Moderators: Unholy, GinBook, guri211
petrjanik wrote:GinBook: musí se vyměnit min dva řádky - adresa služby WMS a pak seznam či min název dané služby, jinak to nepoběží .. a to právě u ŘSD zatím nemůžu nikde najít .. u ČÚZK to lze najít lehce ..
pvo11 wrote:GinBook wrote:já si to tady uložím abych tu měl příklad.....
Ten příklad, co je ve školení pro Waze editory včetně návodu, jak toho dosáhnout nestačí?
tmx643 wrote:Ahoj, nikde jsem to tu nenašel.
Jak je to s hlášením kolon a s úseky se sníženou rychlostí průjezdu, co se zobrazují v mapě?
Všiml jsem si, že jakmile zahlásím nějakou kolonu, naskočí do mapy omezená rychlost průjezdu, asi v daném segmentu silnice, obvykle mám pocit že 4 km/h. Takže jak to je?
Jaké rychlosti uvažuje waze po nahlášení: kolona / střední / velká / ucpáno? A jak to porovnává s daty, co má o rychlosti pohybu mobilů?
Změní se rychlost v daném úseku, nebo nějakou vzdlálenost před / za místem hlášení? Tj. mám hlásit na místě, kde kolona začíná (kde jsem se zastavil)?
Vedlejší otázka: Mám najeto asi 230 km (v dashboardu), body vidím v dashboardu, editoru i aplikaci, ale přesto mám v aplikaci stále dudlík (14 dní po registraci) a počet kilometrů v aplikaci se snižuje jen asi o 6 km denně. V dashboardu dudlík nemám, ale nevím, jestli tam jsem ho někdy měl.
tmx643 wrote:GinBook wrote:Zacnu od konce.
Ja bych klidne dudlik bral.![]()
Ted vazne. 14 dni je celkem dlouho, ale diky tomu, ze to je (bylo) ted trosku rozbite, jeste chviku pockej. Pripadne to potlacime na support. V dashboardu dudlik neni, jen jedna ikona pro vsechny.
Tak to zabralo 24 dní a 650 km, než mě to posunulo na level 2... Je to trochu zpomalené...
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users