
Kebb01 wrote:
Tady pozor! Je tam výjezd z podzemních garáží na ulici Nákladní. Na 85% je z těch garáží výjezd na nám. Osvoboditelů povolen (takže private bych minimálně v tom jednom úseku nedával), zajedu to prověřit.
Ono je to nakonec skoro fuk, může to být asi jak street, tak private (což víc odpovídá značení), výjezdu z parkoviště to nezabrání. Ale mohlo by to eventuelně zabránit routování přes ty podzemní garáže v případě nějakého problému na ve sjízdnosti silnice kolem.
Ještě je tam nejmíň jeden kandidát, ale nevím, kde končí a přechazí do trvalého zákazu.
Pošli permalink, mrknu na ten zmíněný segment.
Už ho někdo smazal spolu s jinými...
Byl to myslim tento - ted jsem ho narychlo nacrtl, bud ho pojmenuj nebo smaz...

https://www.waze.com/editor/?lon=17.900 ... =251056581
sindelm
Posts: 521
Has thanked: 1 time
Been thanked: 32 times
Send a message

Post by sindelm
Pres parking lot mne to kdysi routovalo... od te doby se to mohlo zmenit, ale parking lot stale beru jako "routable" jen s ponekud vyssi penalizaci, ale ne tak obrovskou jako private.
sindelm
Posts: 521
Has thanked: 1 time
Been thanked: 32 times
Send a message