Android klient 3.8.1.0
Máme vonku verziu 3.8.1.0.
Hmmm, před chvílí jsem to použil a našel...GinBook wrote:Momentalne mi nejdou vyhledat zadne cerpaci stanice.
Až cez víkend som si to všimol a dnes preložil.ma5jkl wrote:Nastavenia -> Navigacia. Neprelozene vyhnut sa dialniciam. Svieti mi tam "Avoid freeways".
No, ušili sme si na seba búdukomichal wrote: Ovšem je fakt, že to stejně nemá na nic vliv díky rekategorizaci. Což takhle to přeložit jako "Mimo ČR se vyhnout dálnicím" ?
Tebe mozno nie, ale mnohi vo svete ju pozadovali, pretoze sa najdu taki, ktori si na hustu a rychlu dialnicu netrufaju a najdu sa aj take vozidla, ktore na dialnicu nesmu. Alebo k beznemu autu pripojis prives, ktory nema dostatocne vysoku max. povolenu rychlost a zas na tu dialnicu nemozes. A kedze momentalne sme Freeway segmenty poslali kade lahsie...vitj wrote:Vůbec nechápu o co jsme se připravili? Vyhnout se placeným úsekům funguje a funkce vyhýbat se dálnicím mi vůbec nedává u nás smysl.
U vas nemate neplatene useky dialnic v mestach?vitj wrote:Myslel jsem to, že v ČR je vyhnout se placeným úsekům prakticky to samé jako vyhnout se dálnicím.
Re: Android klient 3.8.1.0