Jsem tu jediný, komu je jedno, jestli ten Dashboard funguje nebo ne?
[L4] AM Čechy
Však já vimGinBook wrote:Oni to dorovnají.Sibstr wrote:Tak dnes, asi po dvou týdnech, se mi na dashboardu přičetlo celých 19 mapeditůjó funguje jim to kvalitně
Tímto tempem vidím tu L4 tak na přelomu příštího milénia

[L4] AM Čechy
Já už body ani editace neřeším L4 stejně nikdy nebudu a získat to podvodem taky nehodlám... Body jsou mi úplně fuk L4 by se hodilo protože mne nebaví furt psát do fóra a někoho prudit takže na spoustu zamčených chyb už kašlu... Bohužel taková je situace.
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
Po dvou letech editace a mám půlku? Ani náhodou...rst193 wrote:Ja to tiez nerobim pre body a nic podvodom ziskavat nechcem, predpokladam, ze to skoro nikto tuna...
Preco by si nemohol byt nikdy L4? Myslim, ze trochu prace a bude aj to
Nikdo neříká a neříkal že zde odemykání nefunguje. Ale kvůli přejmenování jenoho blbého nájezdu musím do fóra pak napsat popis, pak zkopírovat odkaz pak to sledovat až mi to někdo odemkne a já to opravím a pak zjistím chybu ještě o segment vedle... Je to asi o 500 % víc práce než kdybych kliknul a prostě to opravil... Tak to prostě je... Tak když si promítneš co musíš vše udělat a pak se ktomu vracet tak jdeš prostě jinam...GinBook wrote:A vymluva na zamky je vymluva. Odemykame celkem pruzne. Navic pokud nekdo napise chci odemknou cestu od-do ma odemceno. Mame zimu. Nemusite "obrazne receno" okopavat repu. Editujte a do jara jste L4.
Hazete flinfu do zita aniz by jste vystrelili.
To mne mrzi.
Komentář z telefonu.
Re: Dashboard