V liste mas kolonku klic a kladivo. Tam si nastavis co se ti ma v liste zobrazit.
Komentář z telefonu.
Komentář z telefonu.
-
- Waze Global Champs
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1575 times
Texi, promiň, ale musím se zeptat:tex232 wrote:To řeší toolbox ne?
nejsem odborník na právo a neznám liceční podmínky a už vůbec smlouvy Waze vs. Googleb-007 wrote:A myslíš, že google mapy by neměly vyjímku?
Ty jsi to špatně pochopil, NE vrátit zpět. ALE SMAZAT VŠECHNO!grepa wrote:...že by nikdo nechtěl vrátit mapu v celé ČR o půl, nebo o celý rok zpět.
Zase opakuji, je výslovně zakázáno vůbec jakkoliv kopírovat jakékoliv data z konkurenčních map. Je jedno, že máš nějaké odkazy. Ty se správně nesmíš podívat ani na název ulice v jiné mapě, proto aby jsi ho použil ve Waze. Ty můžeš jít pěšky po dědině a v lepším případě si opsat název ulice ze značky na rohu.grepa wrote:To už vůbec, tys mně úplně vyděsilGinBook wrote: Ty jsi to špatně pochopil, NE vrátit zpět. ALE SMAZAT VŠECHNO!. Každopádně buďme rádi, že jsme tam, kam až jsem se dostali. Moje zkušenost je, že Waze navigace v ČR je více než použitelná. Vysloveně bílé místa, nevidím a myslím, že rozsáhlejší ani neexistují. Samozřejmě editování mapy, zakreslení vedlejších uliček v dědinách a na předměstí, opravy známých i neznámých chyb a její doladění, je zábava na roky i při současné vlně nových editorů
.
Já už jsem se během dneška s přímými odkazy v Toolboxu tak nějak, tiše rozloučil. Prvopočáteční šok, jsem pomocí javaskriptů v záložkách překonal.
Re: Doporučené skripty