Pozwól że rozprawie się z punktami jedynie negatywnymi wypisanymi przez Ciebie:
- liczba użytkowników, no cóż zbyt mała, ale wiedz ze idziemy po nich, to też kwestia która zależy chociażby od Ciebie, mam wrażenie że podszedłeś do waze wstępnie uprzedzony, i stad tez doszukujesz się raczej negatywów.
-pod okienkiem zdarzenia są dwa kciuki, jeden w górę dla potwierdzenia drugi w dół z kolei do zaprzeczenia.
- przy wyszukiwaniu adresu jest możliwość skorzystania z adresów google, działa wyśmienicie, ponadto przy edycji staram się dodawać numery domów do ulic, ale wiedz że to mnóstwo mozolnej pracy.
Dodam screenshocie aby pokazać Ci gdzie szukać tego o czym wspomniałem:
[ img ]
- wynika to z trochę innej filozofii i podejścia do takich zdarzeń, tzn wiesz na zachodzie, roboty drogowe trochę inaczej wyglądają, u nas Panowie najczęściej jak przejeżdzam opierają się na łopatach, a gdzie indziej, rach, ciach zrobione.
Poza tym jeżeli to jakieś większe nieprzejezdności nic nie szkodzi coś zakombinować w edytorze lub zgłosić to na forum, w kupie siła, jakkolwiek to brzmi

Aha, dodam jeszcze do tego punktu, ze traffic z takich miejsc, które są przejezdne, lecz wolno jest uwzględniany jako korek, i tu nie mam pewności, ale chyba również współdzielony z użytkownikami usług googla.